Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά και Devices....

sash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσοχή οτι η συγκεκριμένη σελίδα προσπαθεί να πουλήσει τροφοδοτικά... (if you know what I mean).

Κάποια από τα στοιχεία που λέει είναι ... κάπως ... 100+ watt για μια 6800?

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-vs-nv-power_10.html

εδώ λέει 38.88 η 6800 και 55.93 η GT...

Επίσης θεωρεί οτι τα πάντα θα δουλεύουν στο full ταυτόχρονα , κάτι που απλά είναι αδύνατο να γίνει.

Και τέλος , λέει απλά συνολικά watt , ενώ αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πόσο φορτώνεται η κάθε γραμμή (κυρίως η +12V).

Οπότε μην πετάξετε ακόμα τo τροφοδοτικό σας.

BTW , μου βγάζει 402W αλλά δεν έχει κάποιο τρόπο να προσθέσω τα overvolts που έχουν φάει τα περισσότερα κομμάτια του PC.

Δημοσ.

sash, mipws kaneis tipota lathos???(den xerw ti allo na pw???)...ap oti katalaba pantws k ap ton apocalypse mbike aneta sto site....

apocalypse, me to site pou edwses pantws den exeis k adiko....isws iperbaloun ligaki.... :lol:

omws opws k na exei 350w gia ena mixanima pou exei ta pragmata tou sash, einai para ma para poli liga!

kalitera na xtipisei ena san auto pou exeis stin ipografi sou gia na einai isixos.... ;)

Δημοσ.

μπορώ να έχω στο pc μου (αντι για 1 πανάκριβο πχ zelman 450W), 2 φτηνότερα (1x350W intel, 1x350W Q-tec)? Σκέφτομαι δηάδη να αφήσω την motherboard στο κανονικό τροφοδοτικό που έχω τώρα και σκληρούς και 2xdvd να τα βάλω στο καινούργιο τροφοδοτικό?

Σημειωτέον οτι και τα 2 τροφοδοτικά θα είναι πάνω σε UPS.

Ευχαριστώ

ΥΓ . Εξακολουθώ να μην μπορώ να μπω στο σιτε. ΙΕ + mozilla . Tellas

Δημοσ.

Ναι , γίνεται να συνδέσεις 2 τροφοδοτικά.

Απλά για να παίρνει μπρος και το 2ο τροφοδοτικό (αυτό που δεν είναι συνδεμένο στο motherboard) θα πρέπει να βραχυκυκλώσεις 2pin στα ΑΤΧ καλώδιά τους.

Δοκίμασε ένα search στο google και λογικά θα βρεις και κάποιο σχεδιάγραμμα.

Δημοσ.
Ναι ' date=' γίνεται να συνδέσεις 2 τροφοδοτικά.

Απλά για να παίρνει μπρος και το 2ο τροφοδοτικό (αυτό που δεν είναι συνδεμένο στο motherboard) θα πρέπει να βραχυκυκλώσεις 2pin στα ΑΤΧ καλώδιά τους.

Δοκίμασε ένα search στο google και λογικά θα βρεις και κάποιο σχεδιάγραμμα.[/quote']

σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου.. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο ακόμα? με τι keywords να ψάξω στο google?

@Theodore Tsi: Σ'ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου.. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο ακόμα? με τι keywords να ψάξω στο google?

Κάτι σαν "connect 2 psus" θα έκανε δουλειά.

Να κάτι που βρήκα στα γρήγορα : http://www.speedy3d.com/articles/case_mod_p3/index.shtml

Δείχνει πολλούς τρόπους για να συνδέσεις 2 τροφοδοτικά.

Δημοσ.

Έγώ έχω δύο 300άρια ταυτόχρονα

Αρκεί να συνδέσεις μεταξύ τους τα πράσινα καλώδια και αν όλα πάνε καλά..

Απλώς μερικές φορές μου ξεκινάει μόνο το ένα τροφοδοτικό

Μάλλον έχει πρόβλημα το άλλο γιατί το έκανε και σκέτο

Τα έχω με

2700+ στα 2.4Ghz me 1.73 τάση CPU

6600GT

256RAM

Το macron το έχω σε μητρική και VGA και το άλλο που δεν ξέρω τι μάρκα είναι για devices και ανεμιστήρες έχω 8 σύνολο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν είναι καλό αντέχει εγώ έχω

P4 3400

2 GB RAM

SCSI CONTROLER 29160

2 SCSI HD

1 SATA HD

1 ATA HD

SOUND BLASTER LIVE

SVGA 9800 XT

1 SCSI RECORDER

1 SCSI CD ROM

1 TEAC DVD RW

4 fan

και ολα αυτα με ενα Chieftec 360 watt

Δημοσ.

Για σύνδεση δύο τροφοδοτικών (atx), φτάνει μόνο να ενωθούν τα πράσινα καλώδια (starters). Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

/sc

Δημοσ.
μπορώ να έχω στο pc μου (αντι για 1 πανάκριβο πχ zelman 450W)' date=' 2 φτηνότερα (1x350W intel, 1x350W Q-tec)? Σκέφτομαι δηάδη να αφήσω την motherboard στο κανονικό τροφοδοτικό που έχω τώρα και σκληρούς και 2xdvd να τα βάλω στο καινούργιο τροφοδοτικό?

Σημειωτέον οτι και τα 2 τροφοδοτικά θα είναι πάνω σε UPS.

Ευχαριστώ

ΥΓ . Εξακολουθώ να μην μπορώ να μπω στο σιτε. ΙΕ + mozilla . Tellas[/quote']

Βέβαια και μπορείς να συνδυάσεις 2 τροφοδοτικά...

Γίνετα αλλά χρειάζονται κάποιες συνδέσεις μεταξύ τους (ΔΕΝ είναι τραγικά τα πράγματα) έτσι ώστε να λειτουργούν ταυτόχρονα.

Σόρρυ αλλά δεν θυμάμαι το site που το είχα διαβάσει.

Κάνε ένα search στον γούγλη.

Το μόνο που πρέπει να έχεις είναι κουτί με μπόλικο χώρο για να χωρέσουν...

Επίσης να ξέρεις ότι ένα μεγάλο με 12άρι κατά προτίμηση φαν είναι απείρως ποιό ήσυχο από δύο μικρά εκτός και αν επέμβεις στους ανεμ. τους και τους αλλάξεις με ποιό ήσυχους ή τους κάνεις να λειτουργούν ποιό αργά.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά το ένα που έχω δεν κάνει θόρυβο το αλλό τον ανεμιστήρα του τον σύνδεσα στα 5V και απλά τον πρώτο καιρό παρακολουθούσα μήπως ζεσταίνεται υπερβολικά.Όσο για τον χώρο έχω έννα full tower με καμια 70αριά πόντους ύψος.Είναι παλιό και το είχα πάρει 10Ε.ΜΟΝΟ. Με διάφορα δικά μου mods έχει 4fans 80aria μπρος πίσω 1 120 πλάι και ένα 60 πάνω να βγάζει.usb μπροστά οθόνη LCD και διακόπτες ελέγχου των ανεμιστήρων (όλοι στα 5V)

Όσο για τα τροφοδοτικά γιατί ξέφυγα λίγο άλλαξα σύνδεση και το ένα είναι στην ΜΒ ενώ το άλλο devises και VGA. Για να τα μοιράσω λίγο γιατί η 6600 GT τραβάει ΠΟΛΥ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...