Προς το περιεχόμενο

Site για κατασκευη προσωπικης σελιδας

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε κατι τετοιο ωστε να εχει εγαλεια για αυτοματη σχεδον κατασκευη προσωπικης διαλεγμενη απο διαφορα προτυπα σελιδων χωρις να απαιτει γνωσεις κωδικα κλπ ??? :D :D

Ειδα και μια τηλεοπτικη διαφημιση σημερα που μαλλον σε κατι τετοιο αναφεροταν αλλα δεν συγκρατησα καλα το link.... :twisted: :twisted:

Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Και γιατί δεν ανοίγεις το frontpage που πιστεύω να έχεις στα Ελληνικά από εκεί να ανοίξεις ένα από τα έτοιμα αρχεία σελίδων που έχει και να γράψεις ότι θέλεις.

Θα είναι σαν να δουλεύεις σε word σχεδόν. Δεν νομίζω να θέλει ιδιαίτερες γνώσεις.

Τουλάχιστον για κάτι απλό νομίζω δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου.

Δημοσ.
Και γιατί δεν ανοίγεις το frontpage που πιστεύω να έχεις στα Ελληνικά από εκεί να ανοίξεις ένα από τα έτοιμα αρχεία σελίδων που έχει και να γράψεις ότι θέλεις.

Θα είναι σαν να δουλεύεις σε word σχεδόν. Δεν νομίζω να θέλει ιδιαίτερες γνώσεις.

Τουλάχιστον για κάτι απλό νομίζω δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου.

Δεν ηξερα οτι εχει ετοιμα προτυπα...Ευχαριστω.Μολις επιστρατευσω το απαιτουμενο κουραγιο θα δοκιμασω... :D :D

Δημοσ.

file einai paneykolo na matheis html.min dialegeis panta tin eykoli lisi giati tha exeis kai metrio apotelesma.kai go ta idia epsaxna stin arxi kai me parotrinseis apo paromoia forum ematha html kai diafora programata kai se merikous mines prin to katalavo exo to parakato site

http://www.paparazzigr.com mono gia enilikous omos etsi?paidia eseis mpeite sto yahoo kalitera

Δημοσ.

Ξέρεις καμιά φορά υπάρχει και η έλειψη χρόνου.

Το να μάθεις οτιδήποτε καλό είναι αλλά θα πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος χρόνος για αυτό. Θεωρό πολύ σωστή την παρατήρησή σου στο να μάθεις html. Και όποιος μπορεί ότι άλλο μπορεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...