nautilus7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Θέλω να αγοράσω έναν εκτυπωτή από εκεί, αλλά μου δίνει επιλογή μόνο για μεταφορά express με ?40, η οποία είναι πολύ μεγάλη. Γιατί;
9-11 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Ορίστε η αιτία (σχετικό mail που έστειλα & απάντηση): -----Message d'origine----- De : ... Envoyé : dimanche 2 janvier 2005 01:34 À : PIXmania.com Objet : Έξοδα παράδοσης (Delivery cost) Επιχειρώντας να παραγγείλω τον Canon PIXMA iP4000 (Inkjet Printer), διαπίστωσα ότι ο μόνος διαθέσιμος τρόπος αποστολής είναι η (πλέον ασύμφορη) 'express' παράδοση (40 €). Παρακαλώ να με πληροφορήσετε εάν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος μεταφοράς του εν λόγω προϊόντος με χαμηλότερο κόστος ('κανονική' αντί 'express' κλπ) Ευχαριστώ, ... AGAPHTE KYRIE SAS EYXARISTW GIA TO MHNYMA SAS .ONTOS GIA ENAN EKTYPWTH TA EXODA EINAI 40 EYRW ME THN DHL GIATI EINAI BARHS. DUSTHXWS EXOUME MONO EXPRESS PARADWSH .DEN EXOUME PIA STANDARD. GIA MIA FWTOGRAFIKH H GIA MIA KAMERA H ISAXIOU BAROUS EINAI 15 EYRW.THA METAFERW TO AITHMA SAS STOUS YPEYTHYNOUS. KALH XRONIA ME EKTIMHSH EVAGGELIA ZANE Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σας ή παραγγελία, στο τηλέφωνο 0033 145 013 947 από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 10.00 ως τις 18.00 ή με e-mail : [email protected] Κρίμα
lefterhs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Εγω πριν μερικους μηνες ειχα παρει απο εκει 1 εκτυπωτη, 1 φωτογραφικη μηχανη και 3 usb sticks (συνολικα 11 κιλα και κατι) και με χρεωσαν 9 ευρω μεταφορικα για ολα, οταν ακομα ειχαν την απλη παραδοση. Ομως ηταν ψιλομπαχαλο η κατασταση με τη standard delivery. Χρησιμοποιουσαν μια γερμανικη μεταφορικη που δεν ειχε συνεργατη στην Ελλαδα και τα εστελναν αεροπορικως εδω, οπου τα παραλαμβανε η UPS. Η παραγγελια δεν μπορουσε να γινει track, γιατι ο καθενας ηξερε μονο το δικο του κωδικο δεματος, οποτε αστα να πανε. Τα δεματα ηρθαν σε 5-6 εργασιμες, αλλα: Το 1ο ηρθε κανονικα στη διευθυνση εργασιας μου, οπως ειχα δηλωσει σε 5 εργασιμες. Το 2ο πηγε στο σπιτι μου. Ακομα δεν καταλαβα πως βρηκαν τη αυτη τη διευθυνση...Το δεμα ειχε πανω παραδοση στη διευθυνση της δουλειας μου. Την 6η μερα ηρθε στη δουλεια, αφου τους πηρα τηλεφωνο για να τους επισημανω το λαθος. Το 3ο ηρθε και αυτο την 6η μερα στη δουλεια, μερικες ωρες μετα το 2ο. Υποθετω οτι πηραν πολλα παραπονα απο διαφορους για το παραπανω μπαχαλο και σταματησαν αυτη τη παραδοση...
9-11 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 lefterhs, κανένα άλλο αξιόπιστο online shop που να έχει καλές τιμές (για τον Canon PIXMA iP4000) ; (χωρίς όμως τα υπέρογκα μεταφορικά)
lefterhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Κοιτα εδω. 127 ευρω και 20 ευρω μεταφορικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.