panoc Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 εγω παλι διαβαζω αμερικανικα και αγγλικα περιοδικα. αμερικανικα pcmag pcworld computer shopper PCGamer Αγγλικα computer shopper PCGamer PC Format PC Plus (Το οποιο καθε μηνα εχει τουλαχιστον 5-6 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρησιμα προγραμματα τα οποια σου τα δινει δωρεαν με μονο ενα registration μεσω ιντερνετ συνηθως) Personal Computer World (επισης πολλα και καλα προγραμματα)
Phed Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 sumfwnw oti to pc magazine ton teleutaio kairo exei xalasei lew na dw ligo to pc world kai blepoume...
laskos0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Πάντως για τον μήνα Απρίλιο δε λένε και τίποτα το ιδιαίτερο τα 2 περιοδικά....Τα έχω ήση ψιλοδιαβάσει και τα δυο , αλλά δεν... Το 1ο τεύχος του PCWORLD ήταν εντυπωσιακά καλό , αλλά μετά βλέπω πτώση..Αντίστοιχα και το 1ο τεύχος του PCMAG(RELOADED) ήταν πολύ καλό , αλλά μετά πάλι πτώση.... Αυτή τη δεδομένη στιγμή μου φαίνεται λίγο(πολύ λίγο όμως) καλύτερο το PCMAG και τολμώ να πω ότι φταίει ένας DVORAK γι αυτό.Γράφει πολύ σπουδαία ο άνθρωπος
Phed Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 to xeirotero pou egine me to pcmag itan oti ebgale mia ekdosi ton ianouario me 6,5 euro kai meta bgazei to reloaded ton idio mina me tin idia timi... den sxoliazw!!!
karib Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Παντως, όπως και ναχει το πραγμα, τα περιοδικα που κυκλοφορουν σημερα, ειναι πολυ ανωτερα απο αυτα που κυκλοφορουσαν στην Ελλαδα πριν 10 χρονια. Μπορει σημερα με το Internet να μην τα πολυχρειαζομαστε, αλλα σιγουρα εχουν γινει βηματα προοδου στην εντυπη πληροφορηση.
laskos0 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Παντως' date=' όπως και ναχει το πραγμα, τα περιοδικα που κυκλοφορουν σημερα, ειναι πολυ ανωτερα απο αυτα που κυκλοφορουσαν στην Ελλαδα πριν 10 χρονια. Μπορει σημερα με το Internet να μην τα πολυχρειαζομαστε, αλλα σιγουρα εχουν γινει βηματα προοδου στην εντυπη πληροφορηση.[/quote'] Αυτό αναμφισβήτητα ισχύει...Όμωςς πιστεύω ,δυστυχώς, εκεί που υπάρχει μια φοβερή προσπάθεια για κάτι καλύτερο στο περιοδικό τύπο(PCMAG) γίνεται η διάλυση και μοιράζεται το ωραίο team του σε δυο μέρη και σε δυο περιοδικά.....Και φτου και απ' την αρχή....Κρίμα γιατί ενώ είχε δημιουργηθεί το καλύτερο περιοδικό πληροφορικής στην Ελλάδα PCMAG γκρεμίστηκε και πλέον τα 2 νέα έντυπα δεν φτάνουν το παλιό PCMAG... ...έτσι παραμένει το RAM (το οποίο δε μου αρέσει ιδιαίτερα) μοναδικός - σταθερός - κυρίαρχος.....
KGP Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 re paides ti aschizete tora, fteei to mentality otan oi eteries klika den afinoun ta periodika na anaptichtoun, kai ta periodika anamasane eidiseis apo ta mitrika? ti perimenete? peste oti stin KGPcomputers kanane mia kaki kritiki....ti diafimisi tha eperne? nada peste oti ekane mia anfilegomeni kritiki....tha epefte to budget allos....parte peste oti i KGPcomputers den edines ipologistes kai oi tipades den fovontousan na paroun apo tin agora....tote na deite gelia....chreokopise to periodiko ta pano einai paradeigmata kai mono se thema computer fantastite gia ta alla. e gia auto to mono pou kanoun einai copy translate paste kai dio tria kai tessera cdia, dividia statheri timi kai echei o theos.
karib Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Ενταξει, εδω οπως τα λεμε στα forum, δεν νομιζω ποτε κανενα περιοδικα να ειπωθουν τα πραγματα...
panasonic Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 ένας είναι ο κυρίαρχος το ιντερνετ!τέρμα τα περιοδικά...μια γρήγορη σύνδεση και οι δημιουργικές αναζητήσεις ξεκινάνε!
traianos Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 paidia,kaka ta psemata,to internet einai oi megalyteroi pigi pliroforisis,ego periodika epairna kai pairno akoma,alla mallon tha ta stamatiso giati polla lefta kathe mina, 6,5 Euro gia kati to opoio diavazo se misi ora to poly???to internet einai poly pio fthino kai den sifkrinetai i ili tou.pantos epeidi ta exo parei ola,eimai metaksi PC magazine kai PC world,alla mallon PC magazine...
panasonic Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 παιδια λεφτα εδω λεφτα εκει..δε κανουμε οικονομια να βαλουμε κανα dsl..εγω και για ενημερωση το ιντερνετ εχω http://www.in.gr http://www.kathimerini.gr http://www.apn.gr και αλλα πολλα βεβαιως..
mjmj Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Εν ετει 2006, πως διαμορφωνεται η κατασταση με τα εν λογω περιοδικα, πλέον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.