skoybrina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 εχω να κάνω ένα πρόγραμμα και είναι πολύ δύσκολο, θα με βοηθήσει κανείς; :oops:
vagpap Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Αν δεν μας πεις τι θες.... δύσκολο το βλέπω...
skoybrina Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Ζητάει να φτέιαξεις ε΄να παιχνιδακι, ενα λαβυρυνθο. η εκφόνηση είναι μεγάλη και δεν ξέρω πως να την ανεβάσω εδω.
skoybrina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 loipon to exw anevasei sto http://www.geocities.com/skoybrina/1.jpg kai http://www.geocities.com/skoybrina/2.jpg
Dionisos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Apo tous symplhrwmatikous kanones: Μην ζητάτε λύση των εργασιών σας. Οι εργασίες αυτές σας έχουν δωθεί για να τις κάνετε εσείς και να μάθετε. Αν πραγματικά χρειάζεστε βοήθεια ζητήστε βοήθεια μόνο για τα κομμάτια που δεν κατανοείτε. Αν αυτό συμβαίνει για ολόκληρη την εργασία, τότε σας προτείνετε να διαβάσετε λίγο...
tzoykas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Συμπληρώνοντας την παράθεση του Dionisos, αν θέλεις να γίνεις ποτέ σωστός προγραμματιστής ... θα πρέπει να την κάνεις μόνος σου. Και είναι και εύκολη. Αν πάλι δε σε ενδιαφέρει να γίνεις προγραμματιστής τότε δε βλέπω το λόγο να ενδιαφέρεται κανείς (και ειδικά προγραμματιστής) να σε κάνει. Κρίμα ....
skoybrina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Πρωτων ειναι ασκηση πρωτου εξαμινο, δευτερων δεν ειναι και τοσο ευκολη οπος λε;. εχω φτιαξει τον λαβυρυνθο με string(ετσι μας ειπαν), πως να του βάλω τώρα τοθς ηρωωες και τις παγιδες. μας ειπε οτι να χρισιμοποισουμε το παρακάτο repeat x=random(60)+1; y=random(15)+1; until a[y,x]=' '; Αλλα ετσι βγάζει λαθος.
makaveli Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Χαχαχαχαχα! Αχ αυτό το ΤΕΙ Πληροφορικής Αθήνας! Και εγώ απο εκεί είμαι! Αυτή η άσκηση μυρίζει Γιώργο Μ.! Εμμμμ και εσύ τώρα βρήκες να κάνεις το Post? Αύριο πρέπει να παραδώσεις την άσκηση! Δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις να την κάνεις εκτός και αν την βρείς έτοιμη από αλλού αλλά έτσι και το κάνεις αυτό μάλλον θα σε καταλάβει ο Γιωργάκης! 1ο εξάμηνο είσαι ε?? Έχεις να τραβήξεις πολλά ακόμα! Ευτυχώς για μένα αυτή η εξεταστική και τέρμα! Κουράγιο συναδέλφισααα!
Dvs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Giorgos rulez Aporo me ena prama! Oloi teleutaia stigmi? Apo xtes exo steilei 5-6 askiseis se alla atoma (pou fisika oles eprepe na paradothoun simera).... next examino
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.