Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr :Aψογοι

profitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έλα όμως που όχι μόνο δεν με ειδοποίησαν τι ώρα θα ερχόντουσαν (μεγάλο έξοδο ένα απλό τηλεφώνημα έστω και στο σπίτι) αλλά ήρθαν σήμερα (Σάββατο!!!) και μου άφησαν ένα χαρτάκι που λέει ότι πέρασαν χθες και δεν ήταν κανείς και να τους πάρω ΕΓΩ τηλέφωνο το ταχύτερο δυνατό!!!!!! Ε τώρα τους χ..εις ή όχι???

Φιλε sarisn, σε βρίσκω κάπως υπερβολικό (πάντα με φιλικό πνεύμα η παρατήρηση). Δε ξέρω καμμία courrier που ειδοποιεί για την ακριβή ώρα άφιξης του πακέτου. Και επίσης αν δεν είσαι στο σπίτι και σου αφήσουν ειδοποίηση, όντως μετά εσύ πρέπει να επικοινωνήσεις (το οποίο δε το βρίσκω και παράλογο αν σκεφτείς ότι κάποιος θα μπορούσε να απουσιάζει καθημερινά και ο υπάλληλος να κουβαλάει το δέμα). Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο ας το καταθέσει.

παρ' όλα αυτά συμφωνώ ότι είναι απατεώνες. Έστειλα στο κατάστημα της Λάρισας από Θεσσαλονίκη για να το παραλάβει απο εκεί το πακέτο ο ενδιαφερόμενος (αντικαταβολή). Όχι μόνο πήγε μετά από δυο μέρες, αλλά εγώ πήρα τα λεφτά μου 14 μέρες μετά την κατάθεση που έκανα εγώ! Κόστος αποστολής: 15 Ευρω!!!!! (για 100 γραμμάρια). Και όχι δεν ήταν κοκαΐνη :P

Πιστεύω ότι αν ενημερώνουμε τα e-shops για περιέργα συμβάντα είναι η καλύτερη αντιμετώπιση και θα πιάσει τόπο, αντί να τα χώνουμε κατ'ευθείαν στις courrier

Φιλικά

Γιώργος

Δημοσ.

whiteman7, προφανώς δεν έχεις ιδέα από εταιρίες courier (φιλικά πάντα). Για πες μου τότε πώς όσες φορές έχω πάρει μια πιστωτική κάρτα από τράπεζα πχ., με παίρνουν τηλέφωνο από την εταιρία courier και με ρωτάνε "μεταξύ ποιου ωραρίου θα θέλατε να έρθουμε?". Σιγά μην στηθώ εγώ όλη τη μέρα μέσα στο σπίτι για να περιμένω μια πιστωτική ή μια μνήμη... δεν πάνε να μαμηθούν λέω εγώ αν είναι έτσι?

Και πες ότι εγώ λείπω όλη μέρα από το σπίτι (όπως και έγινε στη δικιά μου περίπτωση) τότε πως θα ξέρω εγώ να κανονίσω το πρόγραμμά μου έτσι ώστε να είμαι σπίτι για την παραλαβή??? Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα. Ακόμα και έτσι όπως τα λέτε να ήταν τα πράγματα για μένα είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο να μην ειδοποιούν πριν έρθουν τελεία και παύλα.

Δημοσ.

sarisn εχεις δικιο. Κι εμενα παντα μου τηλεφωνουν απο τις ταχυδρομικες οταν ειναι να περασουν να αφησουν ενα δεμα. Ετσι ειναι το σωστο. Τωρα αν περασουν την συμφωνημενη ωρα κι εγω για καποιο λογο λειπω χωρις να τους το πω, καλα θα κανουν να αφησουν ειδοποιητηρια.

Αλλα συνηθως με ενα τηλεφωνακι λυνονται ολα αυτα.

Δημοσ.

Geia sas paidia. Ego tha diafoniso me tous perissoterous edo mesa.. To e-shop nomizo oti einai to kalitero katastima apo oles tis plevres. Exo psonisei ta apeira pragmata kai otan sto site leei oti i paragelia vriksete se katastash timologisis, kata to vradaki peroun tilefono kai lene pote kai ti ora tha ta feroun. Panta stin ora tous ta paidia. Profanos tha ftene 2-3 anefthinoi ipalliloi gia ta lathi pou ginontai. To mono lathos pou mou exei ginei itan otan mia sinenoisi meso tilefonou gia kati anemistires, egine mia mia gineka pou mallon den iksere pou tis pane ta tessera.

Filika Stavros

Δημοσ.

Kai egw mexri stigmis exou akoumpisei arketa fraga sto e-shop kai afto einia apotelesma tis kalis exipiretisis poy exw tyxei!

Oses fores pareigila eftyxws den mou ta eferan courier ta pragmata alla to idio to kitrino vanaki tou e-shop!

Aaaaaaa....kai na simplirwsw oti sto site tous exoun valei ena poll gia ikanopoihsh pelatwn!

