Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικό CD-R Plextor.

mentzik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονια.

Έχω ένα πρόβλημα με ένα CD-R Plextor 24/10/40A το οποίο τοποθέτησα σε USB κουτί της Q-TEC που πήρα από το Ε-Shop.

To Drive ta Windows ΧP SP2 to βλέπουν κανονικά, αλλά όταν ξεκινάω το πρόγραμμα εγγραφής (Easy Media Creator) κολάει στην εκκίνιση προφανώς την ώρα που κάνει scanning τις συσκευές γιατί όταν το κλείσω το κουτι ξεκολάει και φορτώνει κανονικά.

Αν ξεκινίσω το πρόγραμμα πρίν συνδέσω το κουτί και το ενεργοποιήσω αφού το φορτώσει τότε αν πάω να δώ τα properties του Plextor μου λέει οτι χρησιμοποιείται απο κάποια άλλη εφαρμογή.

Ιδέες?

Δημοσ.
Καλημέρα και καλή χρονια.

Έχω ένα πρόβλημα με ένα CD-R Plextor 24/10/40A το οποίο τοποθέτησα σε USB κουτί της Q-TEC που πήρα από το Ε-Shop.

To Drive ta Windows ΧP SP2 to βλέπουν κανονικά' date=' αλλά όταν ξεκινάω το πρόγραμμα εγγραφής (Easy Media Creator) κολάει στην εκκίνιση προφανώς την ώρα που κάνει scanning τις συσκευές γιατί όταν το κλείσω το κουτι ξεκολάει και φορτώνει κανονικά.

Αν ξεκινίσω το πρόγραμμα πρίν συνδέσω το κουτί και το ενεργοποιήσω αφού το φορτώσει τότε αν πάω να δώ τα properties του Plextor μου λέει οτι χρησιμοποιείται απο κάποια άλλη εφαρμογή.

Ιδέες?[/quote']

dokimase me nero kai b)alaxe tou kai mia usb.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...