karib Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Ιανουάριος 2005... Αγορασα το νεο PCMagazine Ιανουαρίου, με εκδότη πλέον τις Αττικές Εκδόσεις. (αυτο το τονιζω γιατι τα τελευταία pcmagazine ήταν ελεεινά απο κάθε άποψη) Επίσης αγορασα το νέο PCWorld που εκδόθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τεύχος Ιανουαρίου. Ποιο απο τα δυο περιοδικά θεωρείτε καλύτερο και γιατί? Kαλύτερο από πλευράς ποιότητας ύλης, θεμάτων με ενδιαφέρον, πρωτοτυπία, value for money, περιεχόμενα dvd κλπ Μήπως έχετε να αντιπροτείνετε ότι στην σημερινή εποχή του internet μπορεί κανείς να επισκεφθεί 1-2 καλά sites και να μάθει όλα όσα αυτά τα περιοδικά προσφέρουν? Ποια sites είναι αυτά?
theglassicon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δεν ξέρω αν βοηθώ πάντως εγώ παίρνω το Computer για όλους,,
@zouve@ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Ena einai to periodiko pou perno ta teleutaia 7 hronia kathe mina to PC MASTER
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 einai kali fasi ta periodika, exo akoma piso mou sti bibliothiki, ta pixel/user/computer games/amiga CU kai alla polla... (einai akoma to kalytero periodiko gia kabine .... meta ta aporypantika lol exo na paro kyriolektika periodiko apo tote pou ebala internet... i gnomi mou einai pos pleon me to internet ti na ta kaneis ta periodika? an asxolitheis ligo me to psaximo (google ) ola ta briskeis. Bebaia yparxei kai to thema ton "freskon" neon... dustixos einai katadikasmena ta periodika na menoun piso sta pragmata. H gnomi mou einai, kala min barate
karib Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι με ενα περιοδικο τα εχεις ολα ετοιμα στο πιατο, ενω με το σερφαρισμα μπορει να ψαχνεις και να σου ξεφυγει κατι στο ψαξιμο. Anyway, Pcworld ή Pcmag?
Founes Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 [offtopic] re karib re psti mou na dw ena post sou pou na min rwtas kati kai na min les thanx kai to klassiko "kalo auto, kalo ki auto alla kapoios allos? " ELEOS pia !!! [/offtopic] kalo einai na yparxoun periodika pou na syn-antagwnizontai gia na ginontai olo kai kalytera me kerdismenous tous anagnwstes... kapote ypirxe mono to ram pou ypostirize epilektika etairies...
kx5 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Η αλήθεια είναι πως οι πληροφορίες που μπορεί κανείς να βρει στο internet για ένα θέμα είναι κατά πολύ ανώτερες από οποιοδήποτε ύλη περιοδικού. Δοκίμασα και εγώ μετά από πολύ καιρό να αγοράσω ένα περιοδικό για υπολογιστές, το PC World (μιας και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά του). Πρέπει να είναι αξιόλογο περιοδικό αλλά εγώ απογοητεύτηκα από την ύλη του. Το μόνο περιοδικό που διαβάζω ευχάριστα όταν πέφτει στα χέρια μου είναι το PC-Master Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι υπέροχο (υπόψη, δεν ασχολούμαι με παιχνίδια).
Αbominable Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Εμμμ να ρωτησω, το RAM το αφηνετε τελειως;;; Προσπαθω να ασχοληθω λιγο περισσοτερο με τους υπολογιστες και τους τελευταιους μηνες παιρνω το RAM... Να προτιμησω καποιο αλλο;;
karib Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 To Ram νομιζω το γύρισε σε περιοδικο γενικα για την τεχνολογια, εντελως αδαεις, γενικης υλης, επιστημης κλπ. Α, παρεπιπτοντως και για υπολογιστες!
knox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 και για να απαντησω στο ερωτημα του topic: κανενα απο τα 2 :Ρ
Lothar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 To Pc World ηταν μαπα, το νεο Pc Magazine κατι λεει..
karib Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Εμενα μου φανηκε το pcwolrd πιο πληρες.
dimitris74 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 yparxoun akoma atoma pou mpainoun sto internet kai agorazoun periodika? apo otan ksekinisa na mpaino net exo kopsei teleios ta periodika mias kai mou thimizoun koureio... ksanadiavazo gegonota pou exo idi dei kana mina prin. am ginotan evdomadiai isos ksanagoraza..
karib Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 dimitris74 ποια ειναι τα αγαπημενα σου sites που καλυπτουν πληρως οσα γραφει ενα περιοδικο? (ελπιζω οχι λιστα με καμια 50αρια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.