Προς το περιεχόμενο

Nomatica.com


KenZone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw agorasei 2 fores, einai poly kalo kai poly grigoro. Ean pareis kai tin thiki pou dinoune (extra, me liga xrimata, gia cameres, videocameres) den plironeis metaforika.

Ta fernei courier (FedEx) sto spiti sou ki ean den yparxei ipostiriksi apo tin siggekrimeni courier sta stelnoune me ta ELTA H' pas esu sto 31o xil Varis Koropeiou kai to perneis to dema, Den yparxei kamia epiplewn xrewsi fysika gia ta ELTA.

 

Exoune poly kales times kai sto til pou exei sto site apantaei (oxi panta) ki Ellinida.

 

Giwrgos

Δημοσ.

Διαβαστε λιγο την ιστορια μου... ειναι πραγματικη 8)

 

Στις 23/12/04 κανω παραγγελια 3 βιντεοκαμερες απο την technikdirekt.de και περιμενω να τις παραλαβω. Βγηκε το 2004 μπηκε το 2005 και ακομη τιποτα. Παραξενευτηκα. Τους εστειλα 3 email και μου απαντησαν την Δευτερα που μας περασε οτι δεν μπορεσαν να μου στειλουν την παραγγελια γιατι το ενα μοντελο της βιντεοκαμερας που παραγγειλα ηταν σε ελλειψη. Εφαγα FLASH! Δηλαδη περιμεναν να τους στειλω εγω email για να δω που βρισκετε η παραγγελια; Τελος παντων ακυρωσα την παραγγελια και με πολυ μικρη διαφορα εκανα την παραγγελια απο την NOMATICA στις 11/1/05 ημερα Τριτη.

 

Βλεπω μεσα για διαθεσιμοτητες / στοκ κλπ. και λεω κατσε μην την πατησω οπως με την προηγουμενη εταιρεια και περνω τηλεφ. και τους ρωταω εχετε αυτα τα προιοντα ετοιμοπαραδοτα;

Μια ευγενικη Κυρια βλεποντας στο PC της μου λεει οτι υπαρχουν, τις λεω επειδη βιαζομαι υπερβολικα την παραγγελια καταχωρω την παραγγελια τωρα μολις κλεισω το τηλεφωνω και θελω να μου την προωθησετε το συντομοτερο δυνατον.

 

Και ετσι εγινε. Βλεπω στο status order που εχει η εταιρεια στο site της οτι εγινε κρατηση τον προιοντων, κοπηκε αποδειξη και ειναι σε κατασταση "προετοιμασιας".

12/1/05 ημερα Τεταρτη και επειδη ετρεχα με την δουλεια μου.. μπηκα το βραδυ στο ιντερνετ και βλεπω οτι ηταν ακομη στο ιδιο status η παραγγελια μου :X

 

Μπαινω σημερα 13/1/05 και παλι τα ιδια! Στελνω email σ'αυτην την Κυρια (Ελληνιδα ειναι) και της εξηγω οτι η παραγγελια μου καθυστερησε 2 ημερες. Μου λεει θα το δω αμεσως και θα σας στειλω email.

Χτυπαει το κινητο μου μετα απο λιγο και μου λεει Κυριε ΧΧΧΧ λυπαμαι πολυ αλλα η παραγγελια σας δεν μπορει να φυγει γιατι πρεπει να μας στειλετε με ΦΑΞ ή email την ταυτοτητα σας, την πιστωτικη καρτα με σβησμενα τα νουμερα, και εναν λογ/σμο ΟΤΕ για εξακριβωση στοιχειων!!! :X

Μα λεω ειναι δυνατον; Γιατι τα ζητατε αυτα; Και μου απανταει πως οταν κανεις παραγγελια ανω των 2 τεμαχιων (εγω πηρα 3 βιντεοκ.) χρειαζονται αυτα τα δικαιολογητικα.

