Προς το περιεχόμενο

IZI TELLAS Ή ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΤΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kalimera paidia .Thelo na kano tin exis erotisi ! Eimai edo kai poli kairo se anamoni gia grammi dsl apo (P)OTE logo ton gnoston provlimaton dslam siemens N.Smyrny etc etc etc . Parallila koitaxa kai to izi tis Tellas kai tin prosfora gia ta 2 xronia ! Afto pou den xero einai mporo na akyroso tin aitisi ston ote kai na pao tellas ? alla to thema einai i tellas exei to idio provlima me ton ote me ta kedra tis siemens ? opote den tha kerdiso tipota se anamoni ? An xerei kanenas parakalo as apadisei ! Eyxaristo poli ![/b]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι γίνεται να πας από πΟΤΕ σε Tellas. Τσέκαρε το 4ο από πάνω post σε αυτό το thread: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=406284. Επειδή έκανα κι εγώ πρόσφατα αίτηση για izi by tellas, μπορώ να σου πω ότι ο υπεύθυνος μου είπε ότι αυτοί απλά μεταφέρουν το αίτημά σου για ενεργοποίηση της γραμμής στον πΟΤΕ και μετά αυτά τα κοπρόσκυλα πρέπει να ενεργοποιήσουν τη γραμμή, οπότε απ' ότι κατάλαβα και πάλι στο χέρι του πΟΤΕ είναι να στην ενεργοποιήσει. Πάντως αν θες απλά να επισπεύσεις την ενεργοποίηση της γραμμής, ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένεις. Απ' ότι ξέρω τα πράγματα θα καλυτερέψουν από μέσα Γενάρη. Αν όμως σε ενδιαφέρουν και οι επιπλέον προσφορές της Tellas, διάβασε καλύτερα αυτό το thread πριν κάνεις τίποτα: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=405266

to simbolaio me tin tellas den einai desmeutiko mporeis na to spaseis opote thes alla tha xaseis ton e3oplismo (ton opio ton exeis parei dwrean outws i allws) kai gia kapion logo autoi pernoun grammi apo ton ote se to polu 7 meres den exw pragmatika idea pws to kanoun alla nomizw e3aitias twn dikastiriwn...

alla to thema einai i tellas exei to idio provlima me ton ote me ta kedra tis siemens ?

Από οτι έχω καταλάβει θα αντιμετωπίσεις το ίδιο προβλημα και με την Tellas γιατί εγώ που έχω κάνει αίτηση από 8 Δεκεμβρίου για το Izi και είμαι σε dslam Ν.Σμύρνης ακόμα περιμένω.

Η Tellas μου έχει πει οτι το αίτημα για ενεργοποίηση έχει μεταφερθει στον Οτε απο 9/12 και δεν έχουν λάβει καμιά απάντηση ακόμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...