Προς το περιεχόμενο

Video capture θα μου σπασει τα νευρα

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχο αγορασει μια συσκευη που συνδεεται σε usb θυρα και εχει εισοδο για τρια καλωδια(R-audio in,L-audio in,Video in) και μια εισοδο s-video.Aκουστε τι εχω κανει εχω χρισημοποιησει τα προγραμματα PhotoSuite 7 Platinum Home (με αυτο εχω πολα droped frames μεγαλο αρχειο μεγεθος στο αρχειο avi και χαλια ποιοτητα)

InterVideo WinDVD Creator (με αυτο μικρο μεγεθος αρχειου και καλη ποιοτητα αλλα δεν περνω ηχο :evil:)

MGI VideoWave 4 (με αυτο εχω πολα droped frames μεγαλο αρχειο μεγεθος στο αρχειο avi και ποιοτητα ετσι και ετσι).

εχω συνδεσει στο Video in καλωδιο που συνδεεται στο video μου οπως και το R-audio in για τι δεν εχει θυρα για αλλο καλωδιο για audio τα καλωδιο Video in το εχω συνδεσει στην συσκευη που συνδεεται σε usb θυρα και το

R-audio το εχω συνδεσει στην συσκευη που συνδεεται σε usb θυρα και εχω δοκιμασει και στην καρτα ηχου

ακουστε τωρα τι θελω να κανω θελω να γραψω στο pc την κασετα που παιζει το video η να βαλω την κεραια της τηλεωρασης στο video και αφου εχω μνημαρει τα καναλια να γραφο μερικα εργα που παιζει η τηλεωραση στο pc :wink:

στα παραπανω προγραμματα παιρνω εικονα γραφει κανονικα αλλα εχω τα παραπανω προβληματα που σας αναφερω

Συγνωμη αν σας κουρασα :lol:

Παρακαλω βοηθηστε με :cry:

Δημοσ.

snik, εγγραφή από VCR βίντεο συγκεκριμένα είναι το μεγαλύτερο "μανίκι" και αυτό γιατί τα VCR έχουν τεράστιο jitter (χρονική απόκλιση video και audio stream). Απ'ότι έχω διαβάσει στο doom9.org για να πάρεις αξιοπρεπή αποτελέσματα θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για να πάρεις μία μονάδα TBC (Time Based Corrector ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων) ή να έχεις κάποιο κορυφαίο μοντέλο SuperVHS VCR με ενσωματωμένο TBC. Ούτως ή άλλως ΔΕΝ συμφέρει...

Δημοσ.

to winDVD creator troei kapoia kollimeta me SECAM B/G PAL klp rithmiseis.

kai emena parolo pou ola ta alla vlepoun to tuner mou Pal b/G to winDVD creator to thelei SECAM gia na paiksei, allazei apo to eikonidio me sxima kleidiou pou exei otan anoikseis to capture menu

Δημοσ.

παιδια στο winDVD creator εχω πολυ καλη εικονα αλλα οσο και αν εχω προσπαθησει δεν εχω καταφερει να ακουσω ηχο παρολο που στα ηχεια ακουγεται αυτο που παιζει το video στα βιντεακια που εγγραψα δεν ακουγετε τιποτα εχετε καμια ιδεα πως μπορω να το φτιαξω??

Δημοσ.

xm... pigaine sta settings tis kartas ixou, sto kommati recording kai koita mipos einai mute! (den exei sxesi me to an akous alla me to an grafei) an den einai ayto pekse ligo me to recording source (pali sto idio menu) an einai mic i line-in, analoga fysika me to pou exei syndesei to tv-tuner sou

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια εβαλα και εγω προσφατα αυτο το προγραμμα με σκοπο να γραφω απο το tv-tuner μου στον σκληρο.το προβλημα ειναι οτι η οθονη του δεν εχει καλη εικονα,δε ξερω πως να επιλεξω καναλια και εχει μονο ηχο σωστα.....ξέρετε τίποτα?αα και κατι ακόμα στο help λεει να δουλευει πρωτα το software (υποθετω του tv-tuner) το ανοίγω κ μετα ανοιγω το windvd creator οποτε κ χαλαει η εικονα της οθονης του κανονικου προγραμματος(κολλαει...) οτι εχετε ευχαριστηση............

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...