Crosstalk Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Παιδες εχω το FM2005 (πειρατικο) και ενω μεχρι προσφατα επαιζα κυριλε και μια χαρα......ξαφνικα εκει που παιζω σε ανυποπτες στιγμες το μονιτορ παει σε stand-by mode και οτι και να κανω δεν επανερχεται! Μονο με reset ισιωνει! Δοκιμασα τα παντα.......το μοναδικο που απομενει εινια η λυση του φορματ (για την ακριβεια ειμια ετοιμος)! Εαν εχει κανεις κατι να πει μπας και γλυτωσω το νταβαντουρι του φορματ! Σημειωση: δεν φταιει η κοπια καθως 2 κολητοι με την ιδια δεν εχουν προβλημα! Επισης αυτο γινεται μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι! Σε ολα τα αλλα no problem! Εχω καρτα nvidia 5500! Ευχαριστω προκαταβολικα! 8)
whiteman7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 exeis kanei save fantazomai etsi? mporei na ipirxe critical error kata to save... xekinise new season kai pes mas
Fotografos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Πιθανοτατα να ειναι προβλημα με το save σου, ξεκινα ενα αλλο παιχνιδι και πες μας. ΥΓ: Τι κανετε μωρε;Σταματηστε τις κοπιες του FM...Οχι αλλες κοπιες!
Crosstalk Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Οχι μαγκες τα εχω δοκιμασει ολα! Εχω βαλει και το 5.0.2 με το crack βεβαια 8) ! Το ιδιο γινεται και σε στα αλλα παιχνιδια! Την βρηκα την λυση ομως μαγκες.........εβαλα ενα antivirus και βρηκε καμποσα trojans, οποτε παω σε λυση format! Οσο για το θεμα κοπιας και μη, ειναι γνωστη η υποθεση και ο νομος της αγορας παντα θα ισχυει! :wink:
whiteman7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 to patch de tha sou lysei to problima... an to exe sou exei molynthei tote format
Crosstalk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 δεν εχει μολυνθει συγκεκριμενα το exe του manager..............εχουν εισβαλλει καποια trojans στο pc και σε καθε παιχνιδι δημιουργουν αυτη την ασταθεια με το μονιτορ!
vasiliosa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 den to exw ksanakousei....astatheia PC isws me apotelesma na kanei stand by, nai...alla astatheia monitor???? Tespa psaxnw kai egw lysh giati sto Splinter Cell pantora's tomorrow mou kanei restart mono tou kamia fora...
Crosstalk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Nai paidia einia apistefto! Prokaleitai astatheia sto monitor....paei se stand by mode kai den epanaferetai me tipota! To PC paizei kanonika mallon!
vasiliosa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 mallon astatheia sto systhma exeis... Twra an paei se stand by mode mono h othonh exeis problem me karta grafikwn kata 82,9%
Crosstalk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 mallon astatheia sto systhma exeis...Twra an paei se stand by mode mono h othonh exeis problem me karta grafikwn kata 82' date='9% [/quote'] Μονο το συγκεκριμενο εχω παρατηρησει με την οθονη! Εχω δοκιμασει επισης και αλλες καρτες γραφικων! Σημερα κανω το φορματ και θα επανελθω με το πορισμα 8)
Crosstalk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Τελικα το φορματ δεν απεδωσε λυση! Συνεχιζει το ιδιο με το μονιτορ καθως το δοκιμασα και με αλλα παιχνιδια! Επισης σε ανυποπτες στθγμες κολαει το PC εντελως και με παραξενευει που σβηνουν και τα φωτακια του optical mouse! Οι περισοτεροι που εχω ρωτησει ειπαν για προβλημα τροφοδοσιας της μητρικης......οποτε θα τσεκαρω το τροφοδοτικο!
dreaming123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Γράψε τι σύστημα έχεις αλλά μάλλον η το ροφοδοτικό που λες ή η κάρτα γραφικών όπως ειπώθηκε ποιο πάνω...
vasiliosa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 swstos...to trofodotiko to eixa ksexasei!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.