TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Θελω να φτιαξω ενα cd που θα το ονομασω Insomnia και θα περιεχει δικες σας επιλογες (ενα κομματι ανα Insomniac). Εχουμε και λεμε λοιπον: 1. Προτεινετε ενα κομματι ο καθενας που να σας αρεσει πολυ/σας εκφραζει - αρκει να μην ειναι και πολυ ... "σουπα". 2. Δε θα ηθελα ελληνικα κομματια, αν ομως θελει καποιος να διαλεξει ελληνικο, μπορει να το κανει. 3. α.Ολα τα ειδη ειναι δεκτα. Οποιος ακουει metal ομως θα προτιμουσα να κανει μια rock επιλογη β. Για τις dance επιλογες, μη μου προτεινετε το "θεικο 11λεπτο remix του ταδε" - θα προτιμουνται τα radio edits 4. Σε περιπτωση υπερπροσφορας , θα προτιμηθουν επιλογες απο τους regulars του φορουμ και ειδικα του φορουμ της μουσικης - ξερετε ποιοι ειστε :wink: Thank you
Mixalakis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Πολύ όμορφο topic George! Σε περίπτωση υπερπροσφοράς γιατί δεν κάνεις τετραπλή κασετίνα...??? Έτσι δεν θα μείνει και κανένας παραπονεμένος! Απο εμένα έχεις αυτό...... 'Depeche Mode - Enjoy The Silence'
vagpap Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Faithless - Insomnia (μπορεί να λείπει από το CD του Insomnia?)
panosp1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 ....'Depeche Mode - Enjoy The Silence' voted!
polidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Ego tha protimousa ena Elliniko. Kardia mou to vima kopse--Andreas Vopis Pos tha promithefto to CD pou tha prokipsei?
Xvipes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Sunscreem vs Push - Please Save Me - (Vocal Mix) an den kanw lathos den iparxei radio edit mias k den nomizw oti exei poli akousti k se radiofwna :P :P trance kommati easy listen omws k must!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Kardia mou to vima kopse--Andreas Vopis Pos tha promithefto to CD pou tha prokipsei? Μπορεις να το φτιαξεις μονος σου Εγω πώς θα προμηθευτω το τραγουδι που επελεξες? panosp1, δεν κανουμε ψηφοφορια. Αν θες να διαλεξεις καποιο κομματι, δεκτο. Xvipes, θα κοιταξω να το βρω (σε site με νομιμα downloads φυσικα).
The_player Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Apo emena ena rock kainoyrio kommataki.. Kassabian - LSF (Lost souls Forever)
polidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Kardia mou to vima kopse--Andreas Vopis Pos tha promithefto to CD pou tha prokipsei? Μπορεις να το φτιαξεις μονος σου Εγω πώς θα προμηθευτω το τραγουδι που επελεξες? panosp1' date=' δεν κανουμε ψηφοφορια. Αν θες να διαλεξεις καποιο κομματι, δεκτο. Xvipes, θα κοιταξω να το βρω (σε site με νομιμα downloads φυσικα).[/quote'] Ypotithete oti exeis ta panta apo mousiki. An oxi tote prepi na to vris giati eine Komatara. Na kopseis to lemo sou!
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Alice Cooper - Trash Thx για την ιδέα και μόνο mate
Dangelo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Kill Bill Soundtrack --> Battle without honor or humanity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.