Panathinaikara Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Exo ena kalodio poy exei kai stis 2 akres ipodoxi gia serial port toy ypologisti. I mia akri sindeetai ston ipologisti kai i alli (omoia) ston dosyforiko dekth Fortec Star Lifetime Ultra. Όμως δεν είναι ένα προς ένα το εν λόγω καλώδιο. Ξέρετε αν υπάρχει site με οδηγό μετατροπής του καλωδίου σε 1-1; αν είναι δυνατόν να έχει και εικόνες.
drm Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Αν το κάνεις 1-1 δεν θα δουλεύει με τον δέκτη. Όταν λες 1-1 τι εννόεις ??? Πάρε ένα πολύμετρο και μέτρα τα αντίστοιχα pinάκια και κόλατα σωστα...
Panathinaikara Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Αυτό είναι το θέμα δε ξέρω πως να τα ξεκολήσω και να τα ξανακολήσω ώστε το καλώδιο να είναι 1-1. Με το δέκτη δουλεύει μόνο αν είναι 1 προς 1.
Highlander Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Γιατί δεν αγοράζεις ένα καλώδιο RS-232 (αυτό κατάλαβα ότι είναι) που να είναι 1 προς 1 ;
kitsos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 αφου το θες ενα προς ενα... απλα θα βαλεις το καθε αριθμό καλωδίου στον αντίστοιχο αριθμό της αλλης μεριάς!! αν δεν το ήθελες ενα προς ένα θα ήταν πρόβλημα... Εκτος αν κατι μου διαφέυγει! Και οντος το πολύμετρο θα βοηθούσε... αν ζήταγες κάτι που δεν θα ήταν 1-1 !!! μπερδεύτηκα....!
Panathinaikara Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Highlander:δε μπορώ να το βρω πουθενά στα γίάννενα. Αν ξέρετε κανα site που να πουλάει τέτοια πράγματα ας μου πει κάποιος plz!!!! kitsos: σωστά τα λες παλικάρι μου αλλά εδώ είναι το πρόβλημά μου: πώς γίνεται αυτή η διαδικασία; με τι υλικά θα το πραγματοποιήσω μόνος μου;
Sta Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα, Βασικά δεν έχω καταλάβει που ακριβώς είναι το πρόβλημα με το καλώδιο που έχεις, πάντως: αν είσαι σίγουρος πώς αντιστοιχίζονται τα pins στη μία άκρη του καλωδίου στα pins στην άλλη άκρη του καλωδίου, η διαδικασία είναι μάλλον απλή. Κόβεις το καλώδιο σε κάποιο σημείο και για όλα τα pins κάνεις το εξής: Π.χ. για το pin-1, στο πρώτο μισό του καλωδίου διαπιστώνεις με τη βοήθεια ενός πολυμέτρου σε ποιό καλώδιο αντιστοιχεί, έστω ότι είναι το πράσινο καλώδιο (όπως η ομαδάρα μας). Το ίδιο κάνεις και στο δεύτερο μισό του καλωδίου, έστω ότι εκεί αντιστοιχεί στο κόκκινο καλώδιο. Ενώνεις το πράσινο με το κόκκινο καλώδιο και τελείωσες με το pin-1. Το ίδιο θα κάνεις και με όλα τα άλλα pins. Κάπως έτσι...
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 re paidia alla signomi ta kalodia pou poulane exo ta siriaka sto emporio se plasio kathos kai se alla 120020 katastimata se oli tin ellada den einai ena pros 1 i kano lathos?mexri kai to netmod tou ote exei mesa tetoio kalodio.ama kano lathos diorthoste me.
Panathinaikara Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 sta: τα καλώδια πώς τα κόβω και πώς τα κολάω; ξέρω πού πρέπει να πάει το καθένα αλλά δεν ξέρω με ποιο εργαλείο; Κάτι άκουσα ότι η δουλειά γίνεται με το κολητήρι.Not sure anyway
Sta Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Χρειάζεσαι τα κλασσικά εργαλεία: κοπίδι, απογυμνωτή, κολητήρι (και πολύμετρο). Κόβεις το καλώδιο στη μέση με το κοπίδι, απογυμνώνεις τα καλώδια με τον απογυμνωτή και όπως σου είπα στο προηγούμενο post ενώνεις τα αντίστοιχα. Η ένωση μπορεί να γίνει με το κολητήρι, που λιώνει ένα υλικό (καλάι) που είναι αγώγιμο, ώστε να κολήσουν τα καλώδια. Δεν είναι δύσκολη διαδικασία αλλά καλύτερα να σε βοηθήσει κάποιος που ξέρει από αυτά...π.χ. το κολητήρι θέλει λίγη προσοχή, έχω κάει 2-3 φορές.
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 to na kaeis esi einai to ligotero.to na mamiseis to kalodio einai to xirotero.to exo kanei kai auto .re paidia opos ipa kai pio pano tetoio kalodio den poulane exo?1 pros 1 den einai ola ta siriaka akoma kai tou netmod?
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 tote giati den paei se ena apo ta 10201031203120 katastimata na parei ena tetoio kalodio.orexeis exei na kathetai na denei kai na ravei 10 ores.ektos an auta pou poulane exo den einai 1 pros 1 pou xlomo einai.kai stin kolopetinitsa na ise den ginetai na min iparxei ena shop pou na exei tetoia kalodia.allios paragelia na sto stilo taxidromikos ego.
FELIX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 to 99% twn sat recivers doulevoun me noul modem kalwdio pou to briskeis pantou kai den axizei na riskareis na kapseis to dekth h to mb me patentes.to kalwdio pou exeis mhpws kanei hdh alla prepei na trexeis prwta to software tou dekth,na pathseis conect kai meta na ton anoixeis opws ginete se polous pou exw dokimasei???
Panathinaikara Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 ρε παιδιά δε με πιστεύευτε; δώστε μου e-site να το παραγγείλω. Όρεξη έχω νομίζετε; έχω πάει σε τόσα μαγαζιά στα γιάννενα και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό. Αν κάποιος έχει υπόψη του να μου πει μαγαζί ή site που να δεχεται παραγγελίες. Felix: δοκιμασμένο και από ειδικό που κάνει τις αναβαθμίσεις δε κάνει το καλώδιό μου Poulinos: αν είσαι μέσα για παραγγελία, στείλε μου pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.