profitis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Aναφέρω το όνομα του μαγαζιού ωστε να δείτε οτι ακόμα και το καλύτερο κατάστημα όταν αρχίζει να μεγαλώνει χαλάει και ως προς τις υπηρεσίες του ως και προς το σεβασμό και την εξυπηρέτηση προς τους πελάτες τους. Είχα παραγγείλει στις 04/01 απο το e-shop.gr τα windows xp pro (αγγλικά).Στο αυτόματο σύστημα της εξέλιξης της παραγγελίας ανέφερε χτες το μεσημέρι οτι η παραγγελία έχει προχωρήσει και είναι ετοιμοπαράδωτη προς τον courier.Τους πήρα τηλέφωνο για να δω πότε θα μου το στείλουνε.Ο κύριος με τον οποιο μίλησα μου είπε οτι υπήρχε μια μικρή πιθανότητα για την Παρασκευή και σίγουρα ως το Σάββατο. Του είπα οτι όσο πιο γρήγορα τα έπαιρνα τόσο καλύτερα και μου πρότεινε να περάσω απο εκεί να τα πάρω ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ. Αμάξι δεν έχω,πήγα στο Μετρο(κάτω Πατήσια) και απο εκεί Χαλάνδρι.Μετά ταξί και έφτασα ως το e-shop.gr. Περίμενα 45 λεπτά και στο τέλος μου είπανε οτι είχε γίνει λάθος και δεν υπήρχε διαθεσιμότητα σε αγγλικα windows.Τι να τους πεις εκειπέρα.Οτι είναι τρισάθλιοι;Να κάνεις φασαρία;ΔΕν θα γινόταν τίποτα.Είπανε οτι θα μου τα στείλουν το Σάββατο. Αποτέλεσμα:10 ? σε ταξί(μαθητής είμαι,δεν μου περισεύουν σε καμία περίπτωση)3 ώρες ταλαιπωρία να τρέχω μέσα στους δρόμους και πικρία. Υπάρχει διαθέσιμο screenshot οτι υπήρχε διαθεσιμότητα αλλα δεν κράτησα το όνομα αυτο που μου είπε οτι υπήρχαν εκειπέρα και να πέρναγα να τα έπαιρνα. edit:Toυς έστειλα mail και όχι μόνο απαντήσανε αλλα ζητήσαν και συγγνώμη και μου πρόσφεραν μία μικρή έκπτωση.ΑΨΟΓΟΙ.Μπορει να έκανε μαλακία 1-2 υπάλληλοι αλλα εν τέλη αποδικνύεται οτι είναι πολύ καλό κατάστημα.
leonidas112 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 10 ευρώ ταξί !!!?!?... ματσωμένος μαθητής... Μην είμαστε υπερβολικοί, λάθη γίνονται. Είχες παραγγείλει και παλιότερα?
profitis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Mετρο +2,6 ? στο ταξί για να πάω εκει και άλλα 5,5? στην επιστροφή.Χοντρικά έγραψα 10.Τι να σου πω...τρέχουν απο τα μπατζάκια μου τα φράγκα. Λάθη γίνονται,αλλα δύο φορες να την πατήσουν(και ο πωλητής και το σύστημα που μου έλεγε οτι προχωράει η παραγγελία); Αυτο που με εξόργισε ήταν οτι περίμενα κοντά στα 45 λεπτά για να μου πουν στο τέλος οτι είχαν κάνει λάθος.
nk_surfer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Einai pragmatika exorgistiko otan kapoia etaireia anaferei sto site ths oti exei stock enw sthn pragmatikothta den einai etsi...Poso mallon na sto epivevaionoun kai thlefwnikws... Ypomonh mexri na to pareis....
nick_gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 egw perimenw 2 bdomades gia na feroun kapoia o8onh kai olo mou lene se 3-4 meres... eutyxws den thn exw paraggeilei kiolas!
