Socom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Hi Guys, Δεν ξέρω αν το πρόβλημα που έχω είναι της κάρτας ήχου, πάντος είναι σίγουρα πρόβλημα με τον ήχο. Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι σε ξεκάρφωτες στιγμές υπάρχουν μυστήριες μεταβολές στην ένταση του ήχου. Στα καλά καθούμενα (είτε μουσική ακουω, είτε videaki βλέπω, είτε dvd) η ένταση χαμηλώνει στιγμιαία (1-1,5'') και επανέρχεται στα προηγούμενα επίπεδα. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές (3-5) και μετά όλα καλά και οραία. Στο Audio Hq του Control Panel όταν κάνω το τεστ των ηχείων όλα δειχνουν μια χαρα. Και γενικά στα Settings τόσο των Windows όσο και των Winamp, Windows Media Player και Power DVD , όλα δείχνουν απολύτως φυσιολογικά και οι μπάρες που ρυθμίζουν την ένταση δεν κουνάνε ρούπι! Η κάρτα ήχου μου είναι μια Sound Blaster Audigy και τα ηχεία μου είναι τα 5500 της Creative (με μια μικρή επιφύλαξη). Ευχαριστώ πολύ, Καλή χρονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-K@G Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 xm.... Mallon kati trexei apo pisw kai kanei xrhsh cpu (antivirus isws...?)h toy swap twn win. Den mporw na skeftw kati allo.Ektos an paizei problhma me to reyma spiti soy.Exw akoysei apisteytes istories gia paremboles sta hxeia apo sesoyar malliwn se allo dwmatio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.