Προς το περιεχόμενο

PCWorld ή PCMagazine? 'Η μήπως κανένα από τα 2?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μένα το McAfee βρίσκει το Downloader SS,αλλά όταν κάνω search στο site δεν μου δίνει καμία πληροφορία.

Το αστείο είναι πως το McAfee λέει πως έκανε clean το trojan από το DVD :?

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1.Computer για ολους...ΕΓΓΥΗΣΗ... οτι πιο παλιο και αξιοπιστο(και να φανταστει κανεις ηταν καποτε της Compulink-Compupress).Συνοδευτικα CD που πραγματικα πιανουν τοπο.

Το Computer για ολους ειναι ακομα της compupress και αν δεν με πιστευεις πηγαινε http://www.cgomag.gr/ και κοιτα στο τελος της σελιδας..

Η Compulink ηταν της compupress και μετα αλλαξε ιδιοκτησια και μετα φουντο(το κλεισαν το μαγαζι)..

Δημοσ.
Καλα ρε παιδια' date=' αγορασα το 2ο τευχος του PCWorld και τυχαινει να εχω το Kaspersky Antivirus στο pc μου.

Βρηκε trojan στο Dvd του PCworld!!!

Μηπως μπορει να μου το επιβεβαιωσει κανεις αυτο?[/quote']

Σήμερα το πήρα και εγώ και επιβεβαιώνω. :mrgreen:

Με norton 2005 βρήκε το SecurityRisk.QD2 να το χαιρόμαστε.

Περισότερες πληροφορίες για αυτό :oops:

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/securityrisk.qd2.html

Παρόλααυτά δείχνει να είναι ένα καταπληκτικό dvd.

Αν αρχίσουν να μοιράζουν και τα περιοδικά τέτοια καήκαμε.

Οπως λέει κιόλας το έλεγξαν με τρείς διαφορετικές εφαρμογές αλλά δεν τα κατάφεραν να βρούν τίποτα. Και φυσικά προς το τέλος αποποιούνται κάθε ευθήνης. Δεν ξέρουν τίποτα.

Αυτό το DVD-ROM έχει ελεγχθεί διεξοδικά σε όλες τις φάσεις της παραγωγής για την πιθανότητα ύπαρξης ιών με 3 διαφορετικές εφαρμογές και μέχρι την ημερομηνία παραγωγής του δεν εντοπίστηκαν προβλήματα.

Παρ' όλα αυτά, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα ανίχνευσης και καταστροφής ιών πριν εκτελέσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα από αυτό το DVD-ROM.

Η IT PUBLICATIONS HELLAS ΕΠΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή ή αλλαγή των δεδομένων στον υπολογιστή σας από τη χρήση των προγραμμάτων που περιέχονται σε αυτό το DVD-ROM. Υπεύθυνη για την λειτουργικότητα και για την τεχνική υποστήριξη κάθε πλήρους εφαρμογής είναι μόνο η εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία.

Αν κατανοήσατε και αποδέχεστε τους παραπάνω όρους, προχωρήστε στο κυρίως μενού, πατώντας στη λέξη "enter", διαφορετικά πατήστε στη λέξη "exit", για έξοδο από αυτή την εφαρμογή και μη χρησιμοποιήσετε αυτό το DVD-ROM και τα περιεχόμενά του.

Δημοσ.

Eντάξει,μην πανικοβαλόμαστε νομίζοντας ότι είναι κάποιος ιος που θα αρχίσει να καταστρέφει τα win.

Aπ'ότι λέει η Symantec, μπορεί σε μερικά sites να κατεβάσουν Active X κώδικα (χωρίς να είναι θέσφατο πως θα είναι και επικίνδυνος)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαι τα 2 λίγο πιο πλήρες το PCMAG θα έλεγα και σίγουρα χορταστικά αν και τώρα για τους διαγωνισμούς θέλουν και 2 sms 2,8 euro περίπου αν και απόσβεση έχω κάνει κερδισα παλιότερα ένα Logitech cordless lx 500 γύρω sta 75 euro. καλά και τα 2!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τον τελευταίο μήνα έκανα μία τιτάνια (!) προσπάθεια, αγόρασα ή δανείστηκα όλα τα περιοδικά και τα διάβασα όλα, συγκρίνοντάς τα σελίδα-σελίδα και να πού κατέληξα:

Το Ram δεν έχω καταλάβει ακριβώς τί είναι, μάλλον απευθύνεται στους 40άρηδες, παλιούς κομπιουτεράδες που τώρα πια έχουν παιδιά (γι'αυτό και τόσο πολύς Πέρης και Κάτια) και που θέλουν να παρακολουθούν και τα τεκταινόμενα στο χώρο των υπολογιστών, αλλά έχουν και φιλοσοφικές ανησυχίες. Πολύ μπάχαλο περιοδικό.

Το computer για όλους είναι αρκετά καλό, αλλά όχι τίποτε σπουδαίο, είναι ένα λίγο πιο επαγγελματικό PCmaster. (λίγο όμως).

Το chip είναι μάλλον το χειρότερο, μου δείχνει πολύ μίζερο και στενοχωριέμαι όταν τύχει να το διαβάσω, άσε που οι τελευταίες 30 σελίδες είναι συνεχώς οι ίδιες.

Το PC mag kai to PC world είναι πάρα πολύ καλά,αλλά και πολύ ίδια, μέχρι και το layout τους μοιάζει. Προσέξατε ότι στο τελευταίο τους τεύχος παρουσιάζουν και τα δύο τον νέο pentium 64, και τα δύο παραθέτουν μετρήσεις και ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο δεν τον συγκρίνει με κάποιον athlon;

Ίσως το PC mag να είναι λίγο καλύτερο.

Μάλλον θα αγοράζω μόνο PCmaster PCmagazine σταθερά, εκτός και αν το PCworld έχει κάτι που με ενδιαφέρει, οπότε θα το προτιμώ σε σχέση με το PCMag.

Αυτό που λέτε για την ενημέρωση από το net καλό είναί, αλλά η απόλαυση της ανάγνωσης ενός περιοδικού με μουσική και καφέ δεν συγκρίνεται ούτε με το πιο ενημερωμένο και αμερόληπτο site...

Το θέμα είναι πως όλα, λίγο-πολύ παρουσιάζουν τα ίδια προϊόντα. Έχω μάθει πια το PSP καλύτερα και από τούς Ιάπωνες που το κατασκεύασαν...

Δημοσ.

egw sto 1o teuxos tou pcmag eida megali diafora.....kai eipa mpravo malista stin nea tou prospatheia....sto deutero teuxos apogoiteuthika me tis xiliaaaades diafimiseis kai me to trito den asxoleithika kan. eleos :-x ....ena teuxos stous 6 mines aksizei kathe fora!!! net kai pali net!!!! vevaia...ola ayta eksartwntai apo to ti psaxnei o kathenas na vrei se ena periodiko!!! :neutral:

Δημοσ.
Παντως νομιζω οτι 6,5 ευρω για τον μέσο Ελληνα δεν ειναι και λιγα.

Συμφωνώ....6.5 ευρώ για να βλέπεις τόσες διαφημίσεις είναι πολλά. θα μπορούσαν να είχαν, άμα ήθελαν, ένα extra βιβλιαράκι γι αυτό.

Μάλλον έπεσαν πάνω σε γραφειοκράτες και καθυστερούν. :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...