Της τα στελνω μεσα σε 5 λεπτα. Μου απαντανε το μεσημερι οτι τα πηρανε και οτι θα μου δωσουν το truck number (αριθμο αποστολης) τις εταιρειας CHRONOPOST σε λιγα λεπτα.

 

Πηγε 17:30 το απογευμα και το status δεν αλλαξε ακομα :twisted:

Ξανα στελνω email. Με παιρνει τηλεφωνο στο κινητο και μου λεει χιλια συγνωμη εχω δωσει το δεμα σας στον τομεα αποστολων σας εχω στειλει και τον αριθμο αποστολης και αυριο πρωι (Παρασκευη) φευγει η παραγγελια.

 

Μα καλα τις λεω ειναι δυνατον; Εκανα την παραγγελια ημερα Τριτη σημερα ειναι Πεμπτη και θα φυγει αυριο Παρασκευη η παραγγελια; Μα γιατι τοση μεγαλη καθυστερηση απο την στιγμη που τα προιοντα που ηθελα υπηρχαν σε στοκ. Και μου απαντα: Κυριε ΧΧΧΧ εχθες μας κανανε διαρηξη την αποθηκη μας και υπηρχε τρομερο προβλημα. Σας ενημερωνω επισημα οτι εχθες δεν εφυγε κανενα δεμα μεχρι να ξεδιαλυνει το θεμα με την αστυνομια.

 

Τελος ιστοριας. Απλα ηθελα να σας πω τα συμβαντα για να γνωριζετε και εσεις σε μελλοντικες παραγγελιες.

 

Να ρωτατε παντα αν εχουν στοκ αυτο που θελετε και να τους πιεζετε να σας λενε ποτε εφυγε η παραγγελια σας με την εταιρεια μεταφορων.

 

george1994 μενω σε επαρχια που εχει εταιρεια FedEX, αυτη μου εστειλαν το πακετο με την εταιρεια CHRONOPOST στην Ελλαδα βεβαια δεν υπαρχει τετοια εταιρεια ομως. Αυριο φευγει το πακετο απο την εταιρεια. Ποτε λες να το παραλαβω; Ξερεις αν θα παραλαβω και εγω με την FedEX ή με ΕΛΤΑ;

Δημοσ.

Καλησπέρα, και εγώ έχω αγοράσει από το nomatica και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ένα πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις όμως , είναι η διαθεσιμότητα. Εάν είναι στο stock η μηχανή που θα θέλεις να πάρεις, θα την παραλάβεις σε 3-4 μέρες περίπου. Εάν δεν είναι διαθέσιμη, βοήθεια σου :P

Δημοσ.

Με τι ομως; Με ΕΛΤΑ ή με την FedEX courier; Γιατι αν ειναι με την κουριερ πιστευω επειδη μεσολαβει σαβ/κυρ μεχρι την Τριτη να παραλαβω το δεμα. Διαφορετικα με τα ΕΛΤΑ σωθηκαμε..

Δημοσ.

Φίλος παρήγγειλε μια μηχανή πριν ένα μηνα και την πήρε προχτές. Η διαθεσιμότητα έλεγε ότι θα κάνει οκτώ μέρες για να παραγγελθεί και απο κείνη τη βδομάδα και μετά κάθε μέρα η ημερομηνία παραλαβής αυξανόταν κατά 1 μέρα.Έφτασε το μήνα ...

 

Εγώ προτιμώ το pixmania.com. Έχω παραγγείλει τρεις φορές και ήταν ταχύτατοι (και μάλιστα για printers και βιντεοκάμερα).

Δημοσ.

Αυτή την εβδομάδα μου ήρθε η ψηφιακή φωτογραφική που παρήγγειλα. Όλη η διαδικασία κράτησε 5 εργάσιμες (αγορά με τραπεζικό έμβασμα, όχι πιστωτική). Το δέμα ήρθε με Fedex.

Συμπέρασμα: αξιόπιστη, γρήγορη και με πολύ καλές τιμές.

 

 

:D :D

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...