Προς το περιεχόμενο

PCWorld ή PCMagazine? 'Η μήπως κανένα από τα 2?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πάντως υπάρχει η σελίδα http://www.pcworld.com και αμέτρητες άλλες φυσικά οπότε ποιος ο λόγος ν αγοράζουμε περιοδικά?καλύτερα να μάθουμε να ψάχνουμε...υπάρχουν όλα στο ίντερνετ και άμεσα...εγώ το μόνο που παίρνω είναι το hitech (http://www.hitech.gr) το οποίο δίνει 2 dvd και ναι μεν δεν είναι κομπιουτερίστικο περιοδικό αλλά στο καινούριο τεύχος το άρθρο για htpc είναι όλα τα λεφτά!

καλό θα ήταν ν αφήναμε τα περιοδικά και να δραστηριοποιούμασταν στο ιντερνετ και στο ΙΝSOMNIA όπου βρίσκεις απαντήσεις σε όλα!!

Δημοσ.

Ειναι αληθεια οτι στο internet υπαρχουν τα παντα.

Καποτε ειχαμε μονο τα περιοδικα για ενημερωση.

Αν εχει κανεις να προτεινει sites ενημερωσης που μπορουν επαξια να αντικαταστησουν τα περιοδικα, ας ποσταρει.

Δημοσ.

Παντως, αν ειναι να αγορασει κανεις ενα απο τα περιοδικα, απο οσα μου λετε και οσα ακουστηκαν, μαλλον η πλάστιγγα γέρνει προς οφελος του νεου Pcmag.

Κι ειχα την εντυπωση οτι το Pcworld ειναι ελαφρως καλυτερο. Υποκειμενικο ειναι θα μου πειτε...

Δημοσ.
To Ram νομιζω το γύρισε σε περιοδικο γενικα για την τεχνολογια, εντελως αδαεις, γενικης υλης, επιστημης κλπ. Α, παρεπιπτοντως και για υπολογιστες! :D

Simfono apolitos

Δημοσ.

Νομιζω ολοι συμφωνουμε για το Ram. Έπρεπε να ονομαζεται 'Υπολογιστες για την Καλη Νοικοκυρά'!

Δημοσ.

εγώ λέω να ριχτούμε με τα μούτρα στο ίντερνετ και στην αναζήτηση να ξυπνήσει το μυαλό μας ...και να διαβάζουμε και κανά βιβλίο γιατί τα περιοδικά ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια και τι γνώση μπορείς να αποκτήσεις απ' αυτά?

Δημοσ.
Πηρε κανεις το PcMag του Μαρτιου?

Δινει ολα τα ecdl tests? Στα ελληνικά?(χλωμο)

Καμία σχέση.Δίνει κάτι τεστ μιας εταιρίας Infolearn που λέει ότι είναι καλά για προετοιμασία για το ECDL...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...