Kostas75 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 palawiaris: Πήγαινέ τους το πίσω άμεσα και πίεσέ τους να τους δείξεις επί τόπου το πρόβλημα ώστε να στο αλλάξουν σύντομα! Αν το είχες καιρό θα έλεγα μήπως έχεις κολλήσει κανά virus, αλλά αφού το έχεις λίγο καιρό δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα εκτός και αν είσαι τόσο άτυχος που κόλλησες ιό αμέσως. Κρίμα πάντως καινούργιο Laptop. Από που το πήρες αλήθεια;;; Είμαι περίεργος. wyclef: Τα ηχεία του Μ1425 είναι αρκετά ικανοποιητικά για Laptop πιστεύω. Τα μόνα ίσως καλύτερα από αυτά ηχεία να είναι των Toshiba. Δεν ξέρω πολλά πάνω στο θέμα γενικά. Πάντως μου αρέσει πολύ το design του Laptop γενικότερα αλλά και των ηχείων εκεί που βρίσκονται! Σχετικά με τη γνώμη μου για το Amilo M1425 πιο αναλυτικά ρωτήστε με σε κανά μήνα που θα το έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο. Πιστεύω όλα θα είναι καλά πάντως! Θα δούμε!...
palawiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Πήρα στην siemens τηλέφωνο και θα έρθει σπίτι μου τεχνικός τους να το δει.Ελπίζω στο καλό service τους.Και φυσικά θα επιμείνω να μου φέρουν άλλο καινούργιο
NoD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Τα ηχεία του Μ1425 είναι αρκετά ικανοποιητικά για Laptop πιστεύω. Τα μόνα ίσως καλύτερα από αυτά ηχεία να είναι των Toshiba. Aν ακούσεις ήχο από hp laptops θα πιστέψεις ότι είσαι μέσα σε club.
Kostas75 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν το μόνο αρνητικό για μένα είναι η χαμηλή ανάλυση της οθόνης (1280), κάτι που όμως ισχύει για τα περισσότερα Laptops της κατηγορίας νομίζω εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, που τις περισσότερες φορές όμως ενώ έχουν οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση (1400) χάνουν σε άλλα, όπως σε δύναμη CPU και κάρτας γραφικών κτλ. κτλ. Π.χ. το Ferrari της Acer. Κατά τα άλλα μέχρι στιγμής άψογο! θα στείλω ξανά όταν έχω ακόμη περισσότερη εμπειρία...
Kostas75 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Σχετικά με τη μπαταρία οι περισσότεροι που έχουν κάποια γνώση επί του θέματος (και όχι οι άσχετοι) λένε να το έχεις συνέχεια στο ρεύμα όταν αυτό είναι δυνατόν. Οπότε μόνο όταν είναι απόλυτη ανάγκη να το έχετε εκτός ρεύματος! Όταν δηλαδή δεν υπάρχει πρίζα κάπου κοντά. Θα συνεχίσω να το ψάχνω το θέμα και θα ενημερώσω σχετικά πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.