Προς το περιεχόμενο

play.com --> akomi na erthei to boxset!!!

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

aporia: exw paraggeilei apo tis 11/12/04 ena boxset apo to play.com

to opoio itan diathesimo+efeuge se 24 wres.

stis 13/12 mou irthe email:

Your order for Roman Polanski Box Set (4 Discs) (Anchor Bay)

has been posted. Please allow 3-5 days delivery.

twra exoume 04/01/05 kai akomi den exei erthei tipota!

Ti lete na paizei? einai logiko? na tous steilw kana email?

fovamai min irthe sto grammatokivwtio tis polykatoikias

kamia paramoni kai kana kalantopaido to eklepse...

e re glentia...

HELP!

Δημοσ.

Συνήθως κάνουν μιά εβδομάδα να έρθουν στην Ελλάδα οι αποστολές του play.com. Μου έχει τύχει όμως να κάνουν και πάνω από δύο. Μπορεί το δικό σου να καθυστέρησε λίγο παραπάνω λόγω της πολλής κίνησης που έχουν τα ταχυδρομεία τις γιορτές. Πάντως αν δε σου έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς.

Δημοσ.
Μου έχει τύχει όμως να κάνουν και πάνω από δύο. Μπορεί το δικό σου να καθυστέρησε λίγο παραπάνω λόγω της πολλής κίνησης που έχουν τα ταχυδρομεία τις γιορτές. Πάντως αν δε σου έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς.

Έχει δίκιο ο δημήτρης. Αν και προσωπικά το maximum που μου έχει τύχει είναι 7 εργάσιμες ημέρες δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, τουλάχιστον όχι με την στενή έννοια της λέξης. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και θα σου το ξαναστείλουν.

Και να συμπληρώσω γιατί μπορεί να τα έχεις βάψει μαύρα μια φορά είχα κερδίσει σε δημοπρασία στο ebay ένα παιχνίδι για το gamecube ενώ το παιδί μου το είχε στείλει το παιχνίδι έκανε να έρθει 20 ημέρες επειδή οι ταχυδρόμοι στην Αγγλία είχαν απεργία.

Περίμενε μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στείλτους pm. Εξάλλου γιορτές είναι. Όλοι τρέχουν πανικόβλητοι.

Δημοσ.
xexe sotiris99 ' date=' [b']pm[/b] dyskola! email isws! ektos an einai meli tou insomnia oi typoi sto play! :D

no offense!

Αμάν!!! Τι κάνει η συνήθεια!!! :lol:

Δημοσ.

prepei na perimeneis 20 ergasimes apo th mera pou sou leei shipped ki an de to pareis tote steile e-mail... logika 8a sto 3anasteiloun mou exei symvei ki emena na xa8ei...

an den exoun allo stock tote sta aferoun apo thn epomenh paraggelia...

Δημοσ.

Moy eixe symbei to idio pragma otan imoyn agglia. nomizw to xroniko perithwrio gia na theorithei xameno einai 2 vdomades. Emena pantws xwris deyteri sizitisi moy evalan ta lefta pisw stin karta. Einai epaggelmaties, don't worry.

Δημοσ.

Εγώ πάντα το έπαιρνα το πακέτο μέσα σε 6-7 εργάσιμες, εκτός από την τελευταία φορά πριν κανά δίμηνο, οπότε και δεν έφτασε ποτέ. Τους ενημέρωσα, και επειδή δεν υπήρχε το συγκεκριμένο dvd σε στοκ εκείνη τη στιγμή μου επέστρεψαν το ποσόν που είχα πληρώσει στο λογαριασμό μου.

Δημοσ.

PAIDIA, simera irthe!!!

apisteyto kai einai kai mia xara.

tous ksanaesteila email kai tous pliroforisa gia ta news!

elpizw na min ksekinisan tipota diadikasies kai ksanaesteilan amesa!!!

pantws email den eixa lavei akoma apo autous ara elpizw na min energopoiithikan amesa....

Δημοσ.
tous ksanaesteila email kai tous pliroforisa gia ta news!

elpizw na min ksekinisan tipota diadikasies kai ksanaesteilan amesa!!!

pantws email den eixa lavei akoma apo autous ara elpizw na min energopoiithikan amesa....

Σου είπε ο dim_b να περιμένεις μέχρι την παρασκευή και μετά να στείλεις e-mail.

Δημοσ.

Μην ανησυχείς όλα συμβαίνουν λόγω γιορτών.. Λογικά αυτές τις μέρες θα το λάβεις... Το play.com στέλνει Ελλάδα με ταχυδρομείο, συνήθως κάνει 3 ημέρες... από Αγγλία αλλά λόγω γιορτών ένα δέμα μου έκανε 12 ημέρες ενώ κάνει συνήθως 3!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...