Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr :Aψογοι

profitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,οφείλω πλεον να ανακαλέσω.

Το e-shop.gr απάντησε στο mail που είχα στείλει ζητώντας μου συγγνώμη και προσφέρωντας μου μια μικρή έκπτωση για τις επόμενες αγορές.Πραγματικά άψογοι οι τύποι και ότι έγινε ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό...

Σήμερα περιμένω την οθονούλα... :D

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δύο φορές έχω αγοράσει κάτι από e-shop. Ψιλοπράγματα ήταν αλλά σε απίστευτες τιμές. Βέβαια τη δεύτερη φορά είχα μερικές μέρες καθυστέρηση, αλλά και πάλι η προσφορά ήταν πάρα πολύ καλή. Γ

Δημοσ.

Egw psonizw poli sixna apo to e-shop.Simera parelava ena skliro.Den exw parapono.Ola einai stin wra toys xwris kathistereiseis k mi provlimatika. :D

Apla ena de m arese.Den einai exipiretiki os pros alla themata.Enas filos mou k egw kanoume ptixiaki tous steilame loipon na mas apantisoun ena erwtimatologio k to apefigan me ftines dikailogies.Krima kati tetoio den armozei se ena tetoio katastima .Eidika otan eimastai pelates tous edw k 2 xronia stathera

Δημοσ.

xristina83 συμφωνω με αυτο που λες, μου ετυχε κι εμενα.

Οτιδηποτε αλλο εκτος απο πωλησεις...δεν τους αγγιζει.

Ενδιαφερθηκα στο παρελθον για το προγραμμα συνεργασιών που ειχαν(σχετικα με διαφήμιση ανταποδοτικη σε αλλα web sites) και αφου τους εστειλα 3 email, μετά απο 1 μηνα μου απαντησαν με φτηνες δικαιολογιες (πχ αν το site μου εχει την επισκεψιμοτητα του in.gr-χονδρικα τα λεω...).

Εχει τα συν εχει και τα πλην του.

Δημοσ.

Εγω τετοια μαγαζια δε τα προτιμω καθολου, καλυτερα γνωστος και 10 euro παραπανω ...και αν γινει και 'κατι' του ριχνω και κανα μπινελικι και πιανει τοπο, σε αυτους τι;!

Σωστος.... :!: :!: :!: :D :D :D

Δημοσ.

Απο όρι φαίνεται δεν βάζουνε μυαλό.Με είχανε πάρει τηλέφωνο στο κινητό να μου πούνε οτι η οθόνη θα έρθει σήμερα και μου είπανε και ώρα και σήμερα το πρωί πήρανε να πούνε οτι όταν έχουν στοκ!!!!ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

nai deathlock simfwno.Alla ofeilei na exipiretei kai allous skopous gia na diatirisei tin fimi tis alliws xanei katanalwtes.

Opws o karib etsi k egw mporoume kalista na xenerwsoume kai na mi xana pswnisoume apo kei.Sto kato kato iparxei kai to plaisio.

Ena xerw ena kalo katastima einai avto to opoio antapokrinetai se oles tis parakliseis fisika an eiani sto xeri tou.Giati de zitisame tipota paralogo 2 lepta apo to xrono tous.

Telika karib meta apo sinexi paraklisei mas apantisan meta apo 1,5 mina.K xereis exw akousei oti exoun ginei parapona kata tous gia avto to pragma.k twra arxizoun k antapokrinontai.

Telos pantwn parola avta egw exakouloutho na empistevomai ta proionta tous. :D

Paidia me tin evkairia an kapoios thelei na simplirwsei to erwtimatologio tiss ptixiakis mou as mou pei.Einai sxetika me tis ilektronikes agores.

:)

Thanks

Δημοσ.

telika shmera valane thn o8onh sto site( milaw gia thn Lg 1920p)

e lew 8a thn agorasw epitelous!

kai vlepwntas thn timh menw...

apo 526~530 eurw pou thn eixan prin teleiwsei twra thn poulane 563.62 !

protimw na thn parw apo allou kai na perimenw 1 bdomada na thn ferei to vanaki tou katasthmatos para na me koroideuoun

(egw mexri prin apo 15 meres eshop proteina se opoion 8elei na agorasei f8hna kai kala, alla meta apo auta pou exw travhksei epi 20 + meres gia na agorasw o8onh ... ti na pw...)

Δημοσ.

Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους, από την άλλη όμως κατανοώ και την αφανάκτηση του profitis.

Αν έχουν ένα ελαφρυντικό, είναι που αυτές οι μέρες γύρω στην Πρωτοχρονιά δεν είναι και το ιδανικό διάστημα για online shopping. Κάτι η αυξημένη κίνηση, κάτι οι απογραφές (καταστημάτων και προμηθευτών) και το οικονομικό κλείσιμο του έτους, κάτι οι αργίες καταστημάτων, μεταφορικών και τελωνείων, γενικά ψιλοχάνει η μάνα το παιδί.

Ειδικά για τον φίλο που έγραψε για την καθυστέρηση με τα Yuden. Γιατί ΤΥ από το e-shop και όχι από την Diskimpex?

Δημοσ.

το έχω ξαναγράψει

πέρισυ τα Χριστούγεννα ψώνισα από 2 ηλεκτρονικά καταστήματα, και είχα μια λογική καθυστέρηση 3-4 μερες χωρίς τα Σαββατοκύριακα και βέβαια με ενημέρωση για την ακριβή ώρα που θα περάσουν για να παραλάβω

οπότε γνώριζα την κατάσταση και ότι συνήθως δεν γίνονται νέες παραλαβές για μεγαλύτερη ευκολία στην απογραφή κλπ

όμως την διαφορά τιμής δεν μπορώ να την καταλάβω

(και επειδή αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις, συνεχίζω να "πιστεύω" στα ηλεκτρονικά καταστήματα που προς το παρόν μου έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...