koutsou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Γεια σας παιδιά! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα στην access που περιλαμβάνει το όνομα ενώς μαθητή και όλα τα μαθήματα(είναι πάνω από 10).Θέλω ανα πάσα στιγμή μέσα από το ερώτημα να βλέπω ποσοι μαθητές έχουν περάσει ένα μάθημα.Τονίζω το ένα γιατί εκεί είναι το πρόβλημα!Θα μπορούσα να κάνω 10+ ερωτήματα να βάλω το όνομα και ένα μάθημα στο καθένα και να γίνει η δουλεία αλλά θα είχα πολλά ερωτήματα.Γίνεται στο ερώτημα που θα τα έχω όλα, όταν το τρέχω να μου βγάζει ένα παράθυρο στο οποίο να επιλέγω το μάθημα(ουσιαστικά πια στήλη του ερωτήματος θα εκτελεστεί) και να αγνοεί τις υπόλοιπες.Σε περίπτωση που είναι χρειαστεί μπορεί να ανεβάσω και καμιά εικόνα. Περιμένω ιδέες!
kardim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 τπτ? και μενα με ενδιαφερει αυτο up(sorry)
random Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 αν γραψεις τη μορφη των πινακων θα μπορουσα να βοηθησω πχ. αν τα ειχα φτιαξει εγω θα ειχα πινακα (πεδια) ΜΑΘΗΤΕΣ (μαθητηςid, ονομα, κλπ) ΜΑΘΗΜΑΤΑ (μαθημαid, ονομα, κλπ) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (μαθητηςid, μαθημαid, βαθμος, περασε(Υ/Ν) )
dimitris74 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 file ena antisoixo provlima to eixa lisei me mia forma pou tha tin vreis san frmsearch.... i dose ena mail na stin steilo einai sxetika mikri... tin petas mesa stin db kai tin kaleis kai kanei search ston pinaka sou kai sou fernei ta apotelesmata
koutsou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά το βρήκα.Με την εντολή trim και στο συγκεντρωτικά στοιχεία όπου και στο κριτήριο το combo box της φόρμας η οποία εμφανίζει το μάθημα γίνεται.Για περισσότερες λέπτομέριες εδώ είμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.