xristina83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Geronta simfwno mazi sou.Mexri stigmis den eixa kanena apolitos provlima kathistereiseis.Eixa paraggeili pempti vradi skliro k irthe simera 10 to prwi. Prwti fora edw akouw gia ta provlimata tou e-shop. Simvouli mou mi fovaste tis hlektronikes agores.Einai evkoli kai kali lisi.Edw simfwno me to nick_gr. Paidia mia paraklisi kanw ptixiaki me sxetika me ilektronikes agores opoios endiaferete parakalw as mou pei.
xristina83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 ennow na mou pei na tou steilw na simplirwsei erwtimatologio
dreaming123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Και εγώ παραγγέλνω απο το e-shop hardware και ποτε δεν είχα πρόβλημα xristina83 στείλε μου με pm το ερωτηματολόγιο...
xristina83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Kalimera paidia.Ola kala? ti leei simera ti tha agorasoume apo to e-shop? Dreaming123 sto esteila to erwtimatologio. Sarisn des to pm sou. Thanks.
nektarios1973 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 exo paragili parapoles fores apo e-shop kai pote den antimetopisa to paramikro provlima
Highlander Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Εγώ μία φορά που παρήγγειλα κάποια DVD τους είχα σαν παρατήρηση να μου τα στείλουν όλα μαζί (λόγω μη διαθεσιμότητας) για να μην πληρώνω μεταφορικά 2 φορές. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι και δεν ξανα ψώνισα....
pikras13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Kalhspera paides Egw pali me to e-shop den eixa kanena problhma Eimai apo irakleio krhths) kai paraageila ena router zyxel To parageila deytera kai trith prwi htan edw. Einai poli kalo to magazi
profitis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Σήμερα μου ήρθε η οθόνη...Οπως το περίμενα,καμία εκπτωση σύμφωνα με την υπόσχεση του...:/ ....Στην επόμενη μου αγορα θα τους το πω .... Η οθόνη δοκιμάστηκε και έχει ένα καμμένο pixel...No problem αφου υπάρχει η εγγύηση.Μήπως ξέρει κανείς που πρέπει να πάρω τηλέφωνο;Για LG ...
karib Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Νομιζω η AΛΜΑΝ εχει το service των LG. Αλλα αν μπορεις να την αποφυγεις και να βρεις και καμια αλλη εταιρια κανε το. Ωστε καμια εκπτωση?
profitis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην LG Ελλας και μου δώσανε το τηλέφωνο της ALMAN oπου πήρα τηλέφωνο το μεσημέρι και κανόνισα...Ελπίζω να μην έχω ιδιαίτερα προβλήματα Φαντάζομαι πως μόλις έρθουνε σπίτι μου θα έχουνε και καινούργια οθόνη για αντικατάσταση.θα πρέπει να το δούνε το καμμένο pixel;
james224 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Σε 7 παραγγελίες μέχρι στιγμής σε διάστημα 4 ετών ουδέποτε είχα το παραμικρό πρόβλημα.Και μία φορά που έστειλα e-mail για κάποια αποροία, αμέσως με πήρανε τηλέφωνο!Μακράν το κορυφαίο eshop...
doukas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Εχω καλη αποψη για το συγκεκριμενο καταστημα ακομα και σε ακυρωσεις προιοντων εχουν καλη ανταποκριση,λαθη φυσικα γινονται.
SoTiRiS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 όσες φορές έχω αγοράσει κάτι από εκεί, ποτέ μα ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. έχω αγοράσει προιόντα και μερικών ? και μερικών δεκάδων εκατοντάδων ?. προσωπικά το θεωρώ από τα καλύτερα e-shop της χώρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.