Προς το περιεχόμενο

Game Of The Year Poll

privateer

Game Of The Year  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Game Of The Year

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

FarCry.Προτιμώ τα games που σου δίνουν τη δυνατότητα να κινηθείς με παραπάνω από 1 τρόπους.Το FarCry πιστεύω είναι ένα από αυτά.Σου δίνει τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις.HL2 fans no hard feelings αλλά έχω παίξει και τα δύο games και μάλιστα στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας (FarCry - realistic/HL2 - Hard) και μπορώ να τα συγκρίνω.

FarCry λοιπόν αν και δεν έχω δικαίωμα ψήφου :-D

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nfsu 2 κ απο μενα.

το τερματησα 2 φορες αλλα ακομα παιζω :)

απο τα υπολοιπα δεν εχω παιξει κανενα εκτος απο το pes4 που κωλο-λεει αλλα το nfsu 2 με κολησε περισσοτερο

Δημοσ.

re paidia einai ti tou aresei tou ka8ena ... kai to poll eprepe na ginei me katigories : action,rpg,simulator kltp

den pisteyw oti einai omoia ola ayta ta games sto poll?

kala lei k to paidi pio pano ... gia to football manager.... pou den to xoun valei...

dioti einai diaforetiko idos game... ara kalytera ena new poll me katigories proteinw!

kai gia mena ... to xw ksanapei ... san andreas... gia pc (ki as mi to xo paiksei se pc ... to paitsei omos se ps2)

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε...

Half Life 2... Για τα γραφικα, για τη μηχανη(παιζει σε dx7!!), για τα physics,για την ατμοσφαιρα, για την εξελιξη(και της "πλοκης" και του gameplay), για το gravity gun, για το crowbar κλπ

Doom 3 (αν και δεν το εχω παιξει ολο ακομα)... Για τα γραφικα, για την ατμοσφαιρα, για το σκοταδι :-P κλπ

Far Cry... Για τα γραφικα, την εναλλαγη στα maps, το τεραααστιο viewing distance, τον κλασσικο b-movie αμερικανο ηρωα κλπ

Rome Total War... Οκ, τι να πω... ωραιο το να μαζευεις gold και wood και να φτιαχνεις τρεχεις να επιτεθεις(Δεν σνομπαρω τα real-time strategy, ισα-ισα που τα λατρευω απλα θελω να τονισω τις διαφορες...) και αλλο να παιζεις total war, που το τελευταιο εχει κανει ενα τεραστιο βημα εξελιξης... κλπ

Vampire: The Bloodlines... Αυτα ειναι... Χαρακτηρες με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, story, εξελιξη, ποικιλια ειναι RPG τελος παντων και οχι "Deus Ex" like... +Πολλα απο τα θετικα του Half Life 2 & του Doom 3.

Pirates... Αρκει νομιζω το οτι ειναι ξεχωριστο(οκ οκ υπηρχε και πριν απο 15 χρονια αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα... αλλα sequel καθε χρονο και αλλο remake καθε 15 χρονια)

Warhammer 40k:Dawn of War... Αυτο γιατι δεν το ειπε κανεις? Απο τα καλυτερα real time strategy που εχω παιξει, και με διαφορα αν το συγκρινεις με ολα που εχουν βγει τα τελευταια χρονια... (Αν και δεν ειχα ιδεα για τον κοσμο του warhammer(μονο ηξερα οτι υπαρχει και τι περιπου ειναι), γιατι μερικοι φιλοι μου τουλαχιστον νομιζαν οτι απευθυνεται στους fans του table warhammer...

The Sims 2... Οκ, ποτε δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα τα sims(τα.... βαριεμαι :-P ) αλλα αντικειμενικα το παιχνιδι ειναι αστερι. Σε σχεση με το 1, εχει γινει τρομερη δουλεια...

NFS: Underground II... Παντα ηθελα ενα skyline με nitro κλπ...

Pro Evolution 4... Δεν εχω ιδεα αλλα απο αυτους που εχουν ξερω οτι ειναι καλο... πολυ καλο...

Τεσπα με λιγα λογια εγω δεν ψηφιζω κανενα(αλλιως θα επρεπε να τα ψηφισω ολα) γιατι μιλαμε για παιχνιδια-αστερια και πολυ διαφορετικα μεταξυ τους... Και θα μπορουσαν να ειναι και αλλα στην λιστα (αληθεια κανενα adventure δεν ηταν καλο φετος??? :-P :-P :-P ) γιατι εχω την εντυπωση οτι το 2004 ηταν πολυ καλη χρονια για το gaming(απο τιτλους τουλαχιστον).

Πιο απλα, τα επαιξα/παιζω ολα(εκτος απο το pro evolution 4) και οποιο και να μην ειχα παιξει θα μου ελειπε :-P

---sorry για το τεραστιο reply---

Δημοσ.

FOOTBALL MANAGER 2005 giati opos kai kathe allo manager tis Sports Interactive me POROSE. To Half Life 2 giati (an kai den to exo paiksi poli) mallon tha ine to monadiko paixnidi pou tha me ksekolisi apo to FM kai fisika ROME Total war (an kai epfilasome tora pou vgainei STRONGHOLD 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...