sash Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Ειδικοί, τα φώτα σας παρακαλω. Λοιπον ένα pc sto οποίο έχω φορτώσει τα κ@ρ@τ@ μου ( 3 σκληρούς, 2 dvd, wifi, modem, ethernet, αμέτρητα usb devices ). Ερώτηση μου είναι, αν υπάρχει κανένας τρόπος να υπολογισω αν το 350άρι τροφοδοτικό μου θα τα βγάλει πέρα και με 4ο σκληρό. Ευχαριστώ πολύ.
tolis86 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 e mallon oxi kai aporw pws antexei!!!! ti karta grafikwn exeis epanw???? sigoura na pareis ena pollwn watt kai MARKAS
sash Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 e mallon oxi kai aporw pws antexei!!!! ti karta grafikwn exeis epanw???? sigoura na pareis ena pollwn watt kai MARKAS μια nvidia. παιζει ρόλο? το asus probe λέει 12,22V 5,134V 3,312V 1,488Vcore
madsc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 μια nvidia. παιζει ρόλο? Το μοντέλο της vga ναι παίζει. CPU/RAM? Τί μάρκα είναι το psu σου; /sc
sash Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 μια nvidia. παιζει ρόλο? Το μοντέλο της vga ναι παίζει. CPU/RAM? Τί μάρκα είναι το psu σου; /sc p4 1,6 sdram 1x256, 1x128 1x512 3xHDD 1 DVDROM 1 DVDRW floppy nvidia mx 440 sblive! siemens wi-fi 4 usb devices 1 PCI modem wireless mouse intel psu 350W
yositosi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Εφόσον δεν έχεις αστάθειες και crashes είσαι ΟΚ. Το πρόβλημα δεν είναι οι συσκευές που έχεις συνδεδεμένες.. αλλά το ρεύμα που απαιτείς από το τροφοδοτικό! Επομένως το κυρίως στρεσάρισμα το ρίχνει ένας αδηφάγος επεξεργαστής σε συνδυασμό με μια αδηφάγα κάρτα γραφικών.... κυρίως σε συνθήκες gaming όπου λειτουργούν πλήρως κια απαιτούν πολλά! Επομένως ως προς αυτό το θέμα είσαι ΟΚ μιας και τα CPU/GPU σου δεν είναι και ότι χειρότερο από πλευράς κατανάλωσης.. Από την άλλη όλες οι συσκευές που έχεις δουλεύουν idle... και είναι σχεδόν αδύνατο να δουλέψουν όλες μαζί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ώστε να κλατάρουν το τροφοδοτικό! Επομένως εφόσον δεν έχεις αστάθειες... είσαι ΟΚ κατά τη γνώμη μου..
Theodore Tsi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 paidia exei xilioeipwthei..... http://www.jscustompcs.com/power_supply/
sash Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 paidia exei xilioeipwthei..... http://www.jscustompcs.com/power_supply/ σου δουλευει το λινκ?
sash Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Εφόσον δεν έχεις αστάθειες και crashes είσαι ΟΚ. Το πρόβλημα δεν είναι οι συσκευές που έχεις συνδεδεμένες.. αλλά το ρεύμα που απαιτείς από το τροφοδοτικό! Επομένως το κυρίως στρεσάρισμα το ρίχνει ένας αδηφάγος επεξεργαστής σε συνδυασμό με μια αδηφάγα κάρτα γραφικών.... κυρίως σε συνθήκες gaming όπου λειτουργούν πλήρως κια απαιτούν πολλά! Επομένως ως προς αυτό το θέμα είσαι ΟΚ μιας και τα CPU/GPU σου δεν είναι και ότι χειρότερο από πλευράς κατανάλωσης.. Από την άλλη όλες οι συσκευές που έχεις δουλεύουν idle... και είναι σχεδόν αδύνατο να δουλέψουν όλες μαζί ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ώστε να κλατάρουν το τροφοδοτικό! Επομένως εφόσον δεν έχεις αστάθειες... είσαι ΟΚ κατά τη γνώμη μου.. σ'ευχαριστώ πολυ
Theodore Tsi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 paidia exei xilioeipwthei..... http://www.jscustompcs.com/power_supply/ σου δουλευει το λινκ? mia xara...to dokimasa prin sto dwsw k to testara pali twra...... :roll:
FELIX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 1,488Vcore..1,500 den einai to kanoniko ths cpu sou? oxi oti einai kai megalh h diafora.gia bale ena diskona kanei files metafora se ena alon kai kyta pali ta reymata na deis an katebenoun
pseira Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 OOppps! Egw paw gia trofodotiko ayrio kiolas! 364W minimum kai exw 360w !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.