spirosta Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Πολύ καλό gerontas. Ας ελπίσουμε ότι και το δικό μου προβληματάκι δεν θα έχει παρατράγουδα. Πάντως όσο αυξάνονται οι χρηστες που κάνουν αγορές από έξω με CC θα συνεχισουν να αυξάνονται και τα παράπονα.Τίποτε δεν είναι τέλειο..
Highlander Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Εγώ να ξαναθυμίσω ότι αν προσέχουμε γενικά που κάνουμε αγορές μέ πιστωτική κάρτα τοτε τα προβλήματα είναι μηδαμινά. Κάνω αγορές εδώ και 2-3 χρόνια περίπου χωρίς κανένα πρόβλημα...
ababapanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Λοιπόν χθέσ μέσω τησ εξυπηρέτησης πελατών μου έδωσαν τον κωδικόΤώρα όμως προβληματίζομαι για το 1' date='01Ε Τραβήχτηκε την ίδια ημέρα με την εγγραφή μου στο paypal και μάλιστα είχαν γίναι και άλλες 4 ανεπιτυχείς προσπάθειες(μου είπε η κοπελιά στο τηλέφωνο) Αυτές οι 4 προσπάθειες πρέπει να είναι δικές μου αφού δεν είχα υπόλοιπο στο λογαριασμό και δεν γινόταν δεκτη η κάρτα. Να φοβηθώ οτι είναι κάτι άλλο? Επίσης να συμπληρώσω ότι τα 1,95$ του paypal πέρασαν στην κίνηση του λογαριασμού και είδα σήμερα ότι ο κωδικός ήταν διαθέσιμος και στο internet. Αλλά τα 1,01 είναι ακόμη στην πρόβλεψη λογαριασμού. Δεν υποτίθεται ότι το PP είναι δωρεάν?[/quote'] twra pou diavasa auto to minima ida oti ehw kai egw 3 teties hreoseis twn 1.01 euro diladi sinolo 3 euro... telika ti ine auto kai giati ginete? pos mporoume na diamartirithoume kai se pion? mono 1.50 den tha eprepe na hreothoume?
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Καλημερα και συγνωμη για το ξεθαψιμο του τοπικ.... απλα θεωρησα ανουσιο να ανοιχτει ακομα ενα τοπικ για το paypal μιας και με ενα απλο search βρηκα 49. anyway... το προβλημα που εχω ειναι το εξης... εκανα εγγραφη το paypal εχτες το βραδυ και σε καποια φαση ειπε οτι θα μου παρει 1.5 ευρω και θα εμφανιστει ο γνωστος τετραψηφιος τον οποιο πρεπει να περασω μετα... μου ηρθε και e-mail που λεει οτι σας πηραμε 1.5 ευρω... γνωστη διαδικασια οπως ξερετε... παω στο web banking μου (που για διευκρινιση ειναι της Eurobank) να κοιταξω την κινηση της καρτας για να δω και τον τετραψηφιο και δεν βλεπω καμμια κινηση. απο τα λευτα δεν λειπει ουτε ενα σεντ και φυσικα καμμια κινηση για να δω τον τετραψηφιο κτλ κτλ. και αναρωτιεμαι... αυτο γινετε επειδη ειναι αργια σημερα και δεν λειτουργουνε οι τραπεζες και δεν εχει συναλλαγες? επειδη το paypal την εκανε την πατατα και δεν ζητησε λεφτα? επειδη το web banking αργει να εμφανισει κινησεις? η επειδη ειμαι γκαντεμης και κατι παει στραβα απλα?! σας ευχαριστω παιδια και καλη ανασταση να εχετε!
Flying_Dutchman Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Καλημερα και συγνωμη για το ξεθαψιμο του τοπικ.... απλα θεωρησα ανουσιο να ανοιχτει ακομα ενα τοπικ για το paypal μιας και με ενα απλο search βρηκα 49. anyway... το προβλημα που εχω ειναι το εξης... εκανα εγγραφη το paypal εχτες το βραδυ και σε καποια φαση ειπε οτι θα μου παρει 1.5 ευρω και θα εμφανιστει ο γνωστος τετραψηφιος τον οποιο πρεπει να περασω μετα... μου ηρθε και e-mail που λεει οτι σας πηραμε 1.5 ευρω... γνωστη διαδικασια οπως ξερετε... παω στο web banking μου (που για διευκρινιση ειναι της Eurobank) να κοιταξω την κινηση της καρτας για να δω και τον τετραψηφιο και δεν βλεπω καμμια κινηση. απο τα λευτα δεν λειπει ουτε ενα σεντ και φυσικα καμμια κινηση για να δω τον τετραψηφιο κτλ κτλ. και αναρωτιεμαι... αυτο γινετε επειδη ειναι αργια σημερα και δεν λειτουργουνε οι τραπεζες και δεν εχει συναλλαγες? επειδη το paypal την εκανε την πατατα και δεν ζητησε λεφτα? επειδη το web banking αργει να εμφανισει κινησεις? η επειδη ειμαι γκαντεμης και κατι παει στραβα απλα?! σας ευχαριστω παιδια και καλη ανασταση να εχετε! Η χρεωση, για να εμφανιστει, παιρνει λιγο χρονο... οποτε αναμενε κι ολα θα πανε καλως!!
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 και αυτο το expanded τι σημενει? δεν μπορω δηλαδη ακομα να κανω τιποτα με τον λογαριασμο μου? ειναι σαν confirmation? ας πουμε ακομα που δεν το εχω λαβει δεν μπορω να κανω μια μικρη αγορα που θελω...?
Flying_Dutchman Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μπορεις να κανεις αγορα μεχρι $100. Για το expanded δε ξερω σε τι αναφερεσαι.. ισως να εννοει οτι μετα την 'πιστοποιηση', μπορεις να κανεις πλεον εκτεταμενη και απεριοριστη χρηση της καρτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.