Προς το περιεχόμενο

Εχει κανεις το samsung Ts-H552B ?

telcomfreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις το αγορασα και οτι dvd εχω γραψει σε δισκακια princo -4x δεν παιζουν σωστα σε dvd μετα το 20 chapter αν φυσικα εχει η ταινια.

Εσεις ποια δισκακια χρησιμοποιειτε ?

Δεν μπορω να καταλαβω αν φταιει το dvd player με ασυμβατοτητα στο δισκακι

ή το dvd rw.

Δημοσ.

kai egw auto exw (mou xalase vevaia kai to piga pisw kai perimenw antikatastati) alla ta princo einai i poio lalakia marka dvd pou mporeis na pareis..... egw otiu 4x eixa grapsei grafotane me 2x........ alla osa chapter eixe i taineia mou ta epaize kanonika.....

Δημοσ.

Διαφορα με τα hitachi εάν δεν κάνω λάθος είναι το Κουμπί του eject..Στρογγυλο στο Samsung..

Παντως εγώ ότι εχω γραψει σε Princo δεν παίζει πλέόν....αθλια δισκακια.. :o

Οπότε μαλλον αυτό φταιει..

Δημοσ.

i diafora einai oti i ekdosi samsung exei to logotipo sto portaki enw tis hitachi den exei tpt to koumpaki einai to idio strogkilo diafanes kai fwtizetai apo to prasino ledaki leitourgeias

Δημοσ.

Για τα princo τα εχουμε ξαναπεί, ειναι αθλια δισκάκια. Βεβαια μπορεί να σας τυχει καμμια καλή παρτιδα και να δουλεύουν αλλα γενικά ειναι πολύ ασταθούς ποιότητας. Εγω εχω 10/10 αποτυχία (στη καλύτερη περιπτωση δουλεύει το μισο....) Για να εχεις ποιοτiκές εγγραφές χρησιμοποίησε Maxell, Verbatim, TY ή Ritek

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

το έχω, γράφει καλά... αλλλλλλλλλλλλά... δεν καταλαβαίνει όλα τα dvd-r... κάτι tdk που είχα πάρει δεν τα βλέπει με τίποτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...