Προς το περιεχόμενο

Mε βγαζει εκτος internet. Tι φταίει?

Goutz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν μπαίνω στο internet πολύ συχνά (σχεδόν πάντα) η ταχύτητα αρχίζει να μειώνεται κ τελικά η σύνδεση διακόπτεται. Έχω βαρεθεί να κάνω redial. Εχω μια απλή γραμμή και modem 56άρι...Πάντως μπαίνω με Οτεnet αλλά και κάρτα, επομένως δεν φταίει η σύνδεση μου.

Δημοσ.

Φιλε dimlou δεν νομίζω ότι έχω dialer. Κάνω ότι είναι δυνατό για αυτό (spybot κτλ). Η αναμονή στο τηλ. δεν νομίζω να φταίει baxter γιατί βγαίνω εκτός δικτύου και στις 3 τα ξημερώματα που προφανώς κανείς δεν μου τηλεφωνεί στο σταθερό. Τέλος λεγοντας οτι έχω άθλια γραμμή Michalakh έννοείς οτι μαλλον δεν μπορώ να κανω τιποτα παρά να αλλάξω γραμμή? Ώραια...

Μηπως υπάρχει καμμια άλλη ιδέα?

Δημοσ.

mou to kanei k emena me tin isdn pou exw k mallon einai logo grammis(mias k sta xania den perimena na dw kati kalitero)an k mou to exei kanei k stin athina.tsekare ton isp sou,giati emena stin athina mou to ekane se kati sindeseis panepistimiou.

p.s den mporw na paiksw warcraft3 giati mou kanei sinexeia discs :P

Δημοσ.

και μένα μου το κάνει αυτό με pstn σύνδεση

δεν είναι θέμα εταιρίας αφού εχω δοκιμάσει με διάφορες και πάλι τα ίδια

πριν πολλά χρόνια θυμάμαι σε ένα αντιστοιχο τοπικ κάποιος είχε μιλήσει για καθαρισμό γραμμής απο τον ΟΤΕ - ξέρει κανένας τι παίζει ??

Δημοσ.
και μένα μου το κάνει αυτό με pstn σύνδεση

δεν είναι θέμα εταιρίας αφού εχω δοκιμάσει με διάφορες και πάλι τα ίδια

πριν πολλά χρόνια θυμάμαι σε ένα αντιστοιχο τοπικ κάποιος είχε μιλήσει για καθαρισμό γραμμής απο τον ΟΤΕ - ξέρει κανένας τι παίζει ??

one more here :P +1 δηλαδή .

Αν και συνήθως μπαίνω από άλλη γραμμή με isdn σε άλλο σπίτι με dial up θα είμαι πολύ τυχερός αν κρατήσει ανοικτή γραμμή κάνα μισάωρο.

Εχω παρατηρήσει ότι η γραμμή πάει καλά μόνο όταν δείξει ότι συνδέθηκε στα 46,6kb :cry: Aν πάει παραπάνω ή παρακάτω τα πάντα σέρνοται στο ίντερνετ και η γραμμή σε δέκα λεπτά έχει πέσει.

:!: Να μας καθαρίσει ο οτε την γραμμή :?:

Κατά 99,9% είμαι σίγουρος ότι το μόνο που θα κάνουν θα είναι να φέρουν την καταστροφή στην δική μας και όχι μόνο γραμμή. Με την σούπερ τεχνολογία τους το πολύ πολύ να μπερδέψουν τις γραμμές τις περιοχής και να ακούτε στο τηλέφωνο τον γείτονα. :lol: Μου είχε τύχει μια φορά και καθόμουν καμιά εβδομάδα να ακούω την γειτόνισα :lol: Τα έμαθα όλα. Ψηφιακή τεχνολογία ρε παιδιά.

Δημοσ.
Goutz[/b'], pes mas ligo ti anti-spyware exeis.......ektos tou spybot...

Άυτη τη στιγμη έχω κ το SpywareBlaster kai χρησημοποιώ το Sygate firewall. Δε ξέρω ρε Theodore Tsi πάντως οσό μπορεις να πεις με σιγουρια δε νομίζω οτι το προβλημα ειναι κάποιος dialer...

Δημοσ.

vasika to plithos twn pathountwn(ti eipa pali o mpastardos) sunhgorei oti einai kapoios ios

alla sto ELLADA ta panta einai pithana nomizw oti mporeis na peis ston ote oti exeis problhma kai na elexei thn poiothta ths grammhs

epishs mporei na eisai se pcm (feresyxno) kai na ofeilete se ayto...

epishs mporei...

... ayto einai ellada 1000des problhmata xefytrwnoun apo ena mikro problhmataki...

telika den vriskeis kammia kopela me dsl na beneis apo ekei kai na mhn exeis problhmata :D

Δημοσ.

Goutz, etsi opws to les den exeis k adiko........(eidika gia to firewall)

pantws katebase k kana allo antispyware giati mono ena den ftanei!!!(to spybot an+kalo den pavei na einai freeware k na min to lambanw ipopsin)

pera apo auto twra.......to modem sto ekane apo panta auto to kolima i arxise ton teleutaio kairo?

ti modem exeis???

Δημοσ.

Μήπως κατά τύχη έχεις tornado modem? Αν πράγματι έχεις αυτό να ξέρεις ότι τα κάνει αυτά. Είχα και εγώ ένα τέτοιο και έπεφτε η γραμμή στα δέκα λεπτά. Μέχρι που το άλλαξα με ένα US Robotics και βρήκα την υγειά μου.

Δημοσ.

Το modem είναι Intel V92, εξωτερικό.

Όσο για dialer Theodore Tsi το αποκλείω γιατί εκτός από το ότι εχω βρει 1-2 που είχα κολλησει (και επομένως ξέρω τι γίνεται όταν τα κολλάς, πάνω κάτω) με βγάζει εκτός από τότε που έβαλα internet σ' αυτο το σπίτι...

Σκεφτόμουν μήπως έχω κάποια ρύθμιση λάθος ή κάτι τέτοιο τελος πάντων. Να θεωρήσω οτι φταίει η γραμμή μου κ δεν γίνεται τίποτα?

Δημοσ.

Goutz, mallon nai tha sou elega egw...pantws oti mborei na ginei kati.....mborei.....

filos mou eixe to exis problima(milame gia pikra)..........eixe 56k modem diamond k tou sindeotan monimws me 11.4!!!!!!

to edwse se mena gia test k embaina stathera me 52k!!!!(KATHE FORA ME OPOIADIPOTE SINDESI!).spasimo megalo etsi?to geloio tis ipothesis einai oti eixe faei skalwma oti ftaiei to pc tou k oxi to modem(:shock: ).....PIRAME+TO PC LOIPON+TO PIGAME SPITI MOU+OPWS EINAI LOGIKO......52K stathero!

milise me OTE k tou eipan oti den mboroun na kanoun kati :shock: .....

k etsi apofasise na kanei kati allo.....afou i grammi tou itan pstn apofasise na zitisei isdn grammi (to kostos ap oti xerw einai mia mikri auxisi sto pagio).....

molis mbke i isdn grammi eftiaxan k ta problems tou!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...