tempo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 καιρό τώρα παρατηρώ το εξής γεγονός. Δύο μόνο forum ( το insomnia.gr & το myphone.gr - στην Ελληνική πάντα) είναι αυτά τα οποία έχουν σταθερά πάνω απο 300 χρήστες on-line. Και μου γεννήθηκε η απορία. Σε τόσες Ελληνικές σελίδες, στα τόσα forum υπάρχουν άλλα τόσο πετυχημένα ή όχι? Εγώ προσωπικά δεν έχω βρει.
tempo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 insomnia.gr & το myphone.gr μάλλον με πέτυχες όταν έκανα edit και τα πρόσθεσα
KenZone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 koita posts i xristina !!!!! polla pedaria !!!
tempo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Για δες α υ τ ό[/url'] μήπως και σε καλύψει. αντε Cristina σου απαντώ ώστε να σου δώσω την ευκαιρία για 5556 μήνυμα. Δεν με καλύπτει το παραπάνω link γιατί διάβασα και διαπίστωσα για μια ακόμη φορά ότι τα site που αναφέρονται έχουν πχ 10.000 εγγεγραμμένους άλλα όποτε μπαίνω στο forum ενεργοί είναι 5 ή 10 άντε το πολύ 20. Για το λόγο αυτό έκανα το post. Μόνο στο insomnia kai sto myphone συναντά κανείς μεγέθη on-line χρηστών που ανταποκρίνονται στους εγγεγραμμένους.
-nick- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 LoL... gia thn ellada den ksero, alla den einai auto pou kanei ena forum epityxhmeno...
paschalia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Πρεπει να κοιταξεις και το ποσα χρονια ειναι σε λειτουργια ,γιατι η αναλογια ειναι ιδια πανω κατω αν συγκρινεις φορουμς τα οποια ειναι ενεργα πολλα χρονια με φορουμς τα οποια εχουν ανοιξει τα τελευταια ενα-δυο χρονια και εχουν αρκετη κινηση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.