Προς το περιεχόμενο

Sony Ericcson K700i

Fuel7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello to everybody!!!!

eimai katoxos enos sonyericsson K700i!!eimai apolita ikanopoihmenos oson afora to kinito kai den to allazo me tipote!!!!To mono meionektima tou einai oti den mporo na pekso wma arxeia hxou!!!Kserei kaneis pos mporo na pekso sto k700 wma arxeia kai ean iparxei kapoio add on programmataki pou mpenei sto kinito gia na ipostirizei k na anaparagei ta wma!??

Episeis kserete kana site pou na exei plirofories kai software sxetika me sony ericsson?!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για τα wma δεν ξέρω κάτι, αν και είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος του Κ700ι. Για sites κανε ενα google και όλο και κάτι θα βρεις...

επίσης μπορείς να πας στο πιο ενημερωμενο φορουμ για τηλεπικοινωνίες το http://www.myphone.gr, έχει επιμέρους ενότητες για όλες τις συσκευές.

Δημοσ.

Δεν ξερω κανενα σαιτ για Software αλλα παντος Ειστε ΤΥΧΕΡΟΙ!!! :D Εγω γυρευω αυτο το κινητο εδω και μια εβδομάδα εδω στην Κυπρο. Μαλιστα ενα καταστημα μου ειπε ακομα και η Sony ericsson δεν εχει. Με λιγα λογια εδω στην Κυπρο ειναι ελληψη.

Εχει καταπληκτικη φωτογραφικη και καμερα ετσι δεν ειναι????????

Να σας ρωτήσω κατι???? Ποση ώρα τραβαει βιντεο το k700i???

Δημοσ.

paida prpei omos na kanoume to update tou firmware. leei oti ftiaxnei trela tin kamera...

ego psaxno apegnosmena ena programma pou meso bluetooth na mou metaferei ton tilefoniko katalogo stopc. xereteti na katevaso sto internet?

to cd pou erxotan me to pc, den kanei tipota afou mou leei not connected omos to programma pou erxotan me to bluetoth tou pc to anagnorizi, omos de mporo na metafero ton katalogo para ena ena ta tilefona to opio einai dolofoniko

Δημοσ.

gia na paiksei to programma pou exei to k700 prepei na kaneis enable kai reserve tis virtual serial com pou dimiourgei i bluetooth sindesi.

apo kai kai pera doylevei kanonika. kai pernaei oles tis epafes.

gia to allo programma einai to fma float mobile manager kapos etsi legetai. sto section tou myphone tha vreis polla pragmata.

andikkoui mallon to s700 les pou exei katapliktiki fotografiki mixani. to k700 den me enthousiase.

Δημοσ.

file Andrikkoui:h apodosh ths fotografikh mhxanhs eidika gia tis proines lipseis se apodosh kai sthn othonh tou kinitou kai se pc kai se ektiposh einai g.a.m.a.t.h!!!!!!!an kai den milame gia kapoia camera mpixels.meionektei ligo sto thema vradinon lipseon apla.alla genikotera einai superb h kamera tou!!!!!Tora oson fora to posh ora theleis na travikseis video,ergostasiaka einai rithmisemeno na travaei 10second,to opoio 10second aneta allazei se oso goustarei h psixh sou,arkei na exeis xoro sto kinito!

File burnin:alitheia mipos ksereis apo pou mporoume na kanoume update to firmware tou kinitou,kai pos vasika ginete!ksereis kapoio link sxetika me to firmaware update?ean exeis kapoio sxetiko link pls parethese to giati endiaferomai amesa gia kati tetoio!tora oson afora programata metaforas katalogou kai diaxeirhshs tou kinitou iparxoun polla sthn agora apo oso exei parei to mati mou!!ego vasika xrisimopoio to bluetooth device ths mobile action.h mobile action exei cable,infrared kai bluetooth devices gia ola ta kinita pou kikloforoun sthn agora!ean theleis mia episkepsh sto site ths mobileaction tha se pisei.

http://www.mobileaction.com

Δημοσ.

Loipon Fuel7 , exw arketa programmatakia gia K700i pou borw na sou dokw.

episis poly kalo yliko gia k700i boreis na vreis sto http://www.mobile9.com

To kalytero pou sou proteinw einai na kaneis metatropi apo wma se mp3 (megalyteros xwros vevea alla .... aksizei) .

Borw na sou dokw episis arketes eikones pou exw mazepsei

An 8es epikoinonise sto e-mail mou

Δημοσ.

loipoon. i sont erricson einai stin plateia kanigos odos george to noumero nomizo 28? i kati tetoio. anm eisai stin egguisi sto kanoun tsampa. allios pigaine sto 9volto ston peiraia!!!!

link den exo gia auta pou sou eipa se kati forum ta diavasa ala de thumamai se poio

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...