pseira Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Εγω πάω το Μάρτιο Γερμανία και απο εκεί Αγγλία. Δεν ξέρω αν θα έχω φράγκα να φέρω μερικές καρτούλες για όποιον θέλει, αλλά το θέμα είναι να μην τις φέρω και με κρεμάσει κάποιος μετά. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα ΔΕΝ ζητάω προμήθεια ΟΥΤΕ θελω να βγάλω κέρδος. Απλώς επειδή θα γυρνάω κυρίως σε ηλεκτρονικά μαγαζιά και εχω βρει ειδικά στη Γερμανία κάποια φτηνά, μπορω να εξυπηρετήσω λιγους (δεν έχω και άπειρα λεφτά! 1-2 κάρτες ΑΝ μπορέσω να φέρω) Το Fudo δεν είναι το R520? Αυτό λέω εγώ. Τώρα αν δε λέγεται Fudo.....ουτε που με ενδιαφέρει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 den nomizw...toulaxiston oxi se eurwpaika katasthmata...edw re gmt thn Asus A8N-E Premium thn anevalan gia Fevrouario! @_#$(#@_%&)
Gabriel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Eφω αξίζει να αλλάξω την GT μου με μια ΧL λέτε; Για ποιό λόγο?Θές να πάρεις χειρότερη κάρτα? :roll:
Exoskeletor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 pseira, ego den tha eixa problhma alla mexrh to martio... poios zei poios pethenei. ego oute mia ora de mporo na perimeno. tora den mporoume kapos na thn paragiloume? na thn pari kapoios me pistotikh re pedia kai na mas th steilei kai ean den tou steiloume ta lefta den exase kai tipota, thn karta tha thn kratish
pseira Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 twra einai poly dyseyreti...Se merika shops ti brika 410 euro para kati...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.