Προς το περιεχόμενο

Game Of The Year Poll

privateer

Game Of The Year  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Game Of The Year

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Half Life 2 γιατί ειναι ματιά στο μέλλον...ειναι ένα παιχνίδι σταθμός.

Σε αναγκάζει να σκεφτείς τι παιχνίδια έπαιζες πρίν απο 10 χρόνια

και πολύ περισσότερο τι παιχνίδια θα παίζεις μετα απο 10 χρόνια...

Δημοσ.
Half Life 2 γιατί ειναι ματιά στο μέλλον[/u']...ειναι παιχνίδι σταθμός σε αναγκάζει να σκεφτείς τι παιχνίδια έπαιζες πρίν απο 10 χρόνια και τι παιχνίδια θα παιίζεις μετα απο 10 χρόνια

eise apolita sostos gia emena!!! alla gia toys strategades to rome eine monadiko!!!

Δημοσ.

Μια ψήφος από εμένα στο Vampire: Blooodlines, γιατί ενώ έχει γραφικά HL2, είχε καλύτερη υπόθεση (την καλύτερη που έχω δει μετά το Black Dahlia), ατμόσφαιρα ανώτερη του Doom 3, άφθονη δράση και κινηματογραφική πλοκή που ανάγει ένα παιχνίδι όχι μόνο ως διασκέδαση αλλά και ως ψυχαγωγία.

Να μην είχε τόσα bugs...

Δημοσ.

Αν και rpgας ψήφησα το HL2 μόνο και μόνο γιατί είχε απίστευτα εθιστική δράση και έτρεξε απροβλημάτιστα στο σύστημά μου σε αντίθεση με το vampire bloodlines. Αν δεν είχε και το steam (το ποιο? :D ) θα ήταν ακόμα καλύτερα...

Ας ελπίσουμε σε κανενά patch από την troika να αλλάξω την ψήφο μου :shock:

Δημοσ.

Εγώ είμαι ανάμεσα στο Pro Evolution Soccer 4 και το NFS: Underground 2, αφού δεν έχω παίξει κανένα άλλο από τα υπόλοιπα :roll:, αλλά ψηφίζω το Pro Evolution Soccer 4 γιατί νομίζω πως όσο και να το παίζεις δεν το βαριέσαι τόσο εύκολα όσο το NFS. Για μένα είναι και τα δύο ίσα αλλά αφού έπρεπε να ψηφίσω κάτι :wink:...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...