Kostas75 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Καταρχήν αν το παραγγείλεις από Γερμανία να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια αλλαγμένα πλήκτρα με γερμανικούς χαρακτήρες. Το ξέρω γιατί έχω Γερμανό φίλο και έχω δει το δικό του Fujitsu-Siemens. Επίσης σχετικά με το Α 1630 που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Μ 1425 αλλά έχει AMD Athon 64 3700+ αντί για τον Centrino 1.8GHz, το είδα στο Πλαίσιο και για να πω την αλήθεια δεν με εντυπωσίασε η ποιότητα κατασκεύης του. Επειδή έχω ρωτήσει αρκετά γενικά για τους Fujitsu-Siemens, μου έχουν πει ότι τα Amilo M με τον Centrino πρέπει (για κάποιο άγνωστο λόγο) να είναι τα πιο ποιοτικά Laptops της συγκεκριμένης εταιρίας. Οπότε πιστεύω αν πάρεις Fujitsu-Siemens καλύτερα να είναι μόνο Centrino και όχι AMD ή Pentium 4.
kapadokopoulos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 geia xara paides diabazontas th suzhthsh kai ka8oti endiafromai na parw ena notebook arxisa na ana8eorw thn arxikh mou skepsh na parw fujitsu-siemens Α 1630 me AMD Athon 64 3700+ exw strafei pleon pros to hp pavilonzd7300EA 8a to breite edw http://h10010.www1.hp.com/wwpc/it/it/ho/WF05a/22655-186249-375899-375899-375899-9684361.html perimenw tis apopseis sas.to mono pou me problhmatizei einai o sklhros diskos tou sta 4200rpm
kapadokopoulos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 sorry ekana la8os to modelo einai hp pavilon zd7395EA kai ta xarakthristika tou edw http://h10010.www1.hp.com/wwpc/it/it/ho/WF06b/22655-186249-375899-375899-375899-9684361-15681429.html
EGiorgos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 geia sas palikaria. eimai katoxos tou amilo 7425. to peira prin tis giortes kai to testaro synexos epi kathimerinhs bashs. ola einai ok kai eimai eyxaristimenos. nomizo omos, an kai den thelo na to pisteyo, pos h leitoyrgeia tou me thn mpataria einai kapos elaxisth. to afhsa kana 2 fores na paizei mp3 me to MP kai meta apo molis 3 wres(meta bias) esbhse. gia enan centrino omos isos einai kai poly ligo. pisteyo oti an tou ttrekso kamia baria efarmogh tha ta paiksei se 1.5 wra. kata ta alla, athorybos diskos, wraia grafika kai apo thermokrasies, mh masate. egw to proteimisa kai gia thn kali timi tou 999 eyropoula.
SRP5 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά κάντε υπομονή σε λίγο καιρό έρχεται η σειρά ZD 8000 με φοβερά χαρακτηριστικά. Look here : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_series.do?series_name=zd8000_series&catLevel=2&category=notebooks/hp_pavilion&storeName=computer_store
sponsii Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Σου έχουν πει κάποιοι ότι είναι ελεείνο.Δε σημαίνει όμως ότι είναι κιόλας.Επειδή αμά σου χαλάσει ο φορητός και πάει στο Βέλγιο συμπεραίνουνε ότι το service είναι ελεεινό!!!;;; Ρε παιδιά θα σταματήσετε να ψάχνετε για φορητούς που να έχουν service στην Ελλάδα μόνο και μόνο πιστεύοντας ότι είναι καλύτεροι.Δε σημαίνει ότι είναι και καλύτεροι.Μπορεί να σου χαλάσει πιο γρήγορα από ένα Sony ή Toshiba.Και προσωπικά πιστεύω ότι το service στην Ελλάδα sucks!!!Πρέπει να γνωρίζεις κάτι φίλε μου.Όσα περισσότερα δίνεις για ένα laptop τόσο καλύτερη ποιότητα έχει και αξιοπιστία!!Γι' αυτό τα Toshiba και τα Sony είναι υπερεκτιμημένα και πανάκριβα όπως λες. Απο οτι διαβαζω το service στην Ελλαδα της F-S ειναι απο τα καλυτερα και αυτο το επιβεβαιωνει πολυς κοσμος !!! Αλλο να το παιρνεις πισω το λαπτοπ το πολυ σε μια βδομαδα και αλλο να γινει μπαλακι Βελγιο-Ελλαδα. Εγω σκεφτομουν να παντως παρω το vaio b1-xp. Το θεμα ειναι οτι εγω θελω 14.1" και εκει ειναι που αλλαζει το θεμα.. Το B1-XP εχει μια τρομερη SXGA+ οθονη για 14.1" αν εχετε τον θεο σας !!! Η Sony αξιζει τρομερα πιστευω για να παθαινεις πλακα απο τις οθονες της οχι ομως οτι και η τεχνολογια Crystal View της F-S δεν μαμαει.. Οποτε οταν βρισκεις κατι αλλο να σε καλυπτει στην οθονη (μερικως ή και