Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς πολύ καλά pascal για να βοηθήσει;

skoybrina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητάει να φτέιαξεις ε΄να παιχνιδακι, ενα λαβυρυνθο. η εκφόνηση είναι μεγάλη και δεν ξέρω πως να την ανεβάσω εδω.

Δημοσ.

Apo tous symplhrwmatikous kanones:

Μην ζητάτε λύση των εργασιών σας. Οι εργασίες αυτές σας έχουν δωθεί για να τις κάνετε εσείς και να μάθετε. Αν πραγματικά χρειάζεστε βοήθεια ζητήστε βοήθεια μόνο για τα κομμάτια που δεν κατανοείτε. Αν αυτό συμβαίνει για ολόκληρη την εργασία, τότε σας προτείνετε να διαβάσετε λίγο...

Δημοσ.

Συμπληρώνοντας την παράθεση του Dionisos, αν θέλεις να γίνεις ποτέ σωστός προγραμματιστής ... θα πρέπει να την κάνεις μόνος σου. Και είναι και εύκολη. Αν πάλι δε σε ενδιαφέρει να γίνεις προγραμματιστής τότε δε βλέπω το λόγο να ενδιαφέρεται κανείς (και ειδικά προγραμματιστής) να σε κάνει.

Κρίμα ....

Δημοσ.

Πρωτων ειναι ασκηση πρωτου εξαμινο, δευτερων δεν ειναι και τοσο ευκολη οπος λε;. εχω φτιαξει τον λαβυρυνθο με string(ετσι μας ειπαν), πως να του βάλω τώρα τοθς ηρωωες και τις παγιδες. μας ειπε οτι να χρισιμοποισουμε το παρακάτο

repeat

x=random(60)+1;

y=random(15)+1;

until a[y,x]=' ';

Αλλα ετσι βγάζει λαθος.

:(

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα! Αχ αυτό το ΤΕΙ Πληροφορικής Αθήνας! Και εγώ απο εκεί είμαι! Αυτή η άσκηση μυρίζει Γιώργο Μ.! Εμμμμ και εσύ τώρα βρήκες να κάνεις το Post? Αύριο πρέπει να παραδώσεις την άσκηση! Δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις να την κάνεις εκτός και αν την βρείς έτοιμη από αλλού αλλά έτσι και το κάνεις αυτό μάλλον θα σε καταλάβει ο Γιωργάκης! 1ο εξάμηνο είσαι ε?? Έχεις να τραβήξεις πολλά ακόμα! Ευτυχώς για μένα αυτή η εξεταστική και τέρμα!

Κουράγιο συναδέλφισααα!

Δημοσ.

Giorgos rulez ;)

Aporo me ena prama! Oloi teleutaia stigmi? Apo xtes exo steilei 5-6 askiseis se alla atoma (pou fisika oles eprepe na paradothoun simera)....

next examino ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...