vagpap Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 DVD Audio: Ήχος ασυμπίεστος σε 24bit/96KHz δειγματοληψία. Απαιτεί ειδική μεταχείριση από τα DAC ώστε να αποκωδικοποιηθεί σωστά. Audio DVD: DVD-video με ac3 ήχο που αποτελείται από vob με μια στατική εικόνα και από πίσω παίζει ο ήχος. Είναι συμβατό με όλα τα DVD-players ανεξάρτητα από το αν υποστηρίζουν ή όχι DVD Audio. Αυτά τα ολίγα. Αν κάποιος έχει κάτι να προσθέσει/διορθώσει.... be my guest. Always open minded.
hugelacky Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 vagpap thanks man,me kalypes! Telika apo ta legomena sou katalaba oti to diskaki einai Audio DVD : mia statikh eikona me to logotypo tou syggrothmatos sto Power DVD kai 5kanalos hxos!
kgliat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 DVD Audio: Ήχος ασυμπίεστος σε 24bit/96KHz δειγματοληψία. Απαιτεί ειδική μεταχείριση από τα DAC ώστε να αποκωδικοποιηθεί σωστά. Audio DVD: DVD-video με ac3 ήχο που αποτελείται από vob με μια στατική εικόνα και από πίσω παίζει ο ήχος. Είναι συμβατό με όλα τα DVD-players ανεξάρτητα από το αν υποστηρίζουν ή όχι DVD Audio. Αυτά τα ολίγα. Αν κάποιος έχει κάτι να προσθέσει/διορθώσει.... be my guest. Always open minded. Προς vagpap: Μετά από την αναλυτική σου διευκρίνηση' date=' αναφέρομαι σε [b']AUDIO DVD[/b]..H ερώτησή μου αφορούσε μετατροπές αρχείων σε 5.1 αν θυμάσαι με το AUDIO DVD CREATOR... έχεις υπόψη σου αν γίνεται μετατροπή δικάναλου ήχου, είτε με αυτό το πρόγραμμα είτε με εοποιοδήποτε άλλο, σε 5.1 ??? Υπόσχονται παπάδες ή όντως γίνεται αυτά που λένε και στη σελίδα τους; (http://www.audio-dvd-creator.com) Eυχαριστώ προκαταβολικά
vagpap Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Λογικά θα γίνεται. Όλοι οι πολυκάναλοι ενισχυτές που κυκλοφορούν έχουν τέτοιες δυνατότητες (phantom channels) οπότε δεν βρίσκω το λόγο να μην υπάρχει και σε software μορφή. Τώρα από ποιότητα... θα σε γελάσω. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το άθλημα μιας και προτιμάω την ηχογράφηση έτσι όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης να την ακούσω και όχι όπως θα μου την κάνει κάποιος αλγόριθμος.
kgliat Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Λογικά θα γίνεται. Όλοι οι πολυκάναλοι ενισχυτές που κυκλοφορούν έχουν τέτοιες δυνατότητες (phantom channels) οπότε δεν βρίσκω το λόγο να μην υπάρχει και σε software μορφή. Τώρα από ποιότητα... θα σε γελάσω. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το άθλημα μιας και προτιμάω την ηχογράφηση έτσι όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης να την ακούσω και όχι όπως θα μου την κάνει κάποιος αλγόριθμος. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αγαπητοί Insomniacs Tελικά χρησιμοποίησα το AUDIO DVD CREATOR και έφτιαξα AUDIO DVD με mp3 που είχα, με κωδικοποίηση 192kbps σε 2channel stereo. Και βγήκε μια λίστα με 30 Αlbum Δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις μετατροπή σε 5,1 format, γιατί και χρονοβόρο είναι (πάνω από 10 ώρες για μετατροπή από δικάναλο ήχο->5.1) για κάπου 15 Αlbum π.χ. Για κωδικοποίηση mp3 192ΚBps & δημιουργία AUDIO DVD είναι τέλειο το προγραμματάκι που λέω..Δε λέω αν επιλέξουμε 128kbps, που μπορούμε να φτιάξουμε AUDIO DVD με 40 περίπου albums!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.