Προς το περιεχόμενο

Αγορα Ηχειων?Προτασεις και συμβουλες... :)

Lord_Az

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα φίλε μου,να διαχωρίσουμε τα πράγματα. Η σειρά ποιότητας,από την καλύτερη στη χειρότερη,στις 3 γνωστές μάρκες των ηχείων έχει πλέον-και τονίζω το πλέον,δεν ήταν πάντα έτσι-ως εξής(και ας διαφωνούν οι περισσότεροι,όποιος ξέρει καλύτερα το θέμα θα καταλάβει): 1.)Logitech 2.)Altec Lansing 3.)Creative. Καλή συνέχεια και καλή απόφαση και αγορά εύχομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αγορα ηχειων ειναι ψιλοαπελπισια τελικα...

οι τιμες αρχιζουν χαμηλα....

σταματανε στα 100 ευρω....και συνεχιζουν στα 200+

μετα απο οσα ακουσα γουσταρω πολυ 5:1

εχω αρχισει να σκεφτομαι να παρω τα απλα creative 5900 στα 80κατι ευρω και να τελειωνω με το θεμα..

αλλα στανταρ θελω κατι καλυτερο..

ευχαριστω για την βοηθεια παιδες....

συνεχιζω τα ψαξιμο...

χαιρετω

Sorry gia to asxeto post.. KERK check ta pms sou...ti egine me ta Z5500? :(

Oso gia to parwn topic..file lord azz iremise.Hxeia gia pc einai..tha se symbouleua na agoraseis mono me bash ta xrimata pou mporeis na diatheseis.Min parasyrese..giati to kostos anebainei katakorifa..gia xrisi se pc se ena dwmatio opws ligo poly eimaste oloi kleismenoi oti kai na pareis to idio einai.Eite 100watt eite 500.Sigoura tha sou proteina mia ulopoihsh 5.1 An exeis ta xrhmata tote ta z-5300 einai mia poly kali epilogi apo apopsi poiotitas kai den tha to metaniwseis.Bebaia epidi exw kai akousei kai ta 5900 gia ta lefta tous einai poly kala episis.Kales akroaseis.. :D

καταληγω στα 7:1 της creative

τα 7900

συντομα και μια καρτα ηχου και θα ειμαι οκ...

δυστυχως το χρημα δεν με βγαζει για κατι παραπανω..

χαιρετω και ευχαριστω..

an thes ftina kai kala pare -xwris plaka tora- ta bluesky 5.1 pou exei o marinopoulos. 70 euro, xilina kai super ixos!!!

ta pire to mati mou sta careffour simera 49 evro. ta exei kaneis allos? ti lene? vevaia me 49 evro ti na perimeneis...

exw bluesky kafetiera, na parw kai ixeia ligo kseftila :P :lol: :lol:

Eida oti exoun doryforous 10w kai sub 25w. twra apo akoustikis apopsis gia peite.... giati kai gw gia ta T5900 elega na xtypisw sto ameso mellon.

den dinw panw apo 90 evro gia ixeia :roll:

τελικα πηρα τα Αλτεκ 621

και οντως ειναι εγγυηση...

Ποιοτικη κατασκευη και ενταση με τα ολα της

ως εκει που να καλυπτει την φωνη μου μεσα στο δωματιο δεν παραμορφωνει σχεδον καθολου...

με μια πρωτη ακροαση με αφησε πολυ ευχαριστημενο...

χαιρετω και ευχαριστω για την βοηθεια..

---""Λεω για 2:1 ηχεια....χωρις τα 5:1 να τα εχω αποκλεισει..

απλα προτιμω καλα και δυνατα 2:1 παρα μετρια 5:1

(εχω δικιο? απο ενστικτο μου βγαινει αυτη η προτιμηση

μηπως τα 5:1 κανουν αισθητη την παρουσια τους μεσω της πολυπληθης παρουσιας τους?)--""

Πολύ σωστά σκέφτεσαι. Αν ακούς κυρίως μουσική τα 5.1 δεν θα σε βολέψουν. Επίσης αν πάρεις 5.1 τελικά πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς για την τοποθέτηση τους, πράγμα που οι περισσότεροι αγνοούν.

Σου συνιστώ να αποφύγεις τα altec και φθηνές λύσεις τύπου carefour. TO ΞΑΝΑΛΕΩ.: Στο θέμα του ήχου ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Για μένα καλές λύσεις είναι τα :1)Creative Megaworks 2.1

2)Studiophile DX-4 = ζευγάρι ενεργών ηχείων 2 δρόμων με γούφερ 4" στα 180? http://www.elina.gr

Ελπίζω να βοήθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...