εξ'ολοκληρου) τοτε γιατι να μην πας σε ενα F-S Lifebook E7010 και με 3 χρονια εγγυηση αντι για 1 του Sony, με καμια 250ευρω παραπανω ομως αλλα με μεγαλυτερο δισκο και κανα δυο αλλα καλυτερα, δεν θυμαμαι ακριβως τι.. Οσων αφορα εμενα τουλαχιστον το Ranking παει ως εξης για laptop: 1)IBM (aka Levono) 2)Toshiba 2.1) Fujitsu-Siemens Πιστευω οτι η F-S αρχιζει να κερδιζει πολυ κοσμο και αυτο ειναι καλο μιας και τα καλα Toshiba/IBM μαμαν αλλα και κοστιζουν οποτε παμε σε F-S !! Γενικα αναφερομαι για Centrino και μονο τα αλλα δεν με απασχολουν Τα Αmilo Series ειναι εξισου καλα παντως θα ελεγα οτι τα Lifebook Series της F-S ειναι παραδεισος για πολλους :roll:
NoD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Kostas75, προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα.Η κατασκευή είναι λίγο ντελικάτη,αλλά σίγουρα δεν είναι κακή.Όσο για τη μπαταρία,δεν έχω δοκιμάσει να έχω το pc εκτός μπρίζας για να δω πόσο κρατάει,οπότε δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.
Kostas75 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Προς NoD και όλους!... Πήγα μια βόλτα από το Πλαίσιο και τους παρακάλεσα και μου το άνοιξαν να δω πως είναι! Το Μ 1425 είναι κούκλα!!! Φανταστικό Laptop και πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασευής!!! Καμία σχέση με τους "συγγενείς" του (Fujitsu-Siemens Pentium 4 και AMD Athlon 64)! Η μπαταρία του φαίνεται να είναι εντελώς διαφορετική από τα φθηνότερα μοντέλα της εταιρίας που τα έχω δει καθώς τα έχουν γνωστοί και φίλοι. Όπως καταλαβαίνετε το παράγγειλα ήδη από το e-Shop που μου έκανε κάπως καλύτερη τιμή από τους άλλους και θα το παραλάβω τη Τρίτη πιθανότατα! Μη μου το ματιάσετε, πες τε "φτου"! Όταν το πάρω στα χέρια μου πάντως και το δουλέψω θα σας πω τη γνώμη μου, που έχω το προαίσθημα ότι είναι θα είναι πολύ καλή! Στο Multirama που επίσης το έχουν σε καλή προσφορά μου είπαν ότι ουδέποτε τους έχουν ενοχλήσει για Fujitsu-Siemens ενώ για Toshiba και ιδιαίτερα HP έχουν παραπονεθεί πελάτες τους. Για τα HP δεν μου είπαν τα καλύτερα λόγια ούτε στο Πλαίσιο, στο οποίο σχετικά με τα F-S μου είπαν πως δεν τους έχουν βγάλει προβλήματα περισσότερο από κανένα άλλο Laptop γενικά. Τι άλλο έχω να σας πω αφού αυτές τις μέρες έτρεχα και ρωτούσα παντού;;; Α ναι! Το Sony A295HP σταματάει να κυκλοφορεί!! Άγνωστος ο λόγος! Ήταν το μόνο Sony που θεώρησα ότι υποφέρεται κάπως από άποψη σχέσης τιμής/απόδοσης. Οπότε διευκόλυνε την απόφασή μου και αυτό! Οι μόνοι άξιοι ανταγωνιστές κατά τη γνώμη μου στο Μ 1425 είναι τα Toshiba M30X-113 και (ιδιαίτερα) το Μ30Χ-118. Acer μου είπαν να αποφύγω καθώς (εκτός του γνωστού θέματος λίγο μειομένης ποιότητας κατασκευής) υπάρχει πρόβλημα στην υποστήριξη ιδίως από θέμα αλλαγής σε περίπτωση μεγάλης βλάβης του μηχανήματος, αφού θα πρέπει να πάει Ιταλία και να επιστρέψει σε κανά μήνα και βάλε! Άκουσα κάπως καλά λόγια για τα HP Compaq! (OXI για τα Pavillion και τα άλλα της HP!) Και αυτό διότι προέρχονται από μια μάρκα που μόνη της τουλάχιστον, σαν Compaq, ήταν κορυφή στα Laptop αλλά και στα Desktop PC's ιδιαίτερα από άποψης κατασκευής και ποιότητας. Αλλά είναι πολύ ακριβά για αυτά που προσφέρουν κατά τη γνώμη μου και γενικά δε βρήκα κάποιο μοντέλο που να με κερδίσει ιδιαίτερα σε αυτή τη κατηγορία. Τέλος για τα Dell, αν το φυσάτε το χρήμα είναι άψογα. Αλλά για επαγγελματίες και επιχειρηματίες κατά τη γνώμη μου καθώς οι τιμές τους ξεφεύγουν ΠΑΡΑ πολύ! Τα Sony μπροστά τους είναι... φθηνά! Μιλάμε για τιμές που για αντίστοιχα προιόντα ξεπερνούν τα 3000 Ευρώ! NoD καλό θα είναι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να αποφορτίζεις εντελώς τη μπαταρία σου. Άστο να παίζει κανά DVD για 2-3 ώρες. Αλλιώς θα τα παίξει σύντομα και όταν τη χρειαστείς θα σου κρατήσει κανά μισάωρο το πολύ! Το θέμα της μπαταρίας (για όλα τα φορητά) το ερευνώ πάντως ακόμη και αν μάθω περισσότερα θα ενημερώσω. Καλό βράδυ! Ελπίζω να βοήθησα όλους με τη μίνι έρευνά μου!...
GBOTSAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 PRIN 2 MERES AGORASA TO ANAFEROMENO LAPTOP 1300EURO. XARAKTHRISTIKA: CENTRINO 1.4 HD 60 15.4 OTHONI(SUPER IKONA) DVDRW DL ATI 9700 512MB RAM KAI AYTONOMIA 4 ORES(DOKIMASMENO) DEN INAI TO PROTO LAPTOP POY PERNO.PRIN IXA TO GENESIS I ETERIA POY TO LANSARE EKLISE ALLA 4 XRONIA POY TO KRATISA DEN EPATHE TIPOTA.ANTITHETA OI SYNADELFOI MOY(EIMAI ASFALISTIS KAI VLEPO POLA LAPTOP) POU EIXAN F-S,COMPAC KTL STON PROTO XRONO EIXAN MINI APO BATARIA ENO I DIKIA MOU KRATISE 3 XRONIA.
Kostas75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 GBOTSAS: Εννοείς ότι αγόρασες το F-S AMILO M 1425;;; Που το βρήκες μόνο 1300 Ευρώ;;; Στο εξωτερικό φαντάζομαι γιατί εδώ Ελλάδα μάλλον απίθανο εκτός και αν έχεις μεγάλες άκρες και πάλι αμφιβάλλω. Πες μας λεπτομέριες! Θέλω να ξέρω τι αγόρασα και τι θα αντιμετοπίσω (καλά και άσχημα). Ευχαριστώ.
GBOTSAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 SORRY ksexasa na valo titlo. to ACER 4000WLMI agorasa
Kostas75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Ok. Απ'ότι κατάλαβα όμως μιλάς για το Genesis, όχι για το Acer. Εκτός από την αυτονομία του Acer που είναι όντως πολύ καλή. Το μοντέλο πάντως που αναφέρεις της Acer το είχα υπόψην μου (4000WLMi) και είναι από τις καλές περιπτώσεις. Το απέφυγα όμως για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο post μου (το σχετικό με όλα τα Laptops) λόγω ιδιαίτερα της κακής υποστήριξης της Acer (πρέπει να πάει Ιταλία αν πάθει κάτι και επιστρέφει σε 1 μήνα τουλάχιστον).
palawiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά μια ερώτηση αγόρασα τελικά το fujitsu-siemens Amilo 1630 με amd 3700 64bit.Μου βγάζει ένα κουφό πρόβλημα εκεί που παίζει ξαφνικά σβήνει η οθόνη,ή γίνεται μπλε και το laptop νεκρώνει,δεν δουλεύει τίποτα.Αυτό μου το κάνει από την πρώτη μέρα και στην πρώτη του μέρα το έκανε 3 φορές.Και επανέρχεται στα καλά του άμα το σβήσω εντελώς και το ξανανοίξω.Να το στείλω πακέτο από κει που ήρθε ή τι λέτε;
wyclef Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Γεια σας.. Είναι κάτοχος του προηγουμενου μοντέλου ,m1420 εδώ και 5 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος..το μονο πρόβλημα που ανέφερε και ο φίλος πιο πάνω είναι τα ηχεία του..κατά τα αλλα το μηχάνημα πετάει..πάρτο με κλειστά ματια..και νομίζω για την τιμή του έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά απο όλα τα άλλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.