Προς το περιεχόμενο

Fujitsu-Siemens Amilo M 1425 - Γνώμες.

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως βλέπετε το Fujitsu-Siemens M 1425;

Βασικά χαρακτηριστικά: Centrino 1.8Ghz, 512MB Ram, 60GB HDD, ATI Mobility Radeon 9700 με 128ΜΒ.

Τελική τιμή: 1886 Ευρώ Multirama και MSystems.

Είναι καλή λύση για τα λεφτά του; Ή υπάρχει κάτι καλύτερο περίπου στα ίδια χρήματα από την Fujitsu-Siemens ή από άλλη εταιρία (HP, Acer, Toshiba, Sony, Dell);;;

Προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα για την αγορά, αν όχι κάποιο από τα δύο που ήδη ανέφερα;

Παρακαλώ αν γνωρίζετε απαντήστε σύντομα γιατί θέλω να προχωρήσω σε αγορά όσο γίνεται πιο άμεσα!!!

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από χαρακτηριστικά σκίζει αλλά εγώ δε θα έπαιρνα Fujitsu-Siemens.Δεν την εμπιστεύομαι σα μάρκα.Προτίμησε κάτι σε Toshiba, Sony ή Dell.Αυτά από μένα.

Δημοσ.

Γιατί όχι Fujitsu-Siemens; Έχει πολύ καλό σέρβις και καλύτερη εγγύηση σε σχέση με τα άλλα. Ιδίως το σέρβις της Sony μου έχουν πει ότι είναι ελεεινό. Dell δεν πουλάει κανείς. Που να τα βρεις;;; Πιστεύω ότι η Dell απευθύνεται περισσότερο σε εταιρίες και εταιρικούς χρήστες και για αυτό δεν μπορείς να βρεις κατάστημα που να πουλάει γενικά προιόντα τους.

Τα Toshiba πρέπει να είναι καλά αλλά μάλλον υπερεκτιμημένα και πανάκριβα συνήθως για αυτά που προσφέρουν στη τιμή που τα δίνουν.

Για τα Acer οι απόψεις διίστανται και δεν ξέρω πραγματικά τι και ποιον να πιστέψω. Τα HP, τα περισσότερα είναι επίσης ακριβά για αυτά που προσφέρουν και τα περισσότερα έχουν μάπα κάρτα γραφικών (Intel Extreme Graphics). Όσα έχουν καλύτερη κάρτα γραφικών είναι σαφώς ακριβότερα από τα αντίστοιχα μοντέλα τους σε άλλες μάρκες.

Για αυτό έχω καταλλήξει στη Fujitsu-Siemens που έχει πολύ καλή πρόταση για αυτά που προσφέρει σε λογικότερη τιμή από τα άλλα.

Περιμένω και άλλες απόψεις...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σου έχουν πει κάποιοι ότι είναι ελεείνο.Δε σημαίνει όμως ότι είναι κιόλας.Επειδή αμά σου χαλάσει ο φορητός και πάει στο Βέλγιο συμπεραίνουνε ότι το service είναι ελεεινό!!!;;; :shock: Ρε παιδιά θα σταματήσετε να ψάχνετε για φορητούς που να έχουν service στην Ελλάδα μόνο και μόνο πιστεύοντας ότι είναι καλύτεροι.Δε σημαίνει ότι είναι και καλύτεροι.Μπορεί να σου χαλάσει πιο γρήγορα από ένα Sony ή Toshiba.Και προσωπικά πιστεύω ότι το service στην Ελλάδα sucks!!!Πρέπει να γνωρίζεις κάτι φίλε μου.Όσα περισσότερα δίνεις για ένα laptop τόσο καλύτερη ποιότητα έχει και αξιοπιστία!!Γι' αυτό τα Toshiba και τα Sony είναι υπερεκτιμημένα και πανάκριβα όπως λες.

Δημοσ.

