Προς το περιεχόμενο

Pc Remote ερώτηση

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα ένα laptop και σκέφτομαι αν γίνεται να κάνω το εξής:

Να συνδέσω το laptop με το desktop pc μέσω κάρτας δικτύου και με το πρόγραμμα pc remote να ανοίξω το πρόγραμμα τηλεόρασης του desktop pc και να δω τηλεόραση στο laptop.Το laptop δεν έχει κάρτα τηλεόρασης.

Γίνεται κάτι τέτοιο;;;Το Pc remote δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν ξέρω.Και αν δε γίνεται με αυτό το πρόγραμμα με ποιο άλλο γίνεται;;Τα φώτα του παρακαλώ όποιος ξέρει.

Δημοσ.

Το pc remote δουλεύει μονο αν έχεις λογαριασμό χρήστη για να μπαίνεις στα Win, δηλαδή να σου βγάζει εισαγωγική οθόνη. Πίνακας ελέγχου --> λογαριασμοί χρηστών --> δημιουργία κωδικού πρόσβασης. Πρέπει ακόμα να έχεις ενεργοποιημένη τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης Ο Υπολογιστής μου --> ιδιότητες --> απομακρυσμένη πρόσβαση --> να συνδέονται χρήστες από μακριά σ' αυτόν τον υπολογιστή. :D

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορέσεις να δεις τηλεόραση με ασυμπίεστο σήμα, τουλάχιστον σε υψηλές αναλύσεις λόγω του υψηλού bandwidth. Για παράδειγμα αν θεωρήσουμε ότι έχουμε RGB 24 bit σήμα, με ανάλυση εικόνας 640x480, θα έχουμε 640x480x3(bytes για κάθε κανάλι)x25(πλαίσια ανά δευτερόλέπτο)=23040000bytes=175kbps που είναι πολύ μεγαλύτερο από το bandwidth της κάρτας δικτύου σου. Τώρα αν μπορέσεις να κάνεις τίποτα με streaming και συμπιέσεις το σήμα της τηλεόρασης σου τότε κάτι γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...