blackwar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Den thelw na thewrithei ivristiko to topic oute thelw na thixw kanena apla ekfrazw mia aporia mou kai sevomai tis mousikes protimiseis poy exei o kathenas edw mesa asxeta an egw akouw allou eidos moysikis classic rock kai classic heavy metal. thetw ena erwtima poy den xerw an sto parelthon exei ypothei kati tetio giati den epsaxa. me aformi ena kyliomeno mynima extes stin ekpompi OLA 2005 me ton themo anastasiadi egrafe ta parakatw: o mitropanos sto fame story,kai o Ntalaras ston remo. kai twra to erwtima mou!!! mipws se ligo tha doyme kai ton papakonstantinou,alexioy ktl. na tragoudaei me tin vandi kai tin kokkinou??? h pleon den yparxei psixi kai koitane oloi ta fraga??? aporia pou tin exw xronia alla panta oi apopseis me osoys synomilw den einai xekathares. opote ti lete arxizoyme mia koyventa panw se auto??? eyxaristw ek twn proterwn gia tis apantiseis xwris na thelw na thixw kanenan xanalew
Founes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 fysika kai OLOI koitane ta fraga... 250E to boukali gia 4 atoma... TI LES TWRA RE! kai meta tous skotwnei i peirateia tous arxipirates....
sotris99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 fysika kai OLOI koitane ta fraga...250E to boukali gia 4 atoma... TI LES TWRA RE! kai meta tous skotwnei i peirateia tous arxipirates.... Πέστα κολλητέ!!! Και μόνο στην ελλάδα συμβαίνει το φαινόμενο κάποιος καλλιτέχνης να τραγουδάει κάθε μέρα... σε κέντρο διασκέδασης. Έχετε δει ποτέ την britney (το όνομα είναι τυχαίο αν και είμαι fan ) να τραγουδάει κάθε μέρα σε μαγαζιά τύπου rex, fever κλπ?, και όμως τα cd της γίνονται πλατινένια και στην ελλάδα... Αντί να κοιτάνε πως θα εξάγουν την ελληνική μουσική προς τα έξω κοιτάνε πως θα αρμέγουν τους έλληνες... Μπορεί να φαίνεται λίγο εκτός πραγματικότητας αλλά προτιμώ να απέχω από τα κάθε είδους τέτοια μαγαζιά και προτιμώ να πηγαίνω σε μαγαζάκια με αφανείς καλλιτέχνες που ούτε δίσκο δεν έχουν βγάλει.
DJ_XLR8 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Αυτοί που κάνουν μουσική για το κέφι τους και όχι για τα λεφτά είναι ελάχιστοι. Μιλάω για όλα τα είδη μουσικής. Αυτοί που είναι στο φως της επικαιρότητας είναι αυτοί που το κάνουν για να διαφημίσουν τον εαυτό τους ώστε να πάω εγώ & εσύ στο κέντρο να τα σκάσεις χοντρά και να περάσεις καλά. Πιο συγκεκριμένα το ότι ο Νταλάρας προχώρησε σε συνεργασία με Ρέμο με εξέπληξε! Παρακολουθώ τη πορεία του Νταλάρα λόγω του πατέρα μου, εμένα με αφήνει αδιάφορο, και βλέπω ότι ποτέ στη καριέρα του δεν είχε κάνει κάτι παρόμοιο. Μη μου πείτε για τους Πυξ Λαξ γιατί ναι μεν πιο νεανικό σχήμα αλλά η μουσική τους είχε ποιότητα. Απλά, η άποψή μου είναι ότι κάνουν τέτοιες συνεργασίες γιατί δε μπορούν πλέον μετά από τόσα χρόνια να σταθούν μόνοι τους στη πίστα. Ναι ΟΚ, μεγάλα ονόματα αλλά ο κόσμος βαριέται να ακούει τα ίδια & τα ίδια. Ο Νταλάρας δε νομίζω ότι έχει ανάγκη τα λεφτά όσο το ότι είχε να βγάλει προσωπικό δίσκο πολύ καιρό. Οι προηγούμενοι ήταν όλοι συνεργασίες και ερμηνείες τραγουδιών παλιότερων συνθετών. Δε ξέρω τι να πω. Ίσως παίζει ρόλο και η συμφωνία που υπάρχει και με τη δισκογραφική. Πολλά παίζουν τα οποία δε ξέρουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα λεφτά που θα πάρουν είναι πάρα πολλά!
