kinitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 ksafnika kolai to sistima esto kai me mia apegatastasi programatos kai i cpu doulevi 100% ti mpori na ftei giati alios pao gia format kai den tha to ithela.akouo idees
giorgos th. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 kana spyware isos?kane kana tsekarisma me ad-aware,spy sweeper klp klp.
kinitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 ekana ala den ida kai kamia diafora psaxno kapio hijack prog ala den to vrisko mipos vri kati ayto
npapak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Με τι προγραμμα εκανες?Stinger δοκιμασες?Ειναι πολυ καλο.Δυο τρεις φορες που το χρειαστηκα εμεινα ευχαριστημενος.
dali13gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα Όταν ξαναδείς 100% usage άνοιξε τον Task Manager και δεσ ποιά διεργασία καταναλώνει την μεγαλύτερη ποσότητα ισχύος και πες μας μετά μήπως βρούμε άκρη. Φιλικά
kinitos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 distixos den vgeni noima ektos to system idle process pou einai sxedon panta 95-99%, analoga ti tha kano i kathe efarmogi doulevi 40-50% kai etsi pai to prama ala tin ora pou doulevi to remove prog tote doulevi i ekastote efarmogi me 40-50% kai sinoplika i cpu 100%
AMDAKIAS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Σίγουρα κάποιος ιός είναι , worm , trojan etc , τι antivirus χρησιμοποιείς; Εάν έχεις κανένα norton - mcafee κλπ ξηλωσέ το και βάλε κανένα άλλο (π.χ. antivir το οποίο είναι και freeware) .
Cristina Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 kinitos, μην το κοιτάς στο System Idle Process... Και σε μένα τόσο δείχνει αλλά το CPU Usage (αυτήν τη στιγμή) δεν είναι πάνω από 12% - 15%. Δες ποια διεργασία είναι που σου τρώει τόση CPU (εκτός από το 'System Idle Process') και κλείσε την. Αν συνεχίσει, μαλλον θα πρέπει να το κοιτάξεις γι αυτό που σου λέει ο AMDAKIAS.
dali13gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 kinitos, μην το κοιτάς στο System Idle Process...Και σε μένα τόσο δείχνει αλλά το CPU Usage (αυτήν τη στιγμή) δεν είναι πάνω από 12% - 15%. Σωστά. Εξάλλου άμα δεις το priority level τις διεργασίας αυτής, είναι στο very low. Φιλικά
npapak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδια κι εμενα μου κανει κατι τετοια κολπα τωρα τελευταια, αλλα δεν βρισκω καμια λειτουργεια πολυ με μεγαλο cpu usage. Το γελοιο ειναι οτι αργει χαρακτηρηστικα στο boot και μου δινει αγρια στα νευρα. Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω για να μην εχω τετοια προβληματα?(εκτος απο format) Εχω κανει scan με Stinger αλλα δεν μπορω να κανω με ad-aware, γιατι κολλαει συνεχεια.
Cristina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 npapak, δοκίμασε το SpyBot (είναι free) ή το PestPatrol. Εμένα η CPU μου τρελλαίνεται όταν μπαίνω στο http://www.allmusic.com
no fear Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Εμενα παιδια τωρα τελευταια ενα process 'realsched.exe',(εκανα σχετικο topic σ'αλλη κατηγορια γι'αυτο),μου ανεβαζει την θερμοκρασια απο το 40-45 C που ειναι συνηθως στο 60-70 C !!! και το CPU usage στο 50% !!! Μολις σταματησω αυτο το process ολα μια χαρα! Ξερει κανεις πως μπορω να το ξεφορτωθω/σταματησω μια για παντα? :?: Γνωριζω πως δεν εχω virus/spyware αφου συχνα ψαχνω το συστημα με 5-6 σχετικα προγραμματα!!! που αναβαθμιζω τακτικα. Καμοια βοηθεια/ιδεα κανεις? :idea:
Cristina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 no fear, εκκίνηση > εκτέλεση > msconfig Μόλις σου ανοίξει το msconfig, στην καρτέλα 'Εκκίνηση' βρες το 'realsched.exe' και αποεπέλεξέ το. Πάτησε ΟΚ και μετά 'έξοδος χωρίς επανακκίνηση'. Κλείσε το και από τον task manager και θα είσαι μια χαρά μετά.
giorgos th. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 einai enas updates notificator gia ta proionta tis real network.akako.msconfig opos sou eipe i christina kai eisai jet.
Stratos2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Παιδες να πω και εγω και εγω μια μαλ..... ? Μηπως οσοι εχετε προβλημα ... εχετε και NVIDIA Vga Card ( MX , FX κτλ. )? Οσοι εχετε απενεργοποιηστε το fast write της AGP και υστερα καντε την ιδια λειτουργια με την οποια ειχατε προβλημα... Δοκιμαστε και αυτο... Χρονια AMDακιας αλλα νεος HyperTrasportακιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.