Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με paypal


spirosta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς να πω 'οτι χρησιμοποιώ μία Electron Visa της Alpha Bank.

Έκανα εγγραφή στο paypal και ζήτησε verification.

Παίρνει τα 1.95$ και τώρα πως θα δω εγώ τον τετραψήφιο αριθμό που χρειάζεται εφόσον δεν έρχεται λογαριασμός στο σπίτι?

Επίσης μέσω internet στα στοιχεία του λογαριασμού μου αναφέρονται ως σύνολο προβλέψεων 2,49Ε

το 1,48Ε ειναι για το verification το άλλο 1,10Ε που έφυγε την ημέρα της εγγραφής μου τι είναι?

πλεασε help

thnx

Δημοσ.

H alpha electron στέλνει στο σπίτι τον "λογαριασμό"... από εκεί το είδα και εγώ.

Αν δεν στέλνουν σε εσένα, ίσως πρέπει να ρωτήσεις την τράπεζα

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή αυτή την τρόμπα την τράβηξα και εγώ...

 

spirosta όπως σωστά λέει ο BlizzardBill θα σου έρθει στην κίνηση λογαριασμού. Αλλά καθώς στην υπέροχη χώρα που ζούμε όλα λειτουργούν σε ρυθμούς εγκυμοσύνης, η κίνηση λογαριασμού θα σου έρθει πολύυυ καιρό από τώρα, και μέχρι να κάνεις verification θα έχεις το ελάχιστο όριο πληρωμών που θέτει το paypal. Επειδή εγώ έπρεπε να πληρώσω για ένα σπάνιο (thus ακριβό) cd που είχα κερδίσει, δεν μπορούσα να περιμένω να μου έρθει ο φάκελος... Οπότε πήγα σε μια alphabank και τους έπρηξα τα @@. Στο τέλος πήραν τηλέφωνο κάπου (στα κεντρικά αν δεν απατώμαι) έδωσαν το νούμερο της electron και σε δευτερόλεπτα ήξερα τον 4-ψήφιο κωδικό. Αλλιώς, ακόμα και τώρα που μιλάμε, στην κίνηση λογαριασμού δεν έχει έρθει...

 

 

Όσο για το άλλο, δεν έχω ιδέα τι είναι. Αν είναι νέος λογαριασμός αυτός που άνοιξες, ίσως να ζήτησες ebanking και σε χρεώνει λίγο κάθε μήνα. (Αν όντως έχεις δυνατότητα e-banking ψάξτο και απο εκεί για τον κωδικό).

Δημοσ.

Το e-banking της alpha δεν βγάζει τον 4ψήφιο... το ένα ευρώ ίσως είναι κόστος μεταφοράς σε άλλη τράπεζα .

Κατά τα άλλα, την δευτέρα ξέρεις τώρα τι θα κάνεις.... :)

Δημοσ.

Δηλαδη να πάω στην τράπεζα και να ζητήσω τον κωδικό?

Σε ταμείο ή εκεί που έκανα τις αιτήσεις για την κάρτα?

Θα μου τον δώσουν ή θα φάω πακέτο?

Τι να τους πω για να τους "αναγκάσω"?

Δημοσ.

Τίποτα δεν χρειάζεται να τους πεις, είναι στα πλαίσια των υποχρεώσεων τους, και εγώ μια από τα ίδια με την Nova Bank, αλλά δεν έφεραν αντίρρηση στο phone banking τμήμα τους.

Όταν θα δώσεις το νούμερο, ρίξε μια ματιά στο balance του λογαριασμού σου, εκεί θα δεις τι είναι η άλλη χρέωση. Μήπως είναι κανένα νταβαντζιλίκη τις Άλφα ???

 

:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Για δοκίμασε στην εξυπηρέτηση πελατών της AlphaBank (210-3263000).

Πάνε κάπου 3 χρόνια ή παραπάνω, αλλά μου είχαν δώσει πρόθυμα το Verification Code της Paypal.

Οσο για την πρόσθετη χρέωση, μάλλον δεν έχει να κάνει με PP

Δημοσ.

Λοιπόν χθέσ μέσω τησ εξυπηρέτησης πελατών μου έδωσαν τον κωδικό

Τώρα όμως προβληματίζομαι για το 1,01Ε

Τραβήχτηκε την ίδια ημέρα με την εγγραφή μου στο paypal και μάλιστα είχαν γίναι και άλλες 4 ανεπιτυχείς προσπάθειες(μου είπε η κοπελιά στο τηλέφωνο)

Αυτές οι 4 προσπάθειες πρέπει να είναι δικές μου αφού δεν είχα υπόλοιπο στο λογαριασμό και δεν γινόταν δεκτη η κάρτα.

Να φοβηθώ οτι είναι κάτι άλλο?

Επίσης να συμπληρώσω ότι τα 1,95$ του paypal πέρασαν στην κίνηση του λογαριασμού και είδα σήμερα ότι ο κωδικός ήταν διαθέσιμος και στο internet.

 

Αλλά τα 1,01 είναι ακόμη στην πρόβλεψη λογαριασμού.

Δεν υποτίθεται ότι το PP είναι δωρεάν?

Δημοσ.

