Προς το περιεχόμενο

PCWorld ή PCMagazine? 'Η μήπως κανένα από τα 2?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω ρε παιδια πρεπει να το παραδεχτω....ειμαι mag-victim.

Αυτο εχει και τα καλα του και τα πολλα κακα του .

Απο το 1999 παιρνω σχεδον ενελοιπως 4-5 περιοδικα το μηνα :shock: (ναι κοντα στα 1500 ευρω σημερινες τιμες εχω δωσει σε περιοδικα :( ).

Και να πεις οτι δεν ενημερωνομαι και απο το Δικτυο......ωρες,αλλα ειναι οπως εγραψε και ενας φιλος πιο πανω ....αλλιως στο στο χαρτι ,ασε και το θεμα της τουαλετας.....με το που βλεπω το περιοδικο στο παγκο κατι με πιανει στο ...."στομαχι" :lol: (ειναι πια ψυχολογικο μετα απο 5 χρονια).

Απο την λιγη πειρα μου λοιπον εχω να καταθεσω τα εξης.

1.Computer για ολους...ΕΓΓΥΗΣΗ... οτι πιο παλιο και αξιοπιστο(και να φανταστει κανεις ηταν καποτε της Compulink-Compupress).Συνοδευτικα CD που πραγματικα πιανουν τοπο.

2.Computer and Software.....mmmm...τα παιδια εκει δεν πανε πια καθολου καλα...(ο ιος της motopress εκδηλωθηκε)...πολλοι απο το CHIP μετακομισαν εδω μαζι και η αρχισυνταξια και εφερε μαζι και ολα τα ασχημα του....Απο αυτο τον μηνα και μετα απο 5 χρονια σταματαω να το αγοραζω.

3.CHIP......ρε παιδια ουτε με 1 ευρω....οτι χειροτερο εχω διαβασει με τα περισσοτερα λαθη (οχι σε συνταξη και ορθογραφια...αυτα δεν ειναι και πολυ σοβαρα) αλλα χονδροειδη λαθη σε ολα τα θεματα software - Hardware....MAKPIA....(το βαλανε και 2.95 αλλα δεν τσιμπαμε. ).

4.RAM....παιδια Λαμπρακης ειναι αυτος....Εμενα παντως μου αρεσει αν και το εχουν κανει πιο allaround τωρα τελευταια ...και τα ενθετα αφιερωματα απο τα πιο πληρη και αψογα...αλλα ΑΚΡΙΒΟ .

5.PC Mag.Πανω....Κατω...με περισσοτερο το Πανω....αμα εχεις διαβασει ολα τα αλλα δεν ειναι και ασχημο...εχει καλα How to και καλα software revieus(υποθετω λογω υποστηριξης απο το μαμα PC Mag.) και με τα PC Labs στα καλυτερα τους...Απο νεα χρονια μαλλον θα ειναι καλυτερα τα πραγματα....

6.PC World.Eμενα μου :roll: ΑΡΕΣΕ.Κατι σε PC Mag σε καλυτερο...Θα δουμε βεβαια γιατι ειναι ακομα αρχη...

ΠΑΙΔΙΑ πολυ καλο το περιοδικο για LINUX και στην Ελλαδα...ακομα και αρχαριους...ελπιζω απο διμηνιαιο να γινει σε καποια στιγμη και σε μηνιαιο(χωρις πτωση της ποιοτητας φυσικα)...

Αυτα χαιρετω τωρα ..παω για Διαβασμα....... ;)

Δημοσ.

Ένα καινούριο που διαφημίζει τελευταία η TV το έχει πάρει κανένας να μας πει τι παίζει; Όχι PcWorld, ένα άλλο, δεν το θυμάμαι τώρα.

Δημοσ.

Computer Active αν δεν κανω λαθος.Ειναι για πολυ αρχαριους.Βεβαια εχει μονο 2 ευρω αλλα μην περιμενετε και καμια εγκυκλοπαιδεια...ποιοτικα (σαν εκδοση οχι σαν περιεχομενο) αιναι σαν να πιανεις κανενα Chiao,Sok,Τηλεθεατη,κ.λ.π. με φυσικα αναλογη ποσοτικα υλη.ΑΓΟΡΑ μονο μαλλον ΤΥΧΑΙΑ....

Δημοσ.
.... ειναι σαν να πιανεις κανενα Chiao,Sok,Τηλεθεατη,κ.λ.π. με φυσικα αναλογη ποσοτικα υλη.ΑΓΟΡΑ μονο μαλλον ΤΥΧΑΙΑ....

χαχαχαχα πολύ μου άρεσε αυτό το σχόλιο. Πήρα το 1ο τεύχος και εδώ και μια εβδομάδα λέω...τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
εγω παντως πηρα για πρωτη φορα το PC WORLD επειδη γυρνουσα με τρενο απο Αθηνα και ηθελα κατι να διαβασω και με αφησε παρα πολυ ικανοποιημενο....ειναι πολυ καλο και ηδη πηρα και το 2ο τευχος του :) Ειχα να παρω περιοδικο απο την εποχη του USER !!!!!!! Παντως επειδη επεσε στα χερια μου αρκετες φορες και το Ram και το Chip και το PC Magazine πιστευω οτι το PC WORLD θα παει ενα βημα μπροστα τα περιοδικα στην Ελλαδα και θα τα αναγκασει να γινουν καλυτερα...

Καλά Ντε! Δεν έχει και τόσες τραγικές καινοτομίες... Καλό φαίνεται για την ώρα (και το 2ο τεύχος) αλλά δεν είπα και: Ουαααααου! Πάντως από το ΡΑΜ είναι καλύτερο!

Δημοσ.

Ούτε εγώ αγοράζω συστηματικά περιοδικά για pc, προτιμώ την ενημέρωση από το Internet. Παρόλα αυτά πολλές φορές που δεν έχω τι να κάνω και η πρόσβαση σε pc μου είναι αδύνατη καταφεύγω σε mag. Μάλιστα προχθές, μετά από αρκετούς μήνες, αγόρασα το pc-mag reloaded και έμεινα λίγο μ@λ@κ@ς. Για ελληνικό περιοδικό πολύ αξιόλογη προσπάθεια, δεν το περίμενα. Αρκετά σοβαρό και ψαγμένο με καλές συμβουλές και όχι τις γνωστές π@π@ριες του στυλ "πως κάνω attach ένα αρχείο όταν στέλνω mail". Τουλάχιστον σε σχέση με άλλα που έχω διαβάσει.....μπράβο τους.

Δημοσ.

Το PC-Magazine δεν παίζεται με τίποτα!!!Το παίρνω από το δεύτερο τεύχος του πρώτου έτους του!!!ΚΟΡΥΦΗ!!!Εξαιρετικό για συλλεκτικούς λόγους, καθώς αποτελεί ένα αρχείο ανεξάντλητης γνώσης και λύσεων!!Εγώ έχω φτιάξει και Βάση Δεδομένων με τις λύσεις κάθε τεύχους έτσι ώστε να βρίσκω εύκολα ότι αναζητώ!

Δημοσ.
Εγώ έχω φτιάξει και Βάση Δεδομένων με τις λύσεις κάθε τεύχους έτσι ώστε να βρίσκω εύκολα ότι αναζητώ!

Και πολύ καλά κάνεις...κάτι παρόμοιο κάνω και εγώ! ;)

Δημοσ.

Το νέο pc-mag είναι αρκετά καλό και οι συμβουλές που δίνει είναι καλές, με τα συγκριτικά τεστ και οι προτάσεις αγοράς που κάνουν πόσο αξιοκρατικές είναι.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι τα 6,5 ευρώ δεν είναι και λίγα.

Δημοσ.

δέν ξέρω για το pc magazine.. είχα καιρο να αρογάσω περιοδικό.. άλλα πήρα το pc world

μου φάνηκε αρκετά καλό.. και ενδιαφέρον και απο γενικές απόψεις.. είχε και πολύ καλέσ

συγκρήσεις σε γενικές γραμές μου φάνηκε ενιδαφέρων...

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια, αγορασα το 2ο τευχος του PCWorld και τυχαινει να εχω το Kaspersky Antivirus στο pc μου.

Βρηκε trojan στο Dvd του PCworld!!!

Μηπως μπορει να μου το επιβεβαιωσει κανεις αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...