Προς το περιεχόμενο

Δεν βλέπει το UPS!!! HELP!

anonymous-root

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προχτές απόκτησα ένα ups to APC back-ups rs 800 το οποίο καθώς λέει συνδέεται μέσω usb για την επικοινωνία του με τον υπολογιστή. Το βάζω να φορτίσει για 8 ώρες όπως έλεγε το εγχειρίδιο χρήσης, συνδέω τις μπρίζες επάνω και το βάζω μπρος. Όλα καλά αλλα ΔΕΝ το βλέπει το πι-σι! το σύνδεσα και σε άλλο πι-σι και πάλι δεν το βλέπει!

Καμμιά ιδέα????

Δημοσ.

κατ' αρχήν εγκατέστησες οδηγούς; Όταν το συνδέεις ακούγεται στα windows ο ήχος που ειδοποιεί ότι μια συσκευή USB συνδέθηκε;

Δημοσ.

Δεν είχε οδηγούς, έχει σε ένα σι-ντι το πρόγραμμα για αυτόματο τερματισμό, το οποίο όμως εγκαθίστανται μόνο εάν το win δουν το UPS. όταν το συνδέω δεν κάνει απολύτως τίποτα!! ούτε ήχο ούτε τίποτα άλλο!!

Δημοσ.

τα περισσοτερα UPS εχουν ενα προγραμματακι που βλεπεις ανα πασα στιγμη της λειτουργιες του (load,battery,voltage,AC line.output, k.a) και φυσικα ρυθμισεις για τερματισμο του PC σε περιπτωση OVERLOAD.Το UPS δεν φαινεται στα windows (USB).

κανε εγκατασταση το CD και τρεξε το προγραμμα να δειις και πεσμασ

Εχω εχω ενα MUSTEK 1000 ONLINE και εχει το WINPOWER Manager

εσενα πιο?

Δημοσ.

kai ego exo ena UPS APC smart-UPS 620 den exei USB alla thn palia kalh siriakh alla opote pao na to sindeso kanei epanekinhsh o ypologisths opote den to exo sindedemeno sto pc gia na elenxo thn leitoyrgia toy apla leitoyrgei kserei kaneis tpt

Δημοσ.

Έχει ένα καλώδιο που από τη μία πλευρά έχει το βύσμα USB και από την άλλη ένα RJ45.

Το τελευταίο το τοποθετείς στο UPS και το πρώτο στο PC.

Στη συνέχεια αν έχεις Windows XP κάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα και όλα ΟΚ.

Αν δεν έχεις XP κάνεις εγκατάσταση τους drivers και ακολουθείς την πιό πάνω διαδικασία.

Δημοσ.

Ακολούθησα αυτή τη διαδικασία τα σύνδεσα κανονικά. στο device manager δεν εμφανίζει πουθενά το ups. το software όταν πάω να το κάνω εγκατάσταση λέει ότι δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση διότι δεν υπάρχει ups συνδεμενο!! Υπάρχουν αλλού drivers για να βάλω;

Δημοσ.

allakse usb thira, drivers gia chipset, usb filter an exeis VIA kai an exeis winxp vale apo pano tous usb 2.0 drivers tis via gia 2000. min akolouthiseis tis odigies pou lene pos ta xp exoun dikous tous.

PANTERAZ (METALLO EISAI RE MAGA?) ego exo ena mge 1200 pulsar ellipse kai afto mou to kanei me usb. me serial doulevei apsoga. ipopsiazome drivers tis via.

Δημοσ.

exw to MGE to 500ari kai den to exw syndesei me to pc. prospathisa, den ta katafera, sixtiriasa, eriksa kai merikes panagies, kai me to pou tis rixnw peftei to reuma..! To ups mou kratise to pc kai me eidopoiei me 'beeps' ta opoia epitaxynoun otan etoimazetai na pesei i mpataria. Mou diarkei peripou 6-7 mins. Apla to mono pou ekana itan se syndesw tis prizes panw sto ups.

Δημοσ.

Το UPS δουλευει χωρις να ειναι συνδεδεμενο με USB ή σειριακη, αυτες χρησιμοποιουνται μονο για να βλεπεις τα στατιστικα και για να μπορει να κανει το PC automatic shutdown αν πεσει το ρευμα και δεν εισαι στο σπιτι να το κλεισεις εσυ. Εχω κι εγω APC UPS και συνδεεται με σειριακη (1000αρι ειναι, για 2 PC το εχω), και δουλευει κανονικα το προγραμμα. Κοιταξτε μπας και εχετε installed στον υπολογιστη το Alcohol το προγραμμα, δημιουργει προβληματα στο προγραμμα του APC. Καντε το uninstall και δοκιμαστε παλι. Τωρα γιατι δεν το βλεπει εξαρχης, δεν ξερω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...