Προς το περιεχόμενο

Λαθος με xbox και live

panabeer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια απο λαθος και ενω εχω τσιπαρισμενο xbox με το matrix, πατησα σε ενα παιχνιδι τη συνδεση για xbox live. Απο εκει και μετα καθε φορα που ανοιξα το xbox δε μου εμφανιστηκε η οθονη με το μενου απο το τσιπ (με επιλογες για dvdx, yamp, mp κλπ), αλλα η οριτζιναλ οθονη υποδοχης της microsoft. Παιχνιδια παιζει κανονικα αλλα οχι και dvd. Tα dvd δεν τα διαβαζει καθολου και μου λεει να βαλω dvd playback kit. Πως θα το ξαναφερω στα ισα του?

THANxxx

Δημοσ.

Την έχω πάθει και εγώ έτσι.

Αν κατάλαβα καλά στο xbox live αν σε μυριστεί ότι είσαι τσιπαρισμένος σταμπάρεται το s/n του σκληρού και δεν μπορεί να φορτώσεις άλλο dashboard.

Έκανα 2-3 φορμάτ αλλά τίποτα.

Τελικά άλλαξα σκληρό και ησύχασα.

Δημοσ.

Basika mallon ekanes kata lathos anabathmisi tou logismikou .Htan i prwti fora pou bikes sto live??Giati tin prwti fora pou baineis mesw enos game sto live anabathmizei aytomata(basika antikathista kapoia arxeia sto c: ) to logismiko.Etsi svinei to xboxdash.xbe pou palia itan to evox gia paradeigma ,kai to antikathista me to xboxdash.xbe pou einai to original dashboard tis microsoft kai gia ayto se bazei pleon se ayto kathe fora pou anigeis to xbox.Episis prosthetei kai ala arxeia pou einai aparaitita gia to live.

Gia na epanafereis tin katastasi opws itan prin prepei me ena boot cd tou evox na sindetheis me ftp kai na metafereis ta palia arxeia tou c:(an ta exeis kratisei) sto skliro tou xbox.

Δημοσ.

Ναι ηταν η πρωτη φορα που πηγα να συνδεθω. Και τα πραγματα πρεπει να ειναι καπως ετσι αλλιως γιατι να παιζει τα παιχνιδια και οχι τα dvd?

:)

THANxxx

Δημοσ.

Βασικά, αν θυμάμαι καλά το XboX απαιτεί το DVD Playback Kit για να παίξει DVD, τουλάχιστον όταν το χρησιμοποιείς ατσιπάριστο αν θυμάμαι καλά μια και δεν έχω και XboX.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...