mazout Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδια για ποσταρετε περιπου την ωρα που θελει το pc σας να κανει encondind μια ταινια με το dvd shrink.(Προσοχη μονο τον χρονο που θελει για enconding οχι για analyzing και για γραψιμο) Εμενα σε ενα λαπτοπ με 1.6 centrino και 512 μνημη κανει περιπου 30 με 40 λεπτα. Σε ενα φιλου μου με desktop στα 2GHz Athlon με 256 μνημη και plextor dvd κανει παντα πανω απο ωρα. Τι φταει??? Καλο ειναι να λετε και τα χαρακτηρηστικα του υπολογιστη σας!!!
The Crow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Εξαρτάται αν το dvd έχει encryption ή όχι.Κάποια δεν έχουν.Το encryption κάνει το encoding να αργεί λίγο.Εμένα σε laptop με 1.7 centrino kai 512 μνήμη κάνει περίπου τα ίδια λεπτά με σένα.Μόνο αν έχει encryption η ταινία αργεί λίγα λεπτά παραπάνω.Δεν κάνει όμως παραπάνω από ώρα.
The Crow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Ίσως στου φίλου σου φταίει και η λίγη Ram που έχει στο σύστημά του!!Όχι ίσως αυτό είναι!!Ένας παράγοντας είναι και η μνήμη.
marios007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 με P4 2,8 HT και 512 ΜΒ RAM κανει περίπου 15-20 λεπτά!
capthookb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Ίσως στου φίλου σου φταίει και η λίγη Ram που έχει στο σύστημά του!!Όχι ίσως αυτό είναι!!Ένας παράγοντας είναι και η μνήμη. Αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Έστω πως είχε πολύ περισσότερη μνήμη. Τι θα γινόταν; Το πρόγραμμα δηλαδή καταναλώνει όλη τη διαθέσιμη μνήμη που υπάρχει και έτσι κάνει λιγότερο χρόνο; Δε νομίζω να γίνεται έτσι. (μιλάω πάντα για την περίπτωση που δεν τρέχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ώστε να καταναλώνει πόρους). Δε λέω πως δεν είναι απαραίτητη μια μεγαλύτερη ποσότητα μνήμης, αλλά δε νομίζω πως για ένα πρόγραμμα παίζει σημαντικό ρόλο στην ταχύτητα με την οποία τρέχει, όταν τρέχει μόνο του, και η μνήμη που υπάρχει ήδη είναι αρκετή.
st4vr0s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Emena sto sistima tis ipografis mou kanei 25-35 lepta. Kati allo pou thelo na rotiso gia to dvd shrink einai to eksis. Exo kati tainies apo agglia pou den exoun ellinikous ipotitlous. Ama vro tous ellinikous ipotitlous mporo na tous valo stin tainia me to dvd shrink? thanks
mazout Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Και εγω δεν νομιζω να φταιει μονο η μνημη.Ισως με συνδιασμο και με τον επεξεργαστη.Αλλα και παλι δεν ειναι και τοσο παλια!!! Τι να πω δεν ξερω. Και αγορασε το παιδι το καλυτερο dvd και ενα καλο dvd-rw για να κανει back-up τις ταινιες του και εχει ξενερωσει τελειως τωρα. Καμια αλλη ιδεα υπαρχει????
The Crow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Ναι αλλά κάθε λίγο κάνει buffer κάποια megabytes της ταινίας για να τα κάνει encode.Ε τότε χρησιμοποιείται η RAM.Εκτός και τα κάνει buffer στο σκληρό.Ρε συ marios007 αποκλείεται να κάνει τόσο λίγο!!!
The Crow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Εδώ μιλάμε για encode μιας ταινίας γύρω στα 7gb.15-20 λεπτά μου κάνει εμένα ένα dvd 4.7gb που το έχω κάνει ήδη encode με το dvdshrink.Όταν το ξανακάνω κάνει 15 λεπτά.Αλλά όχι όταν κάνω ένα dvd των 7gb!!
marios007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 όλη η διαδικασία (analyzing kai encoding) παίρνει 40 λεπτά περίπου (για ταινία 5-6 GB). Ένας άλλος παράγοντας είναι το μέγεθος της ταινίας. Άλλο να είναι η ταινία 8GB και άλλο ένα δισκάκι απο τα FRIENDS (που είναι 2,5 GB)! 'Εχεις δίκιο Crow!
madsc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Encoding = CPU Σε περίπτωση που συγκρίνεις με τo ίδιο dvd (ταινεία), ίδιο drive & ίδια settings στο proggie, ο Centrino σε κρατάει αρκετά πίσω. Η ram (εφόσον >256MB) μικρό ρόλο παίζει εώς καθόλου (αν κάνει μόνο αυτό το Pc σου εκείνη την ώρα). /sc
giorgos th. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 se mena me P4 2.6c @ 3.12 kai 512 ram to encoding pote den ksepernaei ta 15'-20' ki as einai i tainia se dvd5(4.7g) i se dvd9(8.5g).vevaia sto encoding einai eunoimenoi oi katoxoi intel kai kirios me HT.
Vegas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 εξαρτάται και από το είδος και το μέγεθος της ταινίας και τι επιλογές έχω βάλει στο shrink... από εισαγωγή του αυθεντικού DVD μέχρι εξόδου ψημένου αντιγράφου έχω δει από 50 λεπτά έως 1 ώρα και 20 λεπτά AMD 2,7 Samsung 1GB PC2700 (333MHz dual channel) sorry δεν έχω κρατήσει ενδιάμεσους χρόνους
wert Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Εμένα πάλι το dvd shrink μου έχει κάνει μέχρι και 1,5-2 ώρες για ένα dvd με pentium 4 -->2.667mhz. Ισως να έφταιγε το δισκάκι ίσως εγώ και οι ρυθμίσεις μου. Δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι τους δίνω μία με το clone dvd και ησυχάζω Αμ τι νόμιζε δηλαδή. Ότι θα με σκάσει το dvd shrink;
FELIX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 εξαρτάται και από το είδος και το μέγεθος της ταινίας και τι επιλογές έχω βάλει στο shrink... από εισαγωγή του αυθεντικού DVD μέχρι εξόδου ψημένου αντιγράφου έχω δει από 50 λεπτά έως 1 ώρα και 20 λεπτά AMD 2,7 Samsung 1GB PC2700 (333MHz dual channel) sorry δεν έχω κρατήσει ενδιάμεσους χρόνους kala ta les epishs ektos apo to mege8os ths tainias paizei rolo kai to ti kleidwma exei.pantws kyrio rolo pezei h cpu sto poso grhgora 8a ginei.opws kai to poso kalo einai to drive pou exeis.an exeis kalo drive sigoura to kanei pio grhgora.me plextor px116a2 exw dei na plhsiazei to 8ewrhtiko 16x kapoies elaxistes fores me p4 3.0 gz kai 1gb ram exw kanei apo 4(xwris kledwma) lepta mexri kai 40 mono gia perasma sto disko kai oxi rec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.