karib Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Καλα κανω εγω και δεν εμπιστευομαι ποτε τα sites. Στην Ελλαδα που ζουμε, ...μονο τηλεφωνακι παιδια. Και στο e-shop και αλλου. Εξαλλου και απο αλλα τοπικς εχουμε καταληξει οτι το e-shop ειναι μαλλον telephone-shop (πχ δεν απαντουν σε emails κλπ)
nick_gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 oxi se mena opote exw rwthsei apantoun h thn idia mera h thn epomenh... pantws logw twn eortwn kai perisy pou eixa pswnisei apo kapoio site arghsan na er8oun auta pou eixa paraggeilei
profitis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μα,είχα επιλέξει να μου τα στείλουνε σπίτι μου.Απλως τους ανέφερα οτι τα ήθελα όσο πιο νωρίτερα γίνεται και μου πρότεινε ο πωλητης να περάσω απο εκει να τα πάρω. Εχω παραγγείλει και μια LG εδώ και 10 μερες και όλο στο περίμενε και αυτη.Ετσι μου ήρθε να τα ακυρώσω και 2 εκείνη τη στιγμή αλλα συγρατήθηκα. Εσεις τι προτείνετε;Να στείλω κάποια επιστολή σε κάποιο περιοδικό του χώρου;Οχι πως θα γίνει τίποτα αλλα για το γαμώτο και να τους τσούξει λίγο.
themis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 kala re pedia iremiste..tora to na trexeis mexri to xalandri apo ta patisia gia ena cd ton windows..stin teliki as pigenes mexri to plaisio ki as ta epernes apo kei me ta idia lefta pou tha sou erxotan an den plirones taksia ke istories...apo kei ke pera den mporoume na katigoroume sinexos to eshop..toulaxiston emena mexri stigmis den mou exoun kanei tipota ke exo parageilei toses fores apo kei..malista tin triti to apogevma pira tilefono ke parigila Ups Printer ke Hdd ke xthes to vradi me pire tilefono o odigos tis apostolis na mou pei oti tha erthei tin paraskevi...tora gia tis periptoseis me tis othones ke ta dekaimera den ksero,ego pira tin L1715S ke se 3 ergasimes itan spiti...an den tin exoun omos ke genika an tin exeis parageilei ke perasoun parapano apo treis ergasimes tote tous perneis ke tous xezeis...pantos de leo pos den exoun krousmata me @l@kes ipalilous alla ti na kaneis panta etsi itan ke panta etsi tha ine!na ste kala ke xronia polla se olous!
profitis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μα αγαπητέ μου,οι εκδόσεις των windows που συνήθως πουλάνε τα περίσσοτερα μαγαζιά είναι πανάκριβες:200? +. Απο το e-shop.gr τα παρήγγειλα επειδή ήταν σχετικά φτηνά(135 μαζί με την φαπα και Pro).Εκδοση για καινούργιους υπολογιστες.Και εγώ έχω ψωνίσει αρκετες φορές απο αυτους αλλα αυτο το λάθος τους ήταν αρκετό .Τελευταιες παραγγελίες απο δαυτους!!! :twisted: :twisted:
Χλέμπουρας Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Emena pali gia kathe paraggelia mou perimeno mia bdomada gia na ginei apostoli giati prepei na tous perno tilefono, na tous ksanaperno, na stelno e-mail kai sta e-mail den mou apantane.
tzoykas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 karib, τι σου λέει ότι από το τηλέφωνο δε θα γινόταν το ίδιο λάθος, αφού το παιδί πήρε και τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει. Καταλαβαίνω απόλυτα το φίλο και πολύ λογικό να νοιώθει αδικημένος, όμως και από προσωπική και από εμπειρία φίλων δεν είχα ΠΟΤΕ προβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα. Και αν ρίξεις μια ματια σε προηγούμενες αναφορές στο συγκεκριμένο κατάστημα νομίζω μόνο θετικά σχόλια έχει αποσπάσει. Μάλλον έτυχες στην περίπτωση φίλε μου και δε νομίζω ότι στέλνοντας μία αναφορά σε κάποιο περιοδικό (τον οποίων η φήμη είναι επίσης αμφισβητούμενη) θα πετύχεις κάτι θετικό.
Dreamstorm Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Όσες φορές έχω παραγγείλει κάτι στο Ηράκλειο είναι άψογοι. Αθήνα τώρα όμως που είναι και 5 λεπτά από το σπίτι μου πήγα να πάρω μερικά taiyo και με είχαν στο περίμενε για τουλάχιστον 20 λεπτά. Κάτι πρέπει να κάνουν με αυτή την ιστορία, 2 τσιγάρα έκανα εκεί στους καναπέδες.
Sheriff Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Εγω τετοια μαγαζια δε τα προτιμω καθολου, καλυτερα γνωστος και 10 euro παραπανω ...και αν γινει και 'κατι' του ριχνω και κανα μπινελικι και πιανει τοπο, σε αυτους τι;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.