Προς το περιεχόμενο

Με πιασανε κοτσο... (FX5700 LE)

evansdimo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν λιγο καιρο ειχα στο Pc μου P4 2,4Ghz 1G Kingston 333Mhz μια FΧ5200. Ειπα λοιπον και εγω καιρος να την αλλαξω... Στο Πλαισιο καποιος ειδημονας ο οποιος μαλιστα ηταν και υπευθηνος με επεισε να παρω την Albatron FX5700LE λεγοντας μου κιολας οτι τα γραμματα "LE" σημαινουν "Limited Edition" Την πηρα την τεσταρησα και απο οτι ειδα "αστα βραστα..." Τι ειχαμε τι χασαμε. Οι deufault τιμες της ειναι 225 Mhz για τον πυρηνα και 400 Mhz για τις μνημες απο οτι διαβαζω. Αυτη την στιγμη δουλευει στα 250 Mhz ο πυρηνας και 400 Mhz οι μνημες με ανεβασμενο κατα 0.1 Volt to AGP με μικρη διαφορα στην αποδοση Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Κατα ποσο θα μπορουσα να κανω ο/c ακομα και σε τι τιμες να την ανεβασω χωρις να καει.

(Λες και αμα καει θα με πειραξει...)

Ευχαριστω για οποιες απαντησεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

den rotas ki esi vre paidaki mou prin agoraseis.LE,SE klp einai oti xeirotero.kai to +0.1 stin agp den xreiazotan kata tin gnomi mou.gia na kaei tha prepei na tin pousareis ipervolika.pragma pou den tha to kaneis e?to poso tha anevei tha to vreis esi anevazontas tin siga siga px +5mhz core-mnimes tin fora.ekei pou den kollaei astin.kai megalo o/c na kaneis diafora megali den tha deis,opote ligo ligo.

Αν έχεις το κουτί της και την απόδειξη πήγαινε την πίσω και θα σου την αλλάξουν...

Αυτό είχα κάνει και εγώ πριν από κανένα μήνα με μια ASUS και απλά τους είπα ότι δεν μου έκανε.

Και δεν πήρα άλλη κάρτα κιόλας με το ποσό της επιστροφής αλλά αγόρασα διάφορα άλλα άσχετα.

Και τα Limited Editions συνήθως σημαίνουν οτι είναι για Unlimited $. Το γεγονός οτι έκανε 120-130€ δε σε παραξένεψε;

Κοίτα για 6600GT αξίζει πολύ παραπάνω....

Η 6600 GT ποσο κοστιζει?

Παντως απο οτι καταλαβα δεν παιζει κανενα ρολο η μνημη της καρτας ετσι?

Ειναι αυτο που λενε πως αμα δεν τραβαει το μοτερ τι να το κανεις το καυσιμο...

Aν δεν την έχεις πολύ καιρό και έχεις κρατήσει τα κουτιά σε καλή κατάσταση,μην ντραπείς να την πας πίσω και να πάρεις καλύτερη ή κάτι άλλο...δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.

ρε γαμώτο αυτοι οι υπαλληλοι του πλαισιου είναι φ##τσο καβαλα.Οι περισσότεροι κοιτάνε πως να πουλήσουν το εμπόρευμα που τους εχει απομείνει (εντάξει δε λέω οι ανώτεροι τους τους το εχουν επιβάλλει) αλλα το πιο εκνευριστικό τους είναι οταν δεν ξερουν βασικές λεπτομέρειες που και αρχάριοι στα σχετικά γνωρίζουν. Εμένα συγκεκριμένα στο κατάστημα της αργυρούπολης με παραμύθιαζαν οτι δεν υπάρχει dual layer συσκευή εγγρφής για laptop.Μία άλλη φορά παράγγειλα έναν υπολογιστή με μία καρτα γραφικών της ATI αξίας 200 ευρο, και μου έβαλαν της Nvidia την FX5200 που κάνει 50 ευρώ.Όταν πήγα να διαμαρτυρηθώ μου είπαν οτι το τσιπάκι nforce2 δεν υποστηριζε κάρτα της ΑΤΙ. Όταν τον ρώτησα γιατι μου έβαλε μια καρτα μικρότερης αξίας έμεινε μαλάκας και μου έλεγε δικαιολογίες. Συμπεράσματα δικά σας...

Δικιο εχεις φιλε Aod και αποδειξη οι μ@λ@κιες που μου ελεγαν για την LE

Limited Edition...(Αρμεγε λαγους και κουρευε χελωνες)

Και να φανταστεις οτι αυτο το καταστημα εχει και τη φημη των "ειδικων" :(

eidikoi mesa se tetoia magazia den iparxoun ektos k an to agapoun iperbolika k asxolountai san treloi k sigoura einai ligoi!!!!

o kathenas ekei mesa politis einai pou prospathei na poulisei oso to dinaton perissotera mbas k parei kana frago parapanw....

telika omws ti apofasises???tha tin pas pisw i tha tin kratiseis???

o filos mou pou phre prosfata PC exei thn Chaintech FX5500LE 256mb

h opoia exei

Engine clock : 270MHz

Memory clock : 400 MHz

Memory interface : 128bit

RAMDAC : 350MHz

na tou pw na thn allaxei?

tou thn peira egw apo to plaisio...apodeixh exei. Borw na tous pw oti de mou ekane?

(p.s. Gia allages sto plaisio borw na paw se opoiodhpote magazi h' ekei pou vghke h apodeixh???)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...