Isis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 παιρνω σχεδον ολα τα περιοδικα για υπολογιστες. μου αρεσε πολυ το pc master αυτου του μηνα. το ειδα πολυ ανανεωμενο. ελπιζω να συνεχισει ετσι. εχει απιστευτα προγραμματα και τα περισσοτερα για windows xp!! επισης καλο και το pc world και το computer για ολους ( αυτο κυριως για τα games ) οπως και το tommorow που εχει πολλα Links..
tempo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 φίλε μου εσύ δίνεις μια περιουσία στα περιοδικά κάθε μήνα!!!
Nightfall_2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 a) Υπάρχει και το search. Καλό είναι καμμιά φορά να το χρησιμοποιούμε β) Δεν το χρησιμοποιείς που δεν το χρησιμοποιείς, τουλάχιστον κοίτα καμμιά φορά την πρώτη σελίδα κάθε θεματικής ενότητας. Που ξέρεις, μπορεί να υπάρχει ήδη κάτι ανάλογο με αυτό που ρωτάς. πχ στο hardware στην πρώτη σελίδα υπάρχουν 2 ίδια με το δικό σου θέματα: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=406492 και http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=406116 και αν συνεχίσεις να ψάχνεις θα βρείς και άλλα http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=404892 ΈΛΕΟΣ!!! Ps1:Αγοράζεις που αγοράζεις σχεδόν ΟΛΑ τα περιοδικά, ξεφύλλισέ τα kαι καμμιά φορά. Μπορεί, που ξέρεις, να βρεις κάτι χρήσιμο και να μην χρειαστεί την επόμενη μέρα να ανοίξεις κάποιο topic. Ps2: αύριο σου προτείνω να ρωτήσεις πια εταιρία κατασκευής DVD πουλάει τα περισσότερα δισκάκια. το ξέρεις? Οοοοχι....ε, θα το μάθεις και αυτό και παράλληλα θα ανεβάσεις και τον αριθμό των δημοσιεύσεων σου(γιατί πιστεύω οτι αυτό σε ενδιαφέρει περισσότερο τελικά).Τυχερέ Ps3: Ελπίζω να συνεχιστεί η συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα σου(και στα υπόλοιπα που ανοίγεις).
Isis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 φίλε μου εσύ δίνεις μια περιουσία στα περιοδικά κάθε μήνα!!! σιγα ρε συ. επισης παιρνω free, Κινητα νεα, connecting, pc master, pc master gold, αφισοραμα και focus.. βεβαια οταν τα βλεπει ο πατερας μου φρικαρει!
Tetix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 φίλε μου εσύ δίνεις μια περιουσία στα περιοδικά κάθε μήνα!!! σιγα ρε συ. επισης παιρνω free, Κινητα νεα, connecting, pc master, pc master gold, αφισοραμα και focus.. βεβαια οταν τα βλεπει ο πατερας μου φρικαρει! Τι είσαι;;; Καπιτα.....;;; (Ο νοών νοείτω...)
GT1807 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Καπιτα αλλιως γνωστός κ ως καπιταλοσκυλο συνοδευόμενο πολλες φορες απο την φραση :του κερατα.O ορος αναγεται στα πρώτα χρονια πριν τον εμφύλιο τών ΕΠΑ,χρονια στα οποια υπηρχαν στην Αμερικη πολλοί τσιφλικάδες οι οποιοι λογω του πλούτου τους είχαν τους μαυρους να τους κανουν αέρα στα καλαμπαλικια(@@).Οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Τα σέβη μου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Από την κεντρική σελίδα του forum: Internet Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου! Συζήτηση για τις διάφορες δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο και σχολιασμός ενδιαφέροντων ιστοσελίδων καθώς και προσωπικών δημιουργιών Το topic αυτό δεν έχει καμία θέση στο παρόν forum - ούτε στο forum της Insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.