Πάρε το PC Magazine Reloaded το τεύχος Ιανουαρίου που έχει σύγκριση 7 desktop replacements notebooks.Άμα δεις πουθενά το Fujitsu-Siemens πες μου και μένα.Έχει και tests με θερμοφωτογράφηση.Πρέπει να κοιτάς και αυτό σε ένα laptop προτού αγοράσεις.Πώς κατανέμεται η θερμοκρασία και πόση μέγιστη έχει.Τα Fujitsu-Siemens δεν ξέρω τι θερμοκρασία παράγουν εν λειτουργία.Αλλά καλό είναι να το ερευνήσεις και αυτό προτού προβείς σε αγορές.Μην πάρεις κάνα laptop και λιώσει!! :lol:

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου laptop εδώ και 3 βδομάδες περίπου.Το laptop είναι πολύ καλό,κανένα απολύτως πρόβλημα,η οθόνη του σκίζει και ζεστένεται αρκετά μόνο αν τρέξεις κάτι πολύ βαρύ (πχ HL2).Είμαι υπερευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα απόδοση του τόσο στα παιχνίδια όσο και σε διάφορα βάρια προγράμματα όπως το matlab που χρησιμοποιώ.Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.Το μόνο μειονέκτημα του όπως έχω ξαναγράψει είναι τα αδύναμα του ηχεία,το οποίο εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί,αφού το συνδέω με εξωτερικά.

Δημοσ.

NoD: Φίλε μου εσύ θα με βοηθήσεις καλύτερα απ'όλους να αποφασίσω! Είσαι ευχαριστημένος με το εξωτερικό περίβλημα του Laptop; Έχω ακούσει αναφορές γενικότερα για τα Fujitsu-Siemens ότι γρατζουνιόνται εύκολα ακόμη και από τη τσάντα μεταφοράς! Επίσης έχεις παρατηρήσει σιγά-σιγά να σου ξεβάφει το ασημί χρώμα από τη θέρμανση και τη πολύ τριβή κάτω από εκεί που ακοθμπάς τα χέρια σου για να πληκτρολογήσεις;

Τέλος, αν και μάλλον είναι πολύ νωρίς για να απαντήσεις, με τη μπαταρία μέχρι στιγμής είσαι ευχαριστημένος;;;

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να σου βγει άψογο να το πάρω και εγώ!...

Δημοσ.

και εγω το εχω σταμπαρει το συγκεκριμενο μαζι με το 1630 της ιδιας εταιριας.Αλλα διαβαζω πολλα προβληματα στο forum της fujitsu και προβληματιζομαι.

Δημοσ.

sadmouse: Και εγώ ήμουν έτοιμος να το αγοράσω το Μ 1425, αλλά είναι πολλοί που έχουν προβλήματα κυρίως με τα μοντέλα Pentium 4. Αλλά η μπαταρία για παράδειγμα, αν όχι όλα τα άλλα που αναφέρω και έχω ακούσει, μάλλον θα είναι παρόμοια, αν όχι ίδια, με τα μοντέλα Pentium 4 λογικά. Οπότε υπάρχει πρόβλημα και να λέω την αλήθεια έχω αρχίσει και κοιτάζω για άλλα. Κρίμα γιατί κατά τα άλλα φαίνεται αξιόλογο μηχάνημα με αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά και επιδόσεις. :(

Δημοσ.
Δημοσ.

Ένας πολύ καλός μου φίλος είχε πάρει προ 4μήνου το Amilo M1420 και δεν το έχει μετανιώσει καθόλου. Αν δεν σκέφτεσαι τα χρήματα πάρτο. Εγώ θα έπαιρνα acer μόνο και μόνο γιατί είναι value for money. Το μηχανημα στο οποίο αναφερεσαι είναι κατα τη γνωμη μου μια πολύ καλή αγορά.

Στο φίλο μου έκανε εντύπωση η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και η πολύ καλή οθόνη του που σε συνδυασμό με την Ατι 9700 αποδίδουν πολύ καλά για laptop.

Καλή αγορά.

Δημοσ.

palawiaris το μαγαζι που το παρηγγειλες στελνει Ελλαδα? Η τιμη που γραφει εκει ειναι με φπα ? για δωσε λιγες πληροφοριες γιατι τα γερμανικα μου πασχουν.

Δημοσ.

Sadmouse σου παραθέτω τι γράφει στην σελίδα τους Für Bestellungen aus dem europäischen Ausland (derzeit nur Belgien, Finnland, Frankreich, Griechenland, Italien, Luxemburg, Niederlande, Oesterreich, Portugal, Spanien):Για Ελλάδα λοιπόν γίνεται,το ΦΠΑ είναι μέσα στην τιμή αλλά πρέπει πρώτα να πληρώσεις-μόνο με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό τους συν ταχυδρομικά-και μετά σου το στέλνουν,αν έχεις άλλες απορίες ξαναγράψε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...