spiros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 "Early Edition" to epeisodio pou gremizete to ipogeio tou "model express"???
dim_b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Όχι, αλλά αν υπάρχει τέτοιο επεισόδιο είναι διαβολική σύμπτωση
spiros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 de kserw, apla kati mou thimize to ktirio. Den kserw kan an htan etsi, paei keros, oute onoma. Just a huch! (lathasmeno!)
pseira Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μπα dim_b μάλλον μόνο εσύ την βλέπεις τη σειρά!
Cristina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 pseira, αποκλείεται να μην έβλεπες X-Files! Μέχρι κι εγώ που δεν είμαι φανατική, έβλεπα.
pseira Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Αν είναι όντως από X-Files θα είναι από κανένα επεισόδιο freak-of-the-week που δε με ενθουσίαζαν ιδιαίτερα..Σε μερικά μάλιστα κοιμομουν....
spiros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Den blepw X-files! basika vlepw ta eksis Sex and the city Friends Smallville Saved by the bell(!!!) beverly hills Ayta mou erxode twra...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Fanatika X-files(kontaroxtypietai stin kardia mou gia tin kalyteri seira me to Law and Order-NAI,Smallville,Angel kai Friends den exoun tyxh(ok,to Angel isws exei)alla to epeisodio den to thymamai.Na to parei to potami re
dim_b Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μιά τελευταία ευκαιρία πριν το αποκαλύψω. Είμαι σίγουρος ότι θα σου θυμήσει κάτι.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Paizei nanai me ton typo me ta kitrina matia pu xwrage apo tis trypes kai skotwne ana 30 xronia 6 thymata kai malista eixe kai no2 giati ekane fwlia sto keli tou?(ouf,tapa...)
konnak Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Και πρέπει να είναι από τα πρώτα-πρώτα επεισόδια αν είναι αυτό. Αυτό το τελευταίο ss μου το θύμισε και μένα...
dim_b Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Paizei nanai me ton typo me ta kitrina matia pu xwrage apo tis trypes kai skotwne ana 30 xronia 6 thymata kai malista eixe kai no2 giati ekane fwlia sto keli tou?(ouf,tapa...) Αυτό είναι. Επεισόδιο 1x02 (ή 03 αν υπολογίσουμε και τον pilot) με τίτλο Squeeze. Κατά τη γνώμη μου, ένα από τα καλύτερα freak-of-the-week επεισόδια της σειράς. Ίσως επειδή ήταν το πρώτο και μου είχε κάνει εντύπωση όταν το είχα δει την πρώτη φορά που το είχε βάλει ο ΑΝΤ1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.