Αν ήταν δωρεάν τότε αυτοί πώς θα έβγαζαν χρήματα?? Γι' αυτό δεν ασχολήθηκα ποτέ με το PP... στα παίρνει από εκεί που δεν ξέρεις και μετά ψάχνεσαι να βρεις που πήγαν τα λεφτά σου.

 

Χίλιες φορές με πιστωτική και αγορές από έμπιστα sites παρά PP.

Δημοσ.

Εγώ πάντως ακόμη και τώρα προτιμώ το paypal.

Κάτι που ε προβλημάτισε επίσης ήταν ότι η κοπελιά χθές στο τηλέφωνο δεν μου είπε από ποια εταιρεία ήταν το 1,01.

Αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι δεν έγραφε.

Τι μπινιά να παίζει εδώ?

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά μιλάμε για 1 (!) ευρώ...δεν αξίζει καν τον κόπο να αναρωτιέσαι!

Φιλικά όπως διαβάζω το τόπικ σου...

Δημοσ.

Epeidh eimai ligo asxetos me tis agores mesw internet (alla teleftaia skeftomai na kanw kamia) mporei kapoios an exei ton xrono kai thn kalosynh na ekshghsei me liga logia ti einai to paypal kai pws leitourgei??? Thanks!

Δημοσ.
Αν ήταν δωρεάν τότε αυτοί πώς θα έβγαζαν χρήματα??

Χίλιες φορές με πιστωτική και αγορές από έμπιστα sites παρά PP.

Βγάζουν από τις συνδρομές και τα ποσοστά που εισπράττουν από τους Πωλητές. Σαν αγοραστής εδώ και κάποια χρόνια δεν έχω χρεωθεί -αμεσα- ούτε cent.

 

mporei kapoios an exei ton xrono kai thn kalosynh na ekshghsei me liga logia ti einai to paypal kai pws leitourgei???

Πρόκειται στην ουσία για Ηλεκτρονικό Μεσάζοντα που ανδρώθηκε πλάι στο ebay και σήμερα αποτελεί επίσημα θυγατρική του.

Στη φάση της εγγραφής ο χρήστης καταχωρεί ένα λογαριασμό email (κάποτε δεν επιτρεπόταν free servers τύπου hotmail-νομίζω ισχύει ακόμα) και φυσικά password.

Η κάρτα ή ο τραπεζικός λογαριασμός που θα δηλωθεί χρεώνεται με ένα μικροποσό που συμψηφίζεται στην πρώτη αγορά.

Ο λογαριασμός pp παραμένει ανενεργός μέχρι να καταχωρηθεί το συνθηματικό που συνοδεύει την εικονική χρέωση στο έντυπο του μηνιαίου λογαριασμού της κάρτας.

Από κει και πέρα οι συναλλαγές γίνονται -αν ο πωλητής το δέχεται- μέσω pp

χωρίς να είναι ο αγοραστής υποχρεωμένος να δίνει και να ξαναδίνει τα στοιχεία της πιστωτικής σε κάθε αγορά.

Αυτό είναι και το σημαντικότερο πλεονέκτημα.

Τι αλλο μου αρέσει:

Οταν διαμαρτυρήθηκα που η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν εξυπηρετούσαν, ήταν ευγενέστατοι και πειστικοί κι όταν έλυσαν το πρόβλημα, δεν παρέλειψαν να μ' ενημερώσουν.

Οι συναλλαγές μέσω PP είναι ασφαλισμένες κι αυτό τους κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς. (Αυτό προκαλεί καμια φορά τη γκρίνια των πωλητών για καθυστέρηση πληρωμών)

Οταν έδωσα διαφορετική διεύθυνση από τη συνηθισμένη σε παραγγελία (ήταν το ξενοδοχείο των διακοπών) δεν πλήρωναν μέχρι να επιβεβαιώσω ότι η εντολή ήταν γνήσια.

Προσωπικά μου δημιουργούν ένα συναίσθημα ασφάλειας και φαίνεται ότι δεν είμαι ο μόνος. Εχω επικοινωνήσει με πωλητές που γράφουν "Ship in USA only" ρωτώντας αν αυτό αποτελεί απαράβατη τακτική τους και συνήθως η απάντηση είναι "Αφού είστε μέλος της pp..."

 

Στις ομάδες συζητήσεων που συμμετέχω, τα παράπονα απ' τη μεριά των αγοραστών είναι σπάνια, ίσως όμως ο φίλος sarisn έχει κάτι παραπάνω να πει.

Θα χαρώ να φανώ χρήσιμος στον hugelacky, αν και νομίζω ότι το site της PP και το Google δεν θα τον αφήσουν με πολλές απορίες.

 

Συγγνώμη για το κατεβατό.

Δημοσ.

Στις ομάδες συζητήσεων που συμμετέχω, τα παράπονα απ' τη μεριά των αγοραστών είναι σπάνια, ίσως όμως ο φίλος sarisn έχει κάτι παραπάνω να πει.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πήγα να κάνω register πριν 2 χρόνια περίπου και μου έλεγε κάτι για κάποιο είδος συνδρομής (αν θυμάμαι καλά) και ξενέρωσα από τότε με την εν λόγω υπηρεσία.

 

Τώρα αν έχει αλλάξει είναι μια άλλη ιστορία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...