Δημοσ.
Εγώ παρήγγειλα την Τρίτη το απόγευμα μία κάρτα firewire και μία μνήμη 512 DDR. Την Τετάρτη το πρωί πριν φύγω για Ναύπλιο (για 2 μερούλες να χαλαρώσω) κοιτάω στο site και η παραγγελία βρισκόταν στο στάδιο της κοστολόγησης και της έκδοσης αποδείξεων (κάπως έτσι το έλεγε τέλος πάντων). Το βράδυ της ίδιας μέρας μπαίνω στο internet να δω αν έφυγε η παραγγελία και όντως είχε φύγει με την Γενική Ταχυδρομική και μου έλεγε μάλιστα ότι μετά από μία εργάσιμη μέρα θα είναι σπίτι μου. Ωραία λέω κι' εγώ θα γυρίσω την Παρασκευή και θα τα έχω (γιατί την Πέμπτη ήταν αργία). Έλα όμως που όχι μόνο δεν με ειδοποίησαν τι ώρα θα ερχόντουσαν (μεγάλο έξοδο ένα απλό τηλεφώνημα έστω και στο σπίτι) αλλά ήρθαν σήμερα (Σάββατο!!!) και μου άφησαν ένα χαρτάκι που λέει ότι πέρασαν χθες και δεν ήταν κανείς και να τους πάρω ΕΓΩ τηλέφωνο το ταχύτερο δυνατό!!!!!! Ε τώρα τους χ..εις ή όχι???

Και επειδή κάποιοι θα πουν "ναι αλλά δεν φταίει το eshop που δεν ειδοποίησαν οι άλλοι" τότε καλά θα κάνουν να βρουν άλλη εταιρία courier που να ενημερώνει πριν έρθει στο κάθε σπίτι... :evil: :evil: :evil:

ΥΓ. Και να προσθέσω ότι έχω ήδη πληρώσει με πιστωτική κάρτα έτσι και όχι με αντικαταβολή πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να τσακιστούν και να μου τα φέρουν!!!!!

alitheia ti paizei me tin pistwtiki karta??? alitheyei opws grafei kai sto site oti xreiazete na staloyn me fax h me email antigrafo tis kartas kai tis taytotitas??? kala tin astynomiki taytotita to katalavainw alla me tin karta den to katalaivainw kai poy xerw egw oti den tha vgei kamoia plasti karta kai tha moy xrewsoyn ta 'kerata' moy apo kamoia kompina pou ama ginei. kai gia ayto distazw na psonisw apo to e-shop me karta! antitheta me antikatavoli exw parei kai eixa apsogi exypiretisi. :)

Δημοσ.

blackwar, ναι ισχύει αυτό που λες. Μου ζήτησαν φωτοτυπίες της κάρτας και της ταυτότητας μπρος-πίσω για απόδειξη ότι είναι δικιά μου η κάρτα και όχι κλεμμένη πράγμα το οποίο είναι λογικό κατά την γνώμη μου και καλά κάνουν και τις ζητάνε.

Δημοσ.

Επίσης χτες με πήρανε τηλέφωνο για να μου που πότε έρχεται η LG που έχω παραγείλει.

Επειδή ήταν μεσημέρι με καλέσαν στο κινητό :!: :!: :!:

Ένας ευγενέστατος κύριος και μου είπε και ώρα που θα έρθει η TFT!!!

Kαι εμένα μια φορά έτυχε να μου φέρει κάτι που είχα παραγγείλει το van του e-shop.

Πως ακριβώς ¨μοιράζονται" οι παραδόσεις τους;Τα μισά αυτοι και τα υπόλοιπα courier;

Δημοσ.

Η αποστολή των στοιχείων γίνεται γιατι με μερικές τράπεζες τα καταστήματα έχουν πρόβλημα να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία του κατόχου. Κάποιες τράπεζες δε δίνουν στοιχεία των κατόχων με αποτέλεσμα τα καταστήματα να πρέπει να κάνουν την επιβεβαίωση με κάποιον τρόπο από τον ίδιο τον κάτοχο. Έχει και τα καλα του και τα κακά του αυτό βέβαια .... (υπάρχουν καταστήματα που δε μπαίνουν στον κόπο να επιαληθεύσουν και φυσικά παίρνουν ρίσκο)

Δημοσ.

Η φωτοτυπία της κάρτας, της ταυτότητας και η υπεύθυνη δήλωση που ζητάνε είναι γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν γιά online χρέωση της κάρτας, οπότε χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά "μηχανάκια", στα οποία όμως μπορεί ο καθένας να αρχίσει να χτυπάει αριθμούς καρτών, να χρεώνει διάφορα ποσά και μετά να τρέχουν οι πελάτες να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες. Ηλεκτρονικό εμπόριο σου λέει μετά... :twisted:

Δημοσ.

K gw mporw na pw oti oses fores exw parei pragmata apo to e-shop exw meinei apolyta eyxaristhmenos. K h paradosh alla k to support einai apsoga.

To mono paketo nick_gr einai oti k gw h8ela thn L1915S pou eixe sto site k mexri na apofasisw na thn parw emeine apo stock!!! (hmoun 50-50 na thn parageilw h oxi thn perasmenh bdomada sto grafeio k telika molis gyrisa spiti k eipa na thn parw, mphka sto site k eida oi molis teleiwse!!!!Trelo paketo!!!)

Gi'auto phga kapaki thn allh mera k thn phra apo to mgmanager!!!! :-)

Poly kalh fash h 19ara!!!!!! :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...