Papajohn Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Αν και δεν έφτανε στο ύψος του πρωτου, HL2
psilos2000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Half Life 2 γιατί ειναι ματιά στο μέλλον...ειναι ένα παιχνίδι σταθμός. Σε αναγκάζει να σκεφτείς τι παιχνίδια έπαιζες πρίν απο 10 χρόνια και πολύ περισσότερο τι παιχνίδια θα παίζεις μετα απο 10 χρόνια...
gk1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Half Life 2 γιατί ειναι ματιά στο μέλλον[/u']...ειναι παιχνίδι σταθμός σε αναγκάζει να σκεφτείς τι παιχνίδια έπαιζες πρίν απο 10 χρόνια και τι παιχνίδια θα παιίζεις μετα απο 10 χρόνια eise apolita sostos gia emena!!! alla gia toys strategades to rome eine monadiko!!!
Panahs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μια ψήφος από εμένα στο Vampire: Blooodlines, γιατί ενώ έχει γραφικά HL2, είχε καλύτερη υπόθεση (την καλύτερη που έχω δει μετά το Black Dahlia), ατμόσφαιρα ανώτερη του Doom 3, άφθονη δράση και κινηματογραφική πλοκή που ανάγει ένα παιχνίδι όχι μόνο ως διασκέδαση αλλά και ως ψυχαγωγία. Να μην είχε τόσα bugs...
insomniac_new Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Το TOTAL WAR KΟΡΥΦΑΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟDS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ αντε και μετα το PES4
insomniac_new Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 αντε και αφήστε αυτή την πιπίλα με το Half Life 2
polaki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Pirates giati siginithika otan to protoepaiksa! Thumithika alles epoxes!
ifrit Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 telika la8os ekana paidia... λ² kai 3ero pswmi
ilos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Αν και rpgας ψήφησα το HL2 μόνο και μόνο γιατί είχε απίστευτα εθιστική δράση και έτρεξε απροβλημάτιστα στο σύστημά μου σε αντίθεση με το vampire bloodlines. Αν δεν είχε και το steam (το ποιο? ) θα ήταν ακόμα καλύτερα... Ας ελπίσουμε σε κανενά patch από την troika να αλλάξω την ψήφο μου
G_Zisis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Εγώ είμαι ανάμεσα στο Pro Evolution Soccer 4 και το NFS: Underground 2, αφού δεν έχω παίξει κανένα άλλο από τα υπόλοιπα :roll:, αλλά ψηφίζω το Pro Evolution Soccer 4 γιατί νομίζω πως όσο και να το παίζεις δεν το βαριέσαι τόσο εύκολα όσο το NFS. Για μένα είναι και τα δύο ίσα αλλά αφού έπρεπε να ψηφίσω κάτι :wink:...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.