papapas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μήπως ξέρει κανένα ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να φτιάξεις 3D γραφικά; Εννοώ να φτιάξω σε ένα τρισδιάτοτο χώρο από δισδιάτατες φωτογραφίες...
blackwar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 file papapas to kalytero programma kata tin gnwmi moy einai to 3Dstudio max to opio doyleyei trisdiatato xwro. protimise ti teleytees version poy einai kai oi kalyteres. ayta
deathlok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 3d stoudio max einai arketa kalo gia 3d animation ktl an kai den katalabaino ti akrivos thes na kaneis
papapas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Θέλω κάποιες φωτογραφίες να τις ενοποιήσω να σχηματίσουν ένα σύνολο. π.χ. θέλω να βάλλω τα πατώματα ενός σπιτιού σε φέτες και να μου το σχηματίσει ολόκληρο...
Petza Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 ola ta sobara 3D programmata kanoun afto pou theleis 3D Studio Lightwave Cinema 4D Alla an den ksereis tin filosofia tous tha sou parei para ma para poly kairo kai ypomoni
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 mia erotisi : tou ipate kai poso kanoun ?
gfilippas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 3D Studio και Maya και από μένα. Τώρα το πόσο κάνουν, μάλλον δεν αποσχολεί πολύ κόσμο
MixalisX Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 sostos o filipas.... ase pou oi perisoteroi ta exoume mono gia na paizoume kai oxi gia emporikous logous!
coffeex Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 A na mhn ksexasw yparxei kai to softimage xsi 4.2
SirDuke Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά έχω ακούσει ότι το POV είναι καλό και open source. Μπορεί να λέω και μαλ***ες Εγώ προτείνω 3d studio βέβαια (αν έχεισ 1000$) αν και αυτό που θές είναι ιδιαίτερα απλό... ΕΚΤΟΣ και αν εννοούσες να βάλεις τη φωτογραφία του πατώματος και να στο κάνει 3D!!! Τότε μάλλον όλα θα σε απογοητεύσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.