Γηρυόνης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 fysika kai OLOI koitane ta fraga...250E to boukali gia 4 atoma... TI LES TWRA RE! kai meta tous skotwnei i peirateia tous arxipirates.... Πέστα κολλητέ!!! Και μόνο στην ελλάδα συμβαίνει το φαινόμενο κάποιος καλλιτέχνης να τραγουδάει κάθε μέρα... σε κέντρο διασκέδασης. Αφού υπάρχουνε άτομα που πηγαίνουνε και τους βλέπουνε γιατί να μην το κάνουνε; Καλώς ή κακώς αυτή είναι η διασκέδαση του νεοέλληνα. Άρα το θέμα δεν είναι οι καλλιτέχνες, το θέμα είναι εμείς ως καταναλωτές τι κάνουμε. Είμαστε επιλεκτικοί ή τρώμε ό,τι μας σερβίρουνε με το κουτάλι το κάθε rex, fever, MAD, μουσικά περιοδικά, τηλεόραση κλπ. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν ή να γίνω κακός νομίζω ότι εδώ ταιριάζει γάντι ο Πανούσης " Όχι άλλο Νταλάρα, Πάριο κι Αλεξίου Ρίτσο σε νταμάρια, κουλτούρα καφενείου ντισκοτσιφτετέλια γι' αμερικανάκια νεοέλληνες χορεύουνε στα τέσσερα με κουδουνάκια Όχι αλλά τραγούδια πλαστικά με λίπος προσφυγιά και φτώχεια και στο βάθος κήπος Όλα τα τραγούδια μονάχα για σένα μάτια μου για σένα Όχι άλλα τραγούδια με μοτοσικλέτες, όχι αλλά τραγούδια για βρικόλακες ρεμπέτες Όχι άλλα τραγούδια για μικρομεσαίους ελεύθερους κι ωραίους Όχι άλλα τραγούδια για το μέγα πλήθος τσιχλοτραγουδάκια χωρίς μαγκιά και ήθος Όλα τα τραγούδια μονάχα για σένα μάτια μου για σένα"
Xvipes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 egrapses Γηρυόνης, k gia na pw k egw tin gnwmi mou,distixos o ellinas exei san standar oti gia na diaskedasi tha prepei na paei se mia vissi-vandi klp. na skasei xontra lefta(mporei k parapanw mono k mono gia na dixtei)k stin teliki mporei k na min diaskedasi! stin teliki den ftaine oi tragoudistes alla emeis pou tous dinoume aksia!otan oloi kseroume to gucci forema apeksw k poronomaste otan to bazei sta clubs i' to tragoudaei o mazonakis i' akoma xeirotera i vissi tote anagastika tous dinoume trofi gia na bgaloun k alla gucci-armani foremata! me apotelesma na akoume sto radiofono ta idia k ta idia kommatia pou tha kratisoun 1-2 mines.auta ta oliga.... no offence apla egw exw alla akousmata ligotero emporika
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Τα γουστα του ευρεως [μα καποιος δεν πρεπει να πιασει επιτελους αυτον τον Εβραιο?] κοινου εχουν ομογενοποιηθει σαν το φρεσκο γαλα. Εξ ου και τα ραδιοφωνα που θα σου πεταξουν τον Πλουταρχο μετα απο τους Evanescence. Χαζοι ειναι οι ιδιοκτητες των κεντρων να βαλουν ενα ειδος μουσικης στο μαγαζι τους? Θα βαλουν Τερζη και Χατζηγιαννη μαζι για να πιασουν περισσοτερο κοσμο. Παρ' ολ' αυτα δε νομιζω οτι οι μουσικες συνεργασιες καλλιτεχνων που προερχονται απο διαφορετικους χωρους ειναι απαραιτητα κατι ασχημο. Εχουν και καποιο ενδιαφερον. o mitropanos sto fame story' date='kai o Ntalaras ston remo. [/quote'] Μηπως θα δουμε και την Αρβελερ στο Θεμο?
littlelouievegos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Η μουσικη γενικοτερα βρισκεται σε κριση και κορεσμο με την εισοδο της στον 21ο αιωνα ειτε ειναι ελληνικη ειτε ξενη. Ολο retro ακουσματα υπο την μορφη remixes και συνεργασιων απιθανων ειναι φαινομενο παγκοσμιο και οχι μονο ελληνικο. Ακομα και η ουσιαστικα νεα ηλεκτρονικη σκηνη εχει χασει την μαγεια της οπως π.χ την γνωριζαμε τα τελη της δεκαετιας 80 αρχες 90 με τα νεα ειδη να ξεπεταγονται και να μαγευουν καποια μεριδα ανθρωπων. Για την ελληνικη τωρα δεν θελω να αναφερθω εκτενεστερα αφου θεωρω οτι ελαχιστοι καλλιτεχνες αξιζουν προσοχης γιατι οπως σωστα ειπωθηκε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Μου ηταν και θα εξακολουθησει να ειναι παγερως αδιαφορη. Keep it underground ppl or at least respective
Tes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Να κάνω μία ερώτηση: Τι είναι αυτό που κάνει τα τραγούδια του Νταλάρα ποιοτικά και τα τραγούδια τους Ρέμου σκυλάδικα? Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Νταλάρα και τα τραγούδια του. Αντιθέτως τον σέβομαι όσο πολύ λίγους "έντεχνους-ποιοτικούς" του Ελλήνικού τραγουδιού. Όμως γιατί να βάζουμε τέτοιες ταμπέλες και να διαχωρίζουμε έτσι τους κάλλιτέχνες? Ωραία φωνή έχει και ο ένας ωραία φωνή έχει και ο άλλος, ωραία τραγούδια έχει πεί και ο ένας ωραία τραγούδια έχει πεί και ο άλλος. Καλλιτέχνες είναι και οι δύο, τραγουδούνε πλέον τραγούδια στο ίδιο στύλ, γιατί να μη συνεργαστούνε? Όσον αφορά τα "σκυλάδικα" καλά κάνουν και έχουν τέτοιες τιμές γιατί υπάρχουν κοροΐδα που τους τα δίνουν, γιατί το θεωρώ κοροϊδία να δίνεις 62.5 ευρώ το άτομο (250/4 τουλάχιστον+λουλούδια κλπ) για να διασκαδάσεις.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Τι είναι αυτό που κάνει τα τραγούδια του Νταλάρα ποιοτικά και τα τραγούδια τους Ρέμου σκυλάδικα? Ότι κάνει ένα βιβλίο του Ντοσογιέφσκυ ποιοτικό και το Harry Potter εκλαΙκευμένο. Ωραίο βιβλίο και το Έγκλημα & Τιμωρία, ωραίο και το Ο Χάρυ Πόττερ Και Ο Αιχμάλωτος Του Άζκαμπαν. Υποθέτω πως μια επιπόλαια απάντηση θα ήταν "οι ακροατές" πάντως.
The_player Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Νομιζω οτι απλα εχουμε τη διασκεδαση που μας αξιζει..... Υπαρχει πολυ αμορφωτος κοσμος...Και οταν εννοω αμορφωτος βαζω ακομα και αυτους που πηγανε πανεπιστημια.....καταλαβαινετε ολοι τι εννοω... Για μενα η μορφωση πρεπει να ειναι σε ολα τα επιπεδα...απο ιστορια μεχρι μουσικη.... Ποια μουσικη.....Που μαθαιναμε ολη τη χρονια τις νοτες....και μονο αυτο... Απο που να μας ερθει η θεια φωτιση...Απο τα μεσα ενημερωσης...? Αφου και αυτα μεσα στο κολπο ειναι και σπονσοραρουνε τους Καλλιτεχνες..... Οσο για τα μαγαζια (σκυλαδικα ,μπουζουκια) πειτε τα οπως θελετε...Εχω παει αλλα ποτε δεν εχω διασκεδασει....Θαυμαζω το show τα μπαλετα τα φωτα....το style...αλλα ποτε μου δεν εχω χορεψει... Δεν μου ερχεται.....πως να το κανουμε....Ειναι και ολο το Background ....Λουλουδικο....ολοι ντυμενοι στη τριχα...κτλ.... Δυστυχως ειναι λιγος ο κοσμος που ειναι ψαγμενος μουσικα....και παλι καλα που υπαρχει και το Internet......(καλα downloads.. ) οπου εχω βρει μουσικα διαμαντια...
Typhoon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Παιδία να κάνω μια ερώτηση: Όλοι όσοι έχουν απαντήσει σε αυτό το thread, όλοι συμφωνούν με φίλο blackwar λίγο ή πολλοί. Το θέμα είναι τότε ποιοί πηγαίνουν σε αυτά τα μαγαζία (που δεν είναι και λίγα) και σκάνει τόσα φράγκα. Εγώ δεν πάω, δεν γουστάρω κανένα είδος σχεδόν ελληνικής μουσικής, μια φορά πήγα σε σκυλάδικο (live και μη) & δεν θα υπάρξει δεύτερη. Δυστυχώς όμως υπάρχει πολύς κόσμος που θεωρεί προυπόθεση ότι για να διασκεδάσει πραγματικά πρέπει να πέσει το τσιφτετέλι ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Εμένα πάντως αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι σε περιθωριοποιούν και από πάνω και σε λένε και κολλημένο. Εγώ πηγαίνω παντού, από Above & Beyond που θα πάω next week μέχρι Slayer, & από jazz clubs μέχρι Μέγαρο (σίγουρα όχι σε όλα το ίδιο συχνά). Αυτοί που πηγαίνουν ΜΟΝΟ σε σκυλάδικα δεν είναι κολλημένοι εγώ είμαι που πηγαίνω σε όλα τα άλλα εκτός από σκυλάδικα..... Anywayz δυστυχώς ο κόσμος είναι κοιμισμένος, ακούει ότι του πασάρουνε και το καλύτερο είναι ότι όχι μόνο το κάνει αλλά πιστεύει ότι επιλέγει και συνειδητά αυτά που ακούει. Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι πχ αν αύριο η Heaven ήθελε να τελειώσει την Βανδή δεν θα μπορούσε γιατί είναι Diva & είναι περιζήτητη & τέτοια. & εγώ τους λέω κοιτάξτε dives (Mariah Carey, Whitney Houston, etc) που έχουν πουλήσει εκατοντάδες εκατομύρια δίσκους και όχι τα ψίχουλα της Βανδή, και τις έχουν τελειώσει οι δισκογραφικές από τη μία μέρα στην άλλη. Τι να πει κανείς...μερικοί άνθρωποι όντως ζούνε σε γυάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.