sarisn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Καλημέρα, έχω μια ψηφιακή κάμερα την Canon MV750i και θέλω να πάρω μια κάρτα firewire για capture στο pc σε forma DV για να μετατρέπω μετά τα αρχεία .avi σε DVD. Δεν σκοπεύω βέβαια να δώσω ένα κάρο λεφτά. Το πολύ μέχρι 60-70 ευρώ. Άκουσα ότι της Pinnacle είναι αρκετά καλές. Έχει να μου προτείνει κάποιος κάποια άλλη? Ευχαριστώ.
sotris99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δεν παίζει ρόλο η κάρτα. Πάρε μία των 20 ευρώ και καθάρισες.
sarisn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δεν έχει διαφορά δηλαδή στην μεταφορά δεδομένων μία κάρτα των 60 ευρώ με μία των 20?
adams Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δεν έχει διαφορά δηλαδή στην μεταφορά δεδομένων μία κάρτα των 60 ευρώ με μία των 20?Οχι παρα μονο στο συνοδευτικο υλικο.Περιεργο μου φαινεται σε συγχρονο συστημα που βλεπω στην υπογραφη σου να μην εχει η μητρικη firewire... Aν εχει δε χρειαζεσαι καρτα
sarisn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Έχει αλλά επειδή όποτε βάζω κάποιους codecs είτε video είτε audio ή ακόμα και κάποιο πρόγραμμα επεξαργασίας βίντεο, ακούγεται παραμορφωμένος ο ήχος και τρεμοπαίζει η εικόνα στα παιχνίδια . Γι' αυτό αποφάσισα να πάρω μια κάρτα να τη βάλω στο 2ο pc που έχω και να κάνω την δουλειά μου από εκεί .
sarisn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μόλις παρήγγειλα αυτήν από το e-shop με 20 ευρώ . Πήρα και μια μνήμη 512 ΜΒ για να μην κολλάει το σύστημα διότι είχα μόνο μια 256 επάνω και τώρα θα πηγαίνει μια χαρά και το 2ο pc https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802227
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.