Προς το περιεχόμενο

PCWorld ή PCMagazine? 'Η μήπως κανένα από τα 2?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα 2 μου φάνηκαν :? ...θα συμφωνήσω με τα παιδιά εφόσον υπάρχει το υπερπλήρες νετ τα magz αυτά είναι ξανα-ζεσταμένο φαγητό.

Και 6,5 ευρώ είναι πολλά!

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παντως τελικα φαινεται οτι με το Internet ειναι αρκετοι αυτοι που δεν αγοραζουν πια κανενα περιοδικο πληροφορικης.

Δημοσ.

Όπως σωστά αναφέρει και ο τίτλος...κανένα απο τα δύο!!!

Το μόνο που παίρνω τώρα πια, και οχι πάντα είναι το Computer για όλους.

Δημοσ.

Ρε παιδια το περιοδικο δεν το παιρνεις μονο για να ενημερωθεις αλλα και για να εχεις κατι να διαβαζεις και σε χαρτι. Δεν ειναι δυνατον να εισαι καρφωμενος συνεχεια σε μια οθονη. Στο κατω κατω εγω (και πολλοι αλλοι φανταζομαι εδω μεσα) γουσταρω να παρω το περιοδικο και να αραξω στο κρεβατι μου πρωτου κοιμηθω. Μην σας πω και την αλλη απολαυση που παρεχει ενα περιοδικο στην τουαλετα!!!!!!!

Δημοσ.
Ρε παιδια το περιοδικο δεν το παιρνεις μονο για να ενημερωθεις αλλα και για να εχεις κατι να διαβαζεις και σε χαρτι. Δεν ειναι δυνατον να εισαι καρφωμενος συνεχεια σε μια οθονη. Στο κατω κατω εγω (και πολλοι αλλοι φανταζομαι εδω μεσα) γουσταρω να παρω το περιοδικο και να αραξω στο κρεβατι μου πρωτου κοιμηθω. Μην σας πω και την αλλη απολαυση που παρεχει ενα περιοδικο στην τουαλετα!!!!!!!

Exeis dikio oti kalo einai na exeis kati se xarti alla den mporw na diavazw frikalewthtes se themata hardware h na pernw ena periodiko pou den teriazei me to einai mou panw sto thema pc.

Merika ar8ra ontws einai endiaferonta alla pragmatika pistevw oti to know hone einai mesa apo ta forum.

Oso gia thn toualeta ti na pw mallon gia dyskoilio se kovw.........!!!!!!!http://www.insomnia.gr/vb3/images/icons/icon10.gif

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε πως ο μέσος όρος των μελών του insomniac (αλλά και των αναγνωστών των site που διαβάζουν) δεν αντιπροσωπεύει γνωστικά και σε εμπειρία τον μέσο χρήστη pc. Εμείς μπορεί να απαξιώνουμε τα πάντα (εκτός από τον εαυτό μας... :-) ) αλλά τα περιοδικά και ο Τύπος γενικότερα κάτι εξυπηρετούν για πολύ κόσμο. Εγώ χαίρομαι γιατί στην Ελλάδα τα ειδικά περιοδικά έιναι πολύ περισσότερα αναλογικα με την διείσδυση της τεχνολογίας στην χώρα μας, αλλά και το μέγεθος του πληθυσμού. Και από όλα κάτι όλοι έχουμε να πάρουμε, όσο ενημερωμένοι και να είμαστε.

Δημοσ.

Εγώ από περιοδικά, αγόραζα μόνο για τα cd τους (εντελώς περιστασιακά), όταν έβλεπα κανένα καλό πρόγραμμα. Από τότε που έβαλα ADSL, δεν μου χρειάζεται και αυτό, και δεν ξανααγόρασα περιοδικό, εκτός από το PCMaster, γιατί το διαβάζω ανελλιπώς εδώ και 6-7 χρόνια, και γνωρίζω τον τρόπο που αξιολογούν και γράφουν οι συντάκτες του (για παιχνίδια αλλά και προγράμματα). Όπως είπε και ένας κάποιος, ε διαβάζετε ευχάριστα βρε αδερφέ...

Δημοσ.

Εγω παντως αν και χρονια hardwareας, παρα το γεγονος οτι ενημερωνομε καθημερινα για τις εξελιξεις... τα βρισκω χρησιμα τα περιοδικα, γιατι εχουν συγκεντρωμενη υλη (οποτε δυσκολα σου ξεφευγει και καποια ειδηση), εχουν θεματα γυρω απο την τεχνολογια και υλοποιησεις τους, και προσφερουν καποιους καλους οδηγους/ιδεες για hardaware και software.

Εν κατακλειδι, πιστευω πως εχουνε να προσφερουνε και αξιζει τον κοπο να παιρνεις 1-2 καλα περιοδικα καθε μηνα.

Δημοσ.

Πιστευω οτι οσο πιο εμπειρος ειναι ενας χρηστης, στηριζεται στο net, και εχει λιγοτερη αναγκη τα περιοδικα.

Δημοσ.

εγω παντως πηρα για πρωτη φορα το PC WORLD επειδη γυρνουσα με τρενο απο Αθηνα και ηθελα κατι να διαβασω και με αφησε παρα πολυ ικανοποιημενο....ειναι πολυ καλο και ηδη πηρα και το 2ο τευχος του :) Ειχα να παρω περιοδικο απο την εποχη του USER !!!!!!! Παντως επειδη επεσε στα χερια μου αρκετες φορες και το Ram και το Chip και το PC Magazine πιστευω οτι το PC WORLD θα παει ενα βημα μπροστα τα περιοδικα στην Ελλαδα και θα τα αναγκασει να γινουν